Говорилня
Публикувано: 26 June 2009 - 12:04 AM
Публикувано: 26 June 2009 - 06:46 AM
Shonned - модертор , трябва да я слушаме !!!
Мисля , че човек с опит ще направи нещата много прегледни и се надявам всички да се включвате с полезно инфо за породата , безброй снимки на любимците си , дори и ако не са от породата чихуахуа. Благодарим за приятелството ви !!! С общи усилия ще станем доста посещаван подфорум и нека се постараем да е забавно за всички.
Вчера пропуснах да отбележа , че и Комел на Боби и Юрий станаха шампиони при чихуахуатата на спациалката на 9та група. Комел в клас МЛАДИ , а Юрий в клас - ШАМПИОНИ. Аз лично съм много горда , че имаме такива момчета в България .....бреййй , все повече и повече хлътвам по дългокосместите .
Публикувано: 26 June 2009 - 08:17 AM

Публикувано: 26 June 2009 - 09:47 AM
Бясна съм

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 June 2009 - 09:55 AM
После някой да не каже,че сме нямали хубави кучета!Ние за това се трудим и ще го правим,за да може гордостите на породата макар и да не са ваши кучета скъпи форумчани,да са гордост за страната ни,да покажем,че ние не сме по - некадърни и по-назад от другите страни!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 June 2009 - 10:28 AM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 June 2009 - 10:36 AM
nivea, в Jun 26 2009, 11:23 AM, написа:
Да мила,точно за това казах дано тези които са си купили куче от него да си останат доволни!Просто ти си късметлиика.Да не се засегнеш,но ето какво ще ти каза.Ти беше казала,че кучето ти е от Унгария и казваш,че си проверила нещата.Но още тогава аз знаех,че след като спомена родословие не е възможно кучето ти да е унгарско.Нестор взима чихуа от един единствен развъдчик,този от който е твоето куче.Да човекът е унгарец,но живее в Сърбия и кучетата му са сръбски и със сръбски родословия.Но се радвам,че Аладарчо е от там

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 June 2009 - 11:23 AM
Публикувано: 26 June 2009 - 11:30 AM
Публикувано: 26 June 2009 - 11:51 AM
Давах всякакви малки чесалки за зъбките , но лично аз не виждам никакъв ефект от тях. Най-добре им действат огромни варени кокали. Мъкнат ги като камъни , но не се отказват и стържат зъбки в него. По този начин пада и последният млечен зъб позволил си да остане с другите.
Зъбната плака се почиства от лекар с машинка. Може да опитате да е без упойка, според мен е излишно за такава манипулация да ги упояваме. Но задължително да стоите там и да си гледате кученцето. Да стои ръката ви върху фонтанелата на главичката, да не му преразпънат крачетата , ако може да не го връзват изобщо. Много бързо се натрупва плаката отново, тук доктора каза , че има препарати , които се слагат във водата и сваляли зъбната плака. Може да опитате и по този начин и с миенето на зъбки с четка и паста за зъби.
Публикувано: 26 June 2009 - 11:59 AM
durka, много си наблюдателна :) хихи
techichi, сутринта си видяла моята Бамби при Гала

Моето куче също е от Нети, казвала съм вече и от фирмата ме помолиха да я заведа, за да я включат в предаването.
В крайна сметка имаха желание да снимат и мен, макар че аз като собственик мога да говоря за дрешки, аксесоари и любов ... не за останалите породи и т.н.
Иначе беше забавно... и накрая казаха, че няма разлика в отглеждането на 60 килограмово и 2 килца куче... грижите са еднакви и то НЕ е аксесоар.
Та предаването според мен беше приятно и положително. Не знам как е изглеждало отстрани де...
Публикувано: 26 June 2009 - 12:05 PM