Говорилня
Публикувано: 16 June 2009 - 11:54 PM
чери1, в Jun 17 2009, 12:41 AM, написа:
Честито,да са здрави,умни ,късметлии и големи хубавци да станат
Е по тия снимки да ме утепаш ме мога да позная породата.....така ли изглеждат типично......приличат ми на пинчер
Ще се образовам май с този форум....

Е по тия снимки да ме утепаш ме мога да позная породата.....така ли изглеждат типично......приличат ми на пинчер

Виж снимката в профила й

Публикувано: 16 June 2009 - 11:58 PM
Tara.., в Jun 17 2009, 12:54 AM, написа:
чери1, в Jun 17 2009, 12:41 AM, написа:
Честито,да са здрави,умни ,късметлии и големи хубавци да станат

Виж снимката в профила й

Да да ,това е дядо им

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 June 2009 - 01:09 AM
Дам нейно е от части и мое
АРДИчКА

Публикувано: 17 June 2009 - 07:20 AM
Бравоооооо на мамичкаааааааааа!!!!!! Стягай панделите
Да са живи и здрави запетайчетата.
dog.bg ,много благодаря за хубавите снимки!!!! Тук е точно когато затъваше в тревите и в малките тунели на полските мишоци , но спокойно подскачахме през тях . Снимките от всеки дебют си имат особено значение и са много скъпи на всеки развъдчик.

dog.bg ,много благодаря за хубавите снимки!!!! Тук е точно когато затъваше в тревите и в малките тунели на полските мишоци , но спокойно подскачахме през тях . Снимките от всеки дебют си имат особено значение и са много скъпи на всеки развъдчик.
Публикувано: 17 June 2009 - 11:06 AM
keliza,nivea , благодарим за комплиментите.
Арда има характера на Фаня. Вероятно не знаете , но Фаня не е куче
нееее
, тя е човек и се обижда ако я приравняват с кучетата. Оказа се , че и Арда е така. По разходките винаги са по много или поне с две излизам. Но когато реших да я подработя за изложбата нямах възможност да взимам още кучета с мен и беше само тя. Вече не иска да влиза заедно с другите в асансьора , иска да я нося , не и се яде от общата купичка и за водата е същата работа. Опитва всякакви хитрини само и само да е само тя в ръцете ми или легнала в крката ми. Фаня например не изпуска човека от очи. Всички спят ,а тя те наблюдава и само да станеш и е като сянка след човека. В къщи ме чакаше пред банята , пред тоалета , а когато изляза от къщи и стоеше пред вратата. Ако пък ме няма за няколко дни първият ден не яде , за вода незнам и чака пред вратата. Мъж ми я вика ,а тя не дава да я пипа. Ритуала е - на вторият ден се взима пиле на грил и се опитват да се сдобряват, за щастие има ефект , но никога първият ден.
Арда има характера на Фаня. Вероятно не знаете , но Фаня не е куче

Публикувано: 17 June 2009 - 11:23 AM
Ancheto,много интересно разказваш
много ми е приятно някой като си разказва за любимеца и се усеща отношението и любовта
А Ардичка наистина е бонбонче.....само е за гушкане.... Мойта Тайра също почна да придружава навсякъде,ама при този неспокоен характер е по- скоро като конска муха само гледа да играе и неистово се стреми към устните... и иска да ги хапе
вашите правят ли така....давай разказвай за всички по ред на номерата..
Сега си отивам в къщи за обедна почивка и ще пусна малко снимчици от тази сутрин.
Чакам с нетърпение и techichi да се включи,сега като ги видях пак снимките на бебоците и се разнежих,не знам защо вчера ми се виждаха грозновати.....ма те са прекрасни..
.едни такива лъскавички..

Сега си отивам в къщи за обедна почивка и ще пусна малко снимчици от тази сутрин.
Чакам с нетърпение и techichi да се включи,сега като ги видях пак снимките на бебоците и се разнежих,не знам защо вчера ми се виждаха грозновати.....ма те са прекрасни..

Публикувано: 17 June 2009 - 11:35 AM
Боже Аничка като четях написаното от теб, направо ми се насълзиха очите от умиление. благородно ти завиждам на връзката между вас. искаше ми се и с Аладар да беше толкова силна, но не е. върви навсякъде по петите ми, вече се е научил да се пази да не го настъпя, но няколко пъти ми се наложи да го оставям за по четири пет дни в една моя приятелка и последствията на втория ден са само, че е разкъсал памперса или някое цвете или тапета и става страшно непослушен, но си хапвал и то добре. не знам да се радвам ли, да се ядосвам ли.
Чери малката иска да раздава целувки, но от превъзбуда почва да хапе леко. Аладар и до днес като го гушкам и мачкам по игриво, прехапва леко и му се казва Не веднага и се почва по-леко с галенето. още е малко диване Тайринка, ще се поуравновеси със сигурност. въведи забранителна дума и неща които не са позволени да хапе и ще ти е по-лесно и приятно.

Чери малката иска да раздава целувки, но от превъзбуда почва да хапе леко. Аладар и до днес като го гушкам и мачкам по игриво, прехапва леко и му се казва Не веднага и се почва по-леко с галенето. още е малко диване Тайринка, ще се поуравновеси със сигурност. въведи забранителна дума и неща които не са позволени да хапе и ще ти е по-лесно и приятно.