Вижте колко е хубаво когато има повече снимки!Чери,браво много добре се справаш
Днес една случка на сутрешната ни разходка много ми развали настроението,въпреки че често ми се случват такива сцени.На кратко.Бях с една от проблемните кучки.Срещу мен идваше баща с десетина годишното си момченце на колело.Реших да не взимам на ръце плашливото зайче,за да се учи да преодолява идващото колело.Но тя като го видя се спря и после тръгна в обратна посока.Тогава милото детенце подгони кучето ми с колелото си и си представяте как ми прималя.Бащата му рекна лекично ,,недей бе,,но то разбира се не се впечатли и продължи да се опитва да сгази кучето ми.Тогава аз започнах да викам ,,спри,,при което татенцето се обърна и ми се изрепчи,,некъв проблем ли има,а?,,аз му отвърнах ,,очевидно не,, и тогава той рече,,а знаиш ли къв шут ще му прасна на това малкото и как ще хвърчи,,и посочи другата ми бременна кучка която вървеше до мен.Аз му казах,,защо сега правите проблем,не виждате ли че кученцето е бебе и се плаши?Той ,,Мене не ме интересува това да си ги връзвате,,Разбира се го попитах дали му се плаща после?И нямах предвид само с пари!

Вход

Горе
Цитиране +