Говорилня
Публикувано: 18 June 2009 - 05:48 PM
другите какво мислят?
Публикувано: 18 June 2009 - 05:53 PM
Публикувано: 18 June 2009 - 06:02 PM
Решихме веднъж да се посмеем с приятелка и влязохме в зоомагазин, за да питаме за чихуахуа. Продавачът: "Има по 250лв., но има и вече по-скъпи чихуахуа-стигат до 800лв." При което аз се разхилих много невъзпитано. После питахме за развъдници, отговорът беше, че някакъв човек, някъде си, наскоро направил развъдник и имал 8-9 малки кученца, които чака да пораснат, за да започне развъдна дейност. На въпроса "От къде са внесени кученцата и от кой развъдник", отговорът беше: "Ееееееееее, фирмена тайна!!" При което аз набързо казах "Довиждане", дръпнах приятелката ми навън и започнах да се смея като откачена.
nivea, или кученцата умират, или се разпращат в други зоомагазини, или не знам и аз какво.
П.П. Тайра е много сладка!
Публикувано: 18 June 2009 - 06:34 PM
Да добре,нека да има такива теми.И кой ще се заеме да представи стандартът такъв какъвто трябва да бъде?Този човек който го направи задължително трябва да познава стандартът идеално и да го РАЗБИРА,да го цитира точно,но не да е преведен папагалски.Това е доста отговорно!А докато има хора които все още разправят,че тук нямало хубави кучета и затова трябва да се взимат от чужбина,значи няма и хора които да са достойни да напишат това.
Одобрявам всяко начинание,но нека то бъде добре изпипано!
Мислех и още нещо да кажа,но съвсем ще ме набедите,че се заяждам.А то не така!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 18 June 2009 - 07:13 PM
Публикувано: 18 June 2009 - 07:19 PM
nivea, в Jun 18 2009, 07:13 PM, написа:
Публикувано: 18 June 2009 - 08:11 PM
techichi, в Jun 18 2009, 04:34 PM, написа:
Да добре,нека да има такива теми.И кой ще се заеме да представи стандартът такъв какъвто трябва да бъде?Този човек който го направи задължително трябва да познава стандартът идеално и да го РАЗБИРА,да го цитира точно,но не да е преведен папагалски.Това е доста отговорно!А докато има хора които все още разправят,че тук нямало хубави кучета и затова трябва да се взимат от чужбина,значи няма и хора които да са достойни да напишат това.
Естествено , че те разбрах какво искаш да кжеш. Никъде не казах , че чихуахуатата трябва да са само от чужбина
Цитат
Разбира се , че може да сложиш и снимки на своите кучета , защото говорим за лични пристрастия.
Не виждам какво лошо има ако се преведе стандарта на породата дословно
Не се заяждаш , аз също, но трябва да го направим, защото е за всеобщо добро.
Публикувано: 18 June 2009 - 09:57 PM
Ancheto, в Jun 18 2009, 09:11 PM, написа:
techichi, в Jun 18 2009, 04:34 PM, написа:
Естествено , че те разбрах какво искаш да кжеш. Никъде не казах , че чихуахуатата трябва да са само от чужбина
Цитат
Разбира се , че може да сложиш и снимки на своите кучета , защото говорим за лични пристрастия.
Не виждам какво лошо има ако се преведе стандарта на породата дословно
Не се заяждаш , аз също, но трябва да го направим, защото е за всеобщо добро.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 18 June 2009 - 10:04 PM
nivea, в Jun 18 2009, 08:13 PM, написа:
Само да добавя,това,че има легитимни развъдници,не означава,че всичките им собственици познават стандарта както трябва и вървят напред.Те просто имат родословни кучета и си ги развъждат,как и какво постигат е друг въпрос.Тяхна воля.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 18 June 2009 - 10:58 PM
Публикувано: 18 June 2009 - 11:08 PM
Предварително благодаря.
Публикувано: 18 June 2009 - 11:50 PM
techichi, в Jun 18 2009, 08:57 PM, написа:
Приеми извиненията ми
dog.bg, благодаря много .
Публикувано: 19 June 2009 - 08:42 AM
Аз предлагам по-натам да имаме двама модератори. По принцип ми се струва по-практично ако единия няма възможност да посещава форума в даден период от време, а и ще е по-справедливо и обективно властимащите да са двама :)
techichi и Ancheto! А и се разбират добре, ако съдя по комуникацията им тук. Не знам само дали ще са съгласни. Модовете са и най-обичани и най-мразени в едно форумно общество :)
По-късно ще сваля малко снимки от телефона ми. Бамби си игра с едни момиченца снощи. По-скоро те я гушкаха и И се радваха, а тя милата седи и ги трае.. какво да правиш дечица.
Публикувано: 19 June 2009 - 09:17 AM
Ancheto, в Jun 19 2009, 12:50 AM, написа:
techichi, в Jun 18 2009, 08:57 PM, написа:
Приеми извиненията ми
dog.bg, благодаря много .
Нама проблем,важно всичко да е ясно и точно!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 09:24 AM
Много съм доволен !
Значи можело да се размърдаме тука....!
И снимките са все по-качествени като съдържание - отново много доволен!
Браво ЧИХИСТИ !

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница

Вход

Горе
Цитиране +