techichi, честити бебета! Пожелавам им да са здрави и игриви и да си намерят грижовни стопани!
Ние пак имахме проблеми с нета и затова ни нямаше толкова време. Снимки не съм правила заради здравословното ми състояние. Никой от роднините не ни признава за кучета, само ни наричат плъхове. Много сме игриви /ама наистина много/ и от скоро се дебнем и нападаме, само че без да захапваме. Свикнахме с четката, пишаме и акаме само на памперса. Първия Жирафчо е тотално изкормен и обезобразен, гумения Жирафчо е... без уши, рогца, копита и има дупки от зъби. Кака ни мачка, докато ние старателно й чистим ушите. В момента бягаме из стаята. С такав скорост, ако скочим от прозореца, може да полетим. Днес ще ходим за трета ваксина без бяс.
За две седмици сме качили 300г, сега сме 1,600кг. Дано да качим още едно килце.
П.П. А преди малко, като се придвижвах през стаята, Спайки изведнъж мина пред десния ми крак и докато го видя, гипсирания ми крак полетя към него и го перна, ама на Спайки не му направи впечатление. Изял ми е половината памук около глезена и сега гипса ми е нестабилен.

А аз не о виждам, като ми краде памука. А понякога, като се изправи на задни крачета, пада назаде.