Хе-хе ,е то е ясно че няма да си изстрелям всички патрони
Еми какво да кажа за дечковците.Големият пухльо е умник,много обича да бори и въобще да тормози Херко,но той хич не му се дава до колкото му позволяват пилешките силици

Сега са в периода на лудите игри и ни чуват до отсрещният блок.Всички са големи целувачи и сега ми е най-трудно да им почиствам, защото щом се наведа към тях и три скакалеца ме налазват с единствената цел да си стигнем устите и да се целуваме.Истинска трудност е да обираш реколтата и да се браниш от зъбки и ноктенца втурнати да ми помагат!Късокосместият/беличкият/е страшна скица и лигняр.Много ми е трудно да му правя снимки защото не може да стои мирен и непрестанно прави разни физиономии и стойки,търкаля се и ми дърпа декора

А принцесата все взима отношевие по някой въпрос.Важно било да се чуе точно нейното мнение.И не бих казала,че си прави труд да ме слуша.Май ще бера ядове с нея.

А са ми едни гласовити...Като камбанки,ама от по-големият размер.А за Херко какво да кажа,прави ме луда.Толкова е хитър...Той като джудже от неговият тип/размер/не може да лае и само мрънка.На последък взе да се пробва да ме командори,че и чак се нарвира.Умира от кеф да го кача на леглото ми,а той там се храни и да контролира положението.Когато не съм с него на леглото се пази да не падне и отива при възглавницата ми в ъгълчето и стои там докато не се появя или се паркира до/във баба си Мея котката,която винаги е там.От известно време откри,че на масата до леглото /ни/имало много интересни неща и даже може да поработи малко върху тях,че и да поспи.Днес се потруди върху калъфката на фотоапарата ми,малко върху кабела на компа,някакви си там химикалки,ааа имало и един gsm за почесване на тиранозавърските зъбки.Но за разнообразие от време на време може да подъмче и ъгълът на леглото.Въобще избор голям!Обаче днес изяде едно леко шамарче от баба си,явно много я е ядосал,което не е присъщо за нея ,фръцна се господина и отиде и се гушна в другата маца.Обича да ми гризе пръстите и павярвайте болиии,също да ми прави разни гримаси закачайки ме да си играем.А на й-смешното е че веднага си научи името,още като го кръстихте!