Говорилня
Публикувано: 10 July 2009 - 10:27 PM
Ооооо откжи се!Щипките са страхотен деликатес и за кучета и за котки
Аз го имам същият проблем и определено е неудобно когато щипките са офрмени по техен дизайн
Единствено можеш да се състезаваш кой първи ще вземе падналата щипка!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 July 2009 - 09:25 AM
Здравейте!
Както ви казах преди няколко дни,че смятам,че ще мога да се похваля в събота с нови бебета,така и стана
Ами ние със Селесте започнахме да раждаме и стискайте палци!!!Замъчили сме се от 1,30 и във всеки момент очакваме първото да излезе!Ще ви държа в течение и напрежение
!!!
Както ви казах преди няколко дни,че смятам,че ще мога да се похваля в събота с нови бебета,така и стана

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 July 2009 - 09:47 AM
И вашата не е лесна...!!
Успявате ли да ги запомните?....
Успявате ли да ги запомните?....

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 11 July 2009 - 11:09 AM
techichi, в Jul 11 2009, 08:52 AM, написа:
Аааа,нямам претенции за бройката!Бях казала,че ще са три и още не късно!Но тя така си ги стиска милата,че не искам да я тормозя да я пипам.Ще чакам 
techichi честити нови бебешорковси , живи и здрави да са ви
Публикувано: 11 July 2009 - 11:14 AM
Естествено,че съм за това с мама.Залогът е твърде голям,за да не се намесвам.Моралната и подкрепа е най-малкото което правя.Дори и кучката да прави нещата по книга се намесвам до най-малките подробности за по-голяма сигурност!
Благодаря за пожеланията!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 July 2009 - 04:46 PM
....те си знаят какво е с толкова бебета...!!!
Развъждаческата дейност не е лесна работа....! Доста хамалогия е и отстрани само изглежда романтично....
Всичко е труд, труд и яко бачкане...
Развъждаческата дейност не е лесна работа....! Доста хамалогия е и отстрани само изглежда романтично....
Всичко е труд, труд и яко бачкане...

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 11 July 2009 - 05:00 PM
drjeliazkov- ето едно нещо по което сме на едно мнение , хубаво е че все пак има хора които го осъзнават
Публикувано: 12 July 2009 - 11:02 AM
Честити бебета! Течичи, моите уважения за труда и любовта към мъниците. Представям си каква лудница е. Аз с 1 котка и едно куче едвам се справям да си призная.
Публикувано: 12 July 2009 - 11:16 AM
Благодаря ти Shonned!
Труда ни наистина е къртовси,особено за тези от нас,на които бройката е доста голяма.Мъчно ми е че не мога да бъда перфектна в отглеждането,но и няма как!За да имаме някакъв успех задължително трябва да има строга дисциплина и ред иначе моменталният хаос е неизбежен,а последствията са фатални за каквото си помислите.Е да, обичта на животинките и забавленията с тях са повече
Труда ни наистина е къртовси,особено за тези от нас,на които бройката е доста голяма.Мъчно ми е че не мога да бъда перфектна в отглеждането,но и няма как!За да имаме някакъв успех задължително трябва да има строга дисциплина и ред иначе моменталният хаос е неизбежен,а последствията са фатални за каквото си помислите.Е да, обичта на животинките и забавленията с тях са повече

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +