Говорилня
Публикувано: 26 June 2009 - 12:43 PM
Ако имате въпроси, специално модераторите - моля, пишете ми на лични съобщения.
Довечера ще потърся иконка, за банер - не зная кога мога да направя, обещал съм на един куп подфоруми, а не стига време. Но ще има.
Поздрави !
Публикувано: 26 June 2009 - 12:46 PM
Публикувано: 26 June 2009 - 12:54 PM
Страхотноооо! Отивам да разглеждам по-обстойно.
Анче, кучето не се смути грам, а си игра с останалите кучета и после едвам я хванах.
Ще има повторение от 15.30 по Диема + между другото.
Снимки няма, аз чакам от един зает фотограф който я щракна набързо, та когато са на лице ще ги покажа.
Публикувано: 26 June 2009 - 01:04 PM
Shonned, в Jun 26 2009, 01:54 PM, написа:
Ще има повторение от 15.30 по Диема + между другото.
Снимки няма, аз чакам от един зает фотограф който я щракна набързо, та когато са на лице ще ги покажа.
Браво , че се е държала така - заслугата си е изцяло твоя !!! Обичам социализирните кучета или дори и страхливи да са с непсихясали истерични собственици.
Снимчиците ще ги чакаме.
Публикувано: 26 June 2009 - 01:12 PM

durka, много си наблюдателна :) хихи
techichi, сутринта си видяла моята Бамби при Гала

Моето куче също е от Нети, казвала съм вече и от фирмата ме помолиха да я заведа, за да я включат в предаването.
В крайна сметка имаха желание да снимат и мен, макар че аз като собственик мога да говоря за дрешки, аксесоари и любов ... не за останалите породи и т.н.
Иначе беше забавно... и накрая казаха, че няма разлика в отглеждането на 60 килограмово и 2 килца куче... грижите са еднакви и то НЕ е аксесоар.
Та предаването според мен беше приятно и положително. Не знам как е изглеждало отстрани де...
За човек /Нестор/който се ужасява да му падне косъм в къщи по скъпата техника ,а казва че има малък шпиц и се старае да не пипа кучета си звучеше лицимерно,нищо че преди е имал еди какво си куче!
Гала започна с това,че известните личности си ги взимат за моден аксесоар,а той че се е направил на почти идеалист е друг въпрос,какво да каже в ефир.Може и да не съм ви много мила с изказванията си по този въпрос,но към него имам ,,особено топли чувства,,и вероятно има защо!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 June 2009 - 02:26 PM

Публикувано: 26 June 2009 - 02:35 PM
Да ви кажа днес сложиха на Ричи 3-та ваксина и малко се притеснявам, че е 7 валентна-включително и за бяс /брои дали са минали 100 дни от раждането му/....а аз знам, че за бяс се слага след 6-я мес....Днес му сложиха Nobivac DHPPI i Nobivac RL ....
Моля, запознатите да изкажат мнение по въпроса за ваксинирането и за какви странични реакции евентуално да наблюдавам....кучо сега квичи и се мъчи да си стигне убоденото на гърба /боли го явни, милото/....
Публикувано: 26 June 2009 - 02:43 PM
Публикувано: 26 June 2009 - 02:56 PM

Публикувано: 26 June 2009 - 02:59 PM
techichi, помагай с темите

Публикувано: 26 June 2009 - 03:24 PM
На кафе 26.06.2009
И аз ще помоля.. давайте идеи за теми... всичко, което ви е хрумнало че е добре да го има като информация.
Събирам инфо и за развъдниците в Бг. Моля изпращайте координати на лична, който има инфо. Ще се обадим и в клуба.
Аз съм само изпълнител, но ще допълвам с каквото мога, така че не се притеснявайте да предлагате...
Публикувано: 26 June 2009 - 03:38 PM

ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО СЕ ВЪЗПИТАВА ОЩЕ ОТ БОРБАТА ЗА НАШ ПОДФОРУМ...!!!

БРАВО НА ВСИЧКИ !!!
БЛАГОДАРЯ НА МОД, ЧЕ НЕ ПОДХОДИ ТЕСНОГРЪДО ПРИ ПРИЗИВИТЕ МИ ЗА "СТАЧКА"...!

ЧЕСТИТО! ТОВА СИ Е ВЕЧЕ СВОЕОБРАЗЕН ЧИХИКЛУБ!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 26 June 2009 - 04:52 PM
Shonned, в Jun 26 2009, 01:24 PM, написа:
На кафе 26.06.2009
И аз ще помоля.. давайте идеи за теми... всичко, което ви е хрумнало че е добре да го има като информация.
Събирам инфо и за развъдниците в Бг. Моля изпращайте координати на лична, който има инфо. Ще се обадим и в клуба.
Аз съм само изпълнител, но ще допълвам с каквото мога, така че не се притеснявайте да предлагате...
Сега изгледах предаването, Бамби се държа страхотно, а накрая показа и характер

А втората дама май е *Бижу* с нейнота малко Бижу

Публикувано: 26 June 2009 - 05:03 PM
Shonned, в Jun 26 2009, 01:24 PM, написа:
На кафе 26.06.2009
В линка, който се отваря, Гала не кани мъж и две дами, а някакви съвсем различни хора и говорят за свински грип, смъртта на Майкъл Джексън (R.I.P.) и нещо друго. Аз ли нещо бъркам или..?