Говорилня
Публикувано: 22 June 2009 - 09:02 PM
Zoo,браво и на вас,най-сетне се показахте!Дааа,вашият тати се е представил добре!А твоето кученце мисля,че се роди цвят фон и аз тогава много му се зарадвах,защото това е мой любим цвят
За сега го е запазил с малки изменения!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 June 2009 - 09:21 PM
Пък аз вече усилено мисля имена
Засега съм измислила следните : Пагане , Пития (жрицата на Делфийския оракул),Пикола(май значи малка на италиански,ама звучи малко като "пикла"
,Парадайс, а за момъка -Пастел,да подхожда на Палитра
Искам и аз да стана кръстницааааа

Искам и аз да стана кръстницааааа

Публикувано: 22 June 2009 - 10:25 PM
Ще си позволя да ви покажа едни мои стари снимки на едно кученце чихуа,което временно отглеждах.То е интересно с това,че се роди небесно синьо , когато порастна стана иключително редкият цвят лилав!
На снимките кученцето е на около два месеца,не помня точно.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 June 2009 - 10:52 PM
Хеликоптерчо
,как подозрително гледа на средната снимка от горния ред
Той да не би да е със сини очи.....,как го кръстихте тоя цвят лилав
techichi,все се каня да попитам дали кученцата ти след време като те видят те познават или нямат спомени от детската си възраст,много ми е любопитно.А при раждането майките скимтят ли или търпят мълчешком милите.

techichi,все се каня да попитам дали кученцата ти след време като те видят те познават или нямат спомени от детската си възраст,много ми е любопитно.А при раждането майките скимтят ли или търпят мълчешком милите.
Публикувано: 22 June 2009 - 11:14 PM
Голямо раздвижване е настанало пак techichi - да са ти живи и здрави бебетата и само Петици да ти се раждат . Zoo- много хубави са станали девойките .
особено оранжевата .

Публикувано: 22 June 2009 - 11:47 PM
чери1, в Jun 22 2009, 11:52 PM, написа:
Хеликоптерчо
,как подозрително гледа на средната снимка от горния ред

Ааа,Чери не сме го кръщавали ние този цвят ,ами си е съвсем официален,така си се води.Кученцето не е със сини очи ами със светли,няма как да е със черни. А дали помнят след време кученцата всичко зависи кога точно са взети.Ако са взети на около 4 месец помнят,но по-рано малко трудно,но не е изключено някои.При раждането обикновено мълчат,но както е при тази мама на първото кученце проплака на няколко пъти.За нечувалите този звук е много сърцераздирателно.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 23 June 2009 - 12:03 AM
Ехаааааааа, снимките с котака са супер !!! А Далия само да докопа бос крак и почва да перфорира и колкото и да стискаш зъби току подскачаш и охкаш
Много е гладичка и мекичка, само за мачкане е. Тенси на Иван също е лилава