Говорилня
Публикувано: 12 July 2009 - 07:09 PM
А четворката са като мускетарчета
Публикувано: 12 July 2009 - 10:12 PM
И аз това искам най-много,да попаднат в правилните ръце!Да са едни щастливи кучета!
Ancheto, вчерашните бебета са наистина с много интересни шарки!Ние с теб познаваме още един почитател на тази окраска,така наречената от него индиански кон

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 July 2009 - 10:51 PM
А мойта кръщелничка Поли добре се справя с папкането....
Публикувано: 13 July 2009 - 09:07 AM
techichi, в Jul 12 2009, 11:12 PM, написа:
Много точно сравнение ама не може да се отрече,че са много ефектни така
Публикувано: 13 July 2009 - 01:45 PM
Ние пак имахме проблеми с нета и затова ни нямаше толкова време. Снимки не съм правила заради здравословното ми състояние. Никой от роднините не ни признава за кучета, само ни наричат плъхове. Много сме игриви /ама наистина много/ и от скоро се дебнем и нападаме, само че без да захапваме. Свикнахме с четката, пишаме и акаме само на памперса. Първия Жирафчо е тотално изкормен и обезобразен, гумения Жирафчо е... без уши, рогца, копита и има дупки от зъби. Кака ни мачка, докато ние старателно й чистим ушите. В момента бягаме из стаята. С такав скорост, ако скочим от прозореца, може да полетим. Днес ще ходим за трета ваксина без бяс.
За две седмици сме качили 300г, сега сме 1,600кг. Дано да качим още едно килце.
П.П. А преди малко, като се придвижвах през стаята, Спайки изведнъж мина пред десния ми крак и докато го видя, гипсирания ми крак полетя към него и го перна, ама на Спайки не му направи впечатление. Изял ми е половината памук около глезена и сега гипса ми е нестабилен.
Публикувано: 13 July 2009 - 07:39 PM
TokioHotel, в Jul 13 2009, 02:45 PM, написа:
П.П. А преди малко, като се придвижвах през стаята, Спайки изведнъж мина пред десния ми крак и докато го видя, гипсирания ми крак полетя към него и го перна, ама на Спайки не му направи впечатление. Изял ми е половината памук около глезена и сега гипса ми е нестабилен.
Браво на Спайки,много добре расте момчето.Амомента на краденето на памука е само за камера
Публикувано: 13 July 2009 - 08:10 PM
techichi, в Jul 12 2009, 08:12 PM, написа:
И аз това искам най-много,да попаднат в правилните ръце!Да са едни щастливи кучета!
Ancheto, вчерашните бебета са наистина с много интересни шарки!Ние с теб познаваме още един почитател на тази окраска,така наречената от него индиански кон
Ирландски кон много ми харесва!Искам и аз едно чихи с такава окраска!Навивам сьпруга , дано успея!болна съм от престрастявяне към чихитинци !Помоооооооооощ!
Публикувано: 14 July 2009 - 01:31 PM
Вчера за първи път изведох Ричко на разходка....то не си беше разходка, а носене....само като го пуснех на земята трепереше и лягаше.....а като седнах на кафенце блажено заспа в мен и като духнеше вятът се чудеше къде да се навре от страх....и като се прибрахме първата ми работа беше да направи пишо на памперса....
Днес го изведох пред блока и май имахме малък напредък-поне стоеше прав на едно място и душеше.....надявам се утре да проходи навън...
Публикувано: 14 July 2009 - 03:46 PM
И на TokioHotel честит Спайки, той от дулго е тук, но аз също не бях писала доста време... :) да ти е жив и здрав и да се радвате взаимно
Публикувано: 14 July 2009 - 03:56 PM
Къде се скрихте, хора?
techichi, пускай снимки и на нашите братчета и сестричка! Затъжихме се вече...
Ние днес цял ден спим, сигурно сме бягали много през нощта. Ха, поредната нощна птица в семейстово.

Вход

Горе
Цитиране +