Как са се разхубавили черничките за няколко дена
Говорилня
Публикувано: 23 June 2009 - 03:59 PM
Как са се разхубавили черничките за няколко дена
Публикувано: 23 June 2009 - 04:28 PM
Публикувано: 23 June 2009 - 06:30 PM
Как беше на моренцето ,аааа благородно ви завиждам....
Публикувано: 23 June 2009 - 10:19 PM
jujolinka, расте младежа....на моренцето беше супер...ето доказателство http://valia777.mult...tos/album/34/34
... много цунки на твоя пухчо....
Публикувано: 23 June 2009 - 11:46 PM
Много хубави дечица,с чудесни имена.Ще се радвам ако опишеш с няколко думи всеки един от малчуганите като характер и поведение,във форума от малки ги следим и ги чувстваме близки.
Публикувано: 24 June 2009 - 12:32 AM

Човек който не обича животните не обича и хората
Публикувано: 24 June 2009 - 12:42 AM
Еми какво да кажа за дечковците.Големият пухльо е умник,много обича да бори и въобще да тормози Херко,но той хич не му се дава до колкото му позволяват пилешките силици

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 24 June 2009 - 12:47 AM
nivea, в Jun 24 2009, 12:24 AM, написа:
Хммм,чакай да видиш!Ако оцелее сега новородената мадама ще е още по-дребна,УЖАС!Тя се роди с 20 гр по-малко от него.Като се има предвид той как расте,а тя нама да е по-различно от него...ще ми подарявате лупа!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 24 June 2009 - 12:55 AM
didi62, в Jun 24 2009, 01:32 AM, написа:
Е не мога да кажа,че не съм се пошашавила ,ама нещо така се получи натоварена програмата.Това е за сметка на миналата година в която всички бебета ми умираха/не от болест преди някой да ме е захапал/,само три оцеляха.А след две седмици пак ще ви радвам

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 24 June 2009 - 08:50 AM
Мойта пикла също си умира от кеф като я качиш на леглото,даже вчера сложих две възглавнички на земята до леглото та можеше по тях сама да се качва.Обаче не се сети да ги използва при слизането,засили се и ги прескочи....на мен сърцето ми пропусна 2-3 такта докато се уверя че не е пострадала.Много е смела,вече два-три пъти ме издебва и скача ,налага се да си държа очите на 4 и ръцете в готовност за улавяне.Усилено правим репетиции за ходене на повод,ама понякога като се засили да тича нанякъде и литва направо -и четирите лапи се оказват във въздуха.Ще ми се да е по-спокойна а не такъв фърфълак-вечно в движение....И въпреки ,че постоянно има на разположение поне 2 вида гранули плюс месце все ходи и крие храна на всевъзможни места,голямо запасяване пада,ще речеш че очакваме хранителна криза...поне да ядеше,а то.... или пък може би иска похвала че е изпразнила паничката(щото аз много я хваля като видя празна паничка)и тя гледа да ми угоди....и май си вкарах автогол.
Сега е ред и на другите чиховци да разкажат за себе си, и Анчето да не се скатава- и при нея има прекрасни бебоци,пък чакаме и едни обещани снимки и от Бамби....

Вход

Горе
Цитиране +