Говорилня
Публикувано: 19 June 2009 - 03:25 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 03:27 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 03:30 PM
keliza - не се притеснявай , просто сега сменя бебешкия косъм и вече няма да е така пухкава . Моята БИСКА беше също като топка после остана с малко козина и сега си е ОК . ето снимки като бебе и като порастнала :af_Ми явно така ще е преди като я къпех Сами я сушех по половин час а сега за 2 минути е готова
Публикувано: 19 June 2009 - 03:56 PM
keliza, в Jun 19 2009, 02:27 PM, написа:
Не бъркам ли, но нали тя беше станала мама скоро ? Ако е така е ясна причината. Всички маме след като родят , приблизително след 30 ят ден и почват бясното проскубване...то и при хората е така разликата е в месеците
Чайка на мен също ми е фаворитка
Ето го и Юрий в няколко фази на растеж
Първата снимка е от сайта на HELENA`S BAND
Прикачени снимки
Публикувано: 19 June 2009 - 03:59 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 04:01 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 04:33 PM
Имаш ли и други снимки на това късокосместо бижу? Добро попълнение....

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 19 June 2009 - 06:26 PM
drjeliazkov, в Jun 19 2009, 05:33 PM, написа:
Имаш ли и други снимки на това късокосместо бижу? Добро попълнение....
Ами за аватар,да последният ми е.Като снимка е от преди три години някъде.Това е моята Кити на пубертетска възраст на вилата на моя приятелка.Сега е на три години и.../тя е на бъдни вечер родена/

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 06:42 PM
keliza, в Jun 19 2009, 03:48 PM, написа:
Благодаряяя
Публикувано: 19 June 2009 - 07:11 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 07:22 PM
Ако искате да започнем да се учим на нещо от стандарта ето какво ще кажа.За пример ще вземем Тайричка.Чери ти казваш,че сега е прозрачна.Тайра ще се окосми,но ще бъде с много къс косъм,не че е грозно.Стандарта на чихуахуа изисква косъмът да е по-дълъг от нейния.Нейният ще е около 1см,а трябва да е малко по-дълъг.Такъв къс косъм не е желателен и ако съдята е строг ще го отчете като лек недостатък.Ако кучето което се оценява има плешиви участъци като генетика,а не от заболяване се зачита като порок и се дисквалифицира.Т.е.такова куче е в клас домашен любимец,не се развъжда.
Дано да съм била ясна и полезна.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 June 2009 - 07:49 PM
techichi, в Jun 19 2009, 08:22 PM, написа:
Ако искате да започнем да се учим на нещо от стандарта ето какво ще кажа.За пример ще вземем Тайричка.Чери ти казваш,че сега е прозрачна.Тайра ще се окосми,но ще бъде с много къс косъм,не че е грозно.Стандарта на чихуахуа изисква косъмът да е по-дълъг от нейния.Нейният ще е около 1см,а трябва да е малко по-дълъг.Такъв къс косъм не е желателен и ако съдята е строг ще го отчете като лек недостатък.Ако кучето което се оценява има плешиви участъци като генетика,а не от заболяване се зачита като порок и се дисквалифицира.Т.е.такова куче е в клас домашен любимец,не се развъжда.
Даааа,ще слагаме дебели якета зимата....
Публикувано: 19 June 2009 - 07:54 PM
чери1, в Jun 19 2009, 08:49 PM, написа:
techichi, в Jun 19 2009, 08:22 PM, написа:
Даааа,ще слагаме дебели якета зимата....
Опа,ама аз нищо не съм казала за Тайра!То тумбака няма как да е с косми като на другите места.А тя за чихуа си е доста добре,нищо че няма родословие.Няма от какво да се притесняваш!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +