Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#3141 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 June 2009 - 12:19 PM

А тук малко сме се тръшнали по гръб..... и си имаме вече мишка
User's Signature

Качена снимка

#3142 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 17 June 2009 - 01:27 PM

Здравейте сладурковци!
Вижте колко е хубаво когато има повече снимки!Чери,браво много добре се справаш :oc_171: А тази Тайра е голям бонбон!Пу-пу!
Днес една случка на сутрешната ни разходка много ми развали настроението,въпреки че често ми се случват такива сцени.На кратко.Бях с една от проблемните кучки.Срещу мен идваше баща с десетина годишното си момченце на колело.Реших да не взимам на ръце плашливото зайче,за да се учи да преодолява идващото колело.Но тя като го видя се спря и после тръгна в обратна посока.Тогава милото детенце подгони кучето ми с колелото си и си представяте как ми прималя.Бащата му рекна лекично ,,недей бе,,но то разбира се не се впечатли и продължи да се опитва да сгази кучето ми.Тогава аз започнах да викам ,,спри,,при което татенцето се обърна и ми се изрепчи,,некъв проблем ли има,а?,,аз му отвърнах ,,очевидно не,, и тогава той рече,,а знаиш ли къв шут ще му прасна на това малкото и как ще хвърчи,,и посочи другата ми бременна кучка която вървеше до мен.Аз му казах,,защо сега правите проблем,не виждате ли че кученцето е бебе и се плаши?Той ,,Мене не ме интересува това да си ги връзвате,,Разбира се го попитах дали му се плаща после?И нямах предвид само с пари! :eg_033: Тогава все още опитвайки се да му спра детенцето и да си хвана кучето ми изпушиха ушите и стана страшно!!!Ясно ви е какви комплименти хвърчаха във въздуха!Е мили читатели,това са много чести случки.Това е бъдещето на българия.Едни добре възпитаващи родители и едни добре възпитани дечица.Наистина в нашата държава не трябва да гледаме кучета.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3143 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 02:13 PM

Много ми е болно като видя деца да тормозят животинка....кръв ми капе направо от сърцето....ама са виновни родителите.....а то така се почва-днеска гази кученце,утре пребива някой...абе не ми се говори.
На мен слава богу не ми се е случвало с негативно отношение да се сблъскам,докато Чери беше малка и нали като зимно бебе все ходеше с якенца...много и се радваха всички...и после като поотрасна се чудеше как така я подминават някои хора без да и обръщат внимание :zz_020:
А за снимките голям папарак станах :ab_041: ,ама осъзнах,че бебешкия период минава много бързо и гледам да си подсигуря спомени....лесни сте вие развъдчиците - все си имате бебоци под ръка :wub: а нас само спомените ще ни топлят Сега умирам от мъка че нямам много снимки от Чери и гледам да снимам Тайра всеки ден.
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3144 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 17 June 2009 - 02:53 PM

Вашите разкази са също толкова забавни колкото нашите, разликата е , че имаме срещи с повече кучета , но както всички знаем "Не е важно количеството , а качеството " :smile: Вашите съкровища са уникални и ще си остнат винаги такива.

techichi, винаги е имало деца , които изтезават животните, не казвам , че всички са такива , но винаги ги има. Много от тях се променят и стават запленени от животните, мъчно ми е за останалите , които оставят злоба и завист да ядът всеки миг от безценният им живот. Много съжалявам , че с е е стреснало мъничето и дано забрави случката по-скоро.

#3145 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:22 PM

Ancheto,тя ще забрави бързо,но на нас всички които се сблъскваме с такива случки остава горчилката и адреналина за дълго.Има и прекрасни деца с които е удоволствие да общуваш,но като че ли тези които си достават удоволствие с нещастието на другите са повечко от необходимото.Жалко,че е така.
Нека да оставим неприятното и да говорим за хубавото общо помежду ни! :smile: Ако някой се сети за някоя весела случка нека разкаже!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3146 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 03:39 PM

Просто такива хора, ако имам пистолет и знам, че ще се измъкна безнаказано, ще ги застрелям и няма да ми мигне окото, та да не мъчат със съществуването си никой. ама какво е това, на нищо неприлича, комплексари от който нормалните хора и животни си патят. то кученцето найстина ще забрави, те са си душички, ама ние само си тровим нервите със такива индивиди. и то да бяха един или двама, а то.... дано по-малко лоши случки, въпреки че простотията е навсякъде.
User's Signature

Качена снимка

#3147 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:50 PM

Показване на мнениетоnivea, в Jun 17 2009, 04:39 PM, написа:

Просто такива хора, ако имам пистолет и знам, че ще се измъкна безнаказано, ще ги застрелям и няма да ми мигне окото, та да не мъчат със съществуването си никой. ама какво е това, на нищо неприлича, комплексари от който нормалните хора и животни си патят. то кученцето найстина ще забрави, те са си душички, ама ние само си тровим нервите със такива индивиди. и то да бяха един или двама, а то.... дано по-малко лоши случки, въпреки че простотията е навсякъде.

Nivea мила и на мен ми идва да ги режа с тъпото на ножа,ама после трябва да ги лежим като за хора!Всекидневно се сблъсквам с толкова ненужна злоба,че е отчайващо.В този случай не ме е яд толкова на детето,колкото на баща му. Той не само, че не се притесни от постъпката и непослушанието на детето си,но и ме изкара мен виновна,че виках да спре,което той трябваше да направи и че не исках то да се кефи плашейки и газейки кученцето ми.Но когато има спречкване и участва куче задължително този с кучето е виновен,просто защото съществува,независимо какво е станало.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3148 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:52 PM

За по весело моята мама и бебета изпращат поздрави и усмивки на всички!Първото бебе дори си получи веднага името!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3149 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 04:35 PM

И аз да разкажа някоя случка...ама за Тайра още нямам случки, та за Чери...
Тя много обичаше да си играе с малки топчета,репички,шишарки даже се беше научила като ги захапе да ги метне и после да си ги гони и понякога ми мяткаше топчето аз да и го гоня...Та по време на една разходка около блока в който живеем гледам намерила си и си мятка нещо черно като найлонче из тревата,играе си па по едно време взе да го дъвче мераклийската.Кога погледнах по-добре - презерватив :zz_020: Веднага викнах НЕ и ЛОШО КУЧЕ(това ни беше най-голямата обида) ама кой да те слуша -докато я хвана и го глътна....аз само дето не припаднах....па умрях от срам и като се обаждах после на ветката...ама и Черундата беше бая сконфузена като и дадох сол за повръщане....и после сума време никой не даваше да го целува....а щерката вика "никой няма да ми повярва ако хвана спин,че е от кучето...

А techichi да каже името на първото бебе,и ако трябва да помагаме за другите , с коя буква трябва да са.
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3150 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 05:07 PM

Показване на мнениеточери, в Jun 17 2009, 05:35 PM, написа:

И аз да разкажа някоя случка...ама за Тайра още нямам случки, та за Чери...
Тя много обичаше да си играе с малки топчета,репички,шишарки даже се беше научила като ги захапе да ги метне и после да си ги гони и понякога ми мяткаше топчето аз да и го гоня...Та по време на една разходка около блока в който живеем гледам намерила си и си мятка нещо черно като найлонче из тревата,играе си па по едно време взе да го дъвче мераклийската.Кога погледнах по-добре - презерватив :zz_020: Веднага викнах НЕ и ЛОШО КУЧЕ(това ни беше най-голямата обида) ама кой да те слуша -докато я хвана и го глътна....аз само дето не припаднах....па умрях от срам и като се обаждах после на ветката...ама и Черундата беше бая сконфузена като и дадох сол за повръщане....и после сума време никой не даваше да го целува....а щерката вика "никой няма да ми повярва ако хвана спин,че е от кучето...

А techichi да каже името на първото бебе,и ако трябва да помагаме за другите , с коя буква трябва да са.

Леле Черка умрях си от смях!
Дъщеря ти хубаво го е казала,пък после доказвай,че нямаш сестра/тук трябваше да има емотиконка, ама нещо пак ми примигват и нищо не става,направо са си като вирусчета/.
А за името не питай,че малко ме е срам да го кажа!Кръстиха го Мици,на таткото при който живее родилката.За да е по ясно,кучката ми е на договор и живее в друго семейство,но раждането и гледането на бебетата е при мен.Тъй,че първата буква ще е с М.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3151 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 05:35 PM

Мале мале колко сте изписали от вчера... :) Първо Честито на techichi за бебоците :zz_224: май всички ти завидяхме (благородно) на бебешката градина, която си правиш у вас :af_089: Да са ти живи и здрави! Сега чакаме другия отбор бебчета :ug_119: :smile:

А за случката дето я разказа... Наистина нямам думи. Отношението на бащата е умопомрачителен пример на елементарност, простотия и бездушие. Аз си мислех,че тук прекаляват малко хората, защото обичат кучетата (и котките) повече от децата, но като се замисля май е по-добрият вариант от това, което на теб ти се е случило...
User's Signature

Качена снимка

#3152 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 05:39 PM

П.П. а за имената с М - можеш да ги кръстиш Макс и Морис останалите двама :mf_069:
User's Signature

Качена снимка

#3153 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 06:10 PM

Dobi,благодаря и на теб от сърце!До сега ми бяха на гости родителите и и много се радваха,като деца!Това също са страхотни моменти да видиш как радваш някой друг!То наистина при мен нещо се заформи детска градина,но както казах имам да наваксвам.Е ще се простя с почивката и моренцето,ама пълно щастие няма.
А за случката,просто нямам думи,но стига за нея.лошото е,че ще има много такива.Дано само вашите да не са чести.А момата дето си е за нашата тема я чакам от утре.И на нея ще и е за пръв път и вероятно ще се поизмъчим малко.Благодаря ти и за имената,приемам всички предложения!Хайде снимай го и твоят комарчо,адаш по десен!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3154 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 06:14 PM

Аз предлагам Майло и Майки.
А чихитата имат ли си имена вече.Аз тъкмо се възгордях,че Тайра си знае името и идва като я викаш и щерката викна "щайга,щайга" и тя пак доприпка :dog:
User's Signature

Качена снимка

#3155 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 06:19 PM

Ще го снимам моя манекен :ab_041: само ми се иска навън малко да се оправи времето, че нещо много вали тук напоследък и не можем да направим снимчици навън... :cd_045: :oc_171:
User's Signature

Качена снимка

#3156 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 06:20 PM

Показване на мнениеточери1, в Jun 17 2009, 06:14 PM, написа:

А чихитата имат ли си имена вече.Аз тъкмо се възгордях,че Тайра си знае името и идва като я викаш и щерката викна "щайга,щайга" и тя пак доприпка :dog:

Ххаха умрях си от смях на това със "щайгата"... Много са сладки децата като са малки :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#3157 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 06:21 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 17 2009, 07:10 PM, написа:

Dobi,благодаря и на теб от сърце!До сега ми бяха на гости родителите и и много се радваха,като деца!Това също са страхотни моменти да видиш как радваш някой друг!То наистина при мен нещо се заформи детска градина,но както казах имам да наваксвам.Е ще се простя с почивката и моренцето,ама пълно щастие няма.
А за случката,просто нямам думи,но стига за нея.лошото е,че ще има много такива.Дано само вашите да не са чести.А момата дето си е за нашата тема я чакам от утре.И на нея ще и е за пръв път и вероятно ще се поизмъчим малко.Благодаря ти и за имената,приемам всички предложения!Хайде снимай го и твоят комарчо,адаш по десен!

А на нас ни е адаш по структура :re_037:
А пък Херчо вече ще е батко...има да се надува :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#3158 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 06:24 PM

Показване на мнениетоDobi870, в Jun 17 2009, 07:20 PM, написа:

Ххаха умрях си от смях на това със "щайгата"... Много са сладки децата като са малки :be_107:

Не са малки на 17 е, ама се бъзика .....
User's Signature

Качена снимка

#3159 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 07:09 PM

Показване на мнениеточери1, в Jun 17 2009, 06:24 PM, написа:

Показване на мнениетоDobi870, в Jun 17 2009, 07:20 PM, написа:

Не са малки на 17 е, ама се бъзика .....

ааа извинявам се :bm_008: аз помислих,че е малка и още не може да говори добре и си я е прекръстила :biggrin:
User's Signature

Качена снимка

#3160 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 17 June 2009 - 08:02 PM

Абе и аз съм дРъта магарица ама всички ги римувам някак си :md_064:
Тайга -щайга , Арчо -комарчо, Юрий е Джун-Джурин, Илветка -пърлолетка (тротинетка) , Скаска с каска (малката и казва -Каши)и още много такива бъркотийки :db_046:

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни