Говорилня
Публикувано: 16 July 2009 - 10:08 PM
Публикувано: 16 July 2009 - 10:11 PM
Анче, като гледам Далия все едно виждам Ричко преди 2 месеца.... и на мен ми е любимка
При нас новото е, че мъника бавно , но славно се запознава с околния свят....на ден по 4 часа сме навън....днес направи и първото си пишо сред природата
Това е от нас-рапорт даден!
Публикувано: 17 July 2009 - 02:29 AM
Ancheto, в Jul 16 2009, 01:58 PM, написа:
CaRrY, в Jul 16 2009, 02:46 PM, написа:
Такова съкровище не може да не го обича,който го вземе.Всико едно мъниче е уникално.Понякога грозноватички като бебета и млади , после стават страхотни красавци
teri6,нормално е да се надуе крачето,но ще ви мине бързо.Целувки на палавничката
Shonned,добре си направила, по-добре един два пъти да се скараш сериозно и да разбере отколкото после да се чудиш какво да правиш.
Днес правих неуспешен опит за снимки.Дунав така се беше уморил от игри преди това , че си скри нослето,заспа и остана без снимки
Чик-чирик
Далия (по народному Гергина
Чайка
аааа ...... супер , Aни Чик-чирик май става кремав
Публикувано: 17 July 2009 - 08:22 AM
"* ДЪЛГОКОСМЕСТА: Желателно е да бъде фина и мека, права или леко вълниста. Не е желателно подкосъма да е много гъст. Козината е дълга, образуваща кичури на ушите и врата, както и на задната страна на предните и задни лапи, на ходилата и опашката. Прекалено пищна козина , како при болонките е недупостима.
ДИСКВАЛИФИКАЦИИОННИ НЕДОСТАТЪЦИ:При дългокосместите чихуахуа прекалено пищна и дълга, както при болонките козина "
За предпочитане е козината да е фина,не пухеста.
valia77, в Jul 16 2009, 11:11 PM, написа:
При нас новото е, че мъника бавно , но славно се запознава с околния свят....на ден по 4 часа сме навън....днес направи и първото си пишо сред природата
Бати Ричко има напредък , браво.Разхождайте се много и ще видиш, че до зимата ще си имате напълно изградени навици.Милият, какъвто е нежен и като си го представя зимата....бъррррррррр
Shoned,снимките на Бамби в "Галерия" са много оригинални.Страхотни сте
Публикувано: 17 July 2009 - 09:34 AM
Нашият косъм ако ви харесва, ще споделя тайната...

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 17 July 2009 - 12:07 PM
И не на последно място: много спокойствие и положителни емоции....
Горното изцяло важи и при човека...

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 17 July 2009 - 01:09 PM
drjeliazkov, в Jul 17 2009, 11:07 AM, написа:
И не на последно място: много спокойствие и положителни емоции....
Горното изцяло важи и при човека...
дам съгласна съм , спокойствието е много важно , не трябва да има стрес или напрежение ,а дозата ЛЮБОВ за деня е задължителна
Публикувано: 19 July 2009 - 05:33 PM
Да ви кажа днес реших да сменя мястото на памперса на Ричи -като го взехме беше мн. малък и му го сложих на съвсем близко място уж временно ...изместих му памперса на 3 метра-то го вижда даже....още като му го постелих на новото място и направи пишо там, но след това все ходи на старото място на паркета.....писна ми да съм с парцала....какво да правя-посъветвайте ме....нали уж са умни животни..... вариант е да върна памперса на старото място като постепенно го измествам с по 1 педя, докато стигне там, където искам да е.....та вие сте-помагайте.....предполагам все на някой му се е случвало да мести тоалетната на кучето си....
Публикувано: 19 July 2009 - 06:11 PM
Публикувано: 19 July 2009 - 08:31 PM
valia77 опитай с по педя да преместваш памперса. С повече разходки , като почне и да вдига краче ще пика на вън и памперса няма да ви е нужен. Може да сложиш една наелонова торбичка върху памперса ако го местиш далече, често пишат върху наелон.
Публикувано: 19 July 2009 - 08:59 PM
Публикувано: 19 July 2009 - 09:03 PM
Публикувано: 19 July 2009 - 09:06 PM
techichi винаги ни радва с нейните бебчовци сладки
Публикувано: 19 July 2009 - 09:11 PM
Мда, но колко да чакам? И аз това се чудя... защото килимите ги махнах на 2-рата седмица горе-долу. Значи са минали минимум 2 месеца от тогава. А се случи да оставя вратата отворена и той да намери единствения останал килим в апартамента и да го препикае...
Публикувано: 19 July 2009 - 10:14 PM
Но като се замисля ....май и на други им харесва.Имаше едни новородени камерунски козички.Яренцата са като нашите чихита на големина и по-дребни, че и главичките им такива с високо челце и къса муцунка ( може би за това така ги харесвам).Бяха се родили 5 и майката не можеше да ги гледа ,особено най -слабичките.И аз , бух в раницата и постоянно с мен , защото сучат на 1-2 часа.В началото мрякаха, но само за два дни и като видиха раницата ми и се навираха вътре с кеф , опъваха се и си спинкаха доволно.
Публикувано: 19 July 2009 - 10:19 PM
techichi винаги ни радва с нейните бебчовци сладки
Dobi870,права си
Веднага правя опит да поправя попуска с един сладък!!!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 July 2009 - 11:21 PM
Доби, и у нас махнах килимите - в началото само на тях пикаеше....сега само да го изтърва в детската или спалнята веднага пишка на килимите, колкото и да му се карам и да го поступвам.....моите килими са бели шаги /от тези рошавите/ и сигурно ги мисли за тревни площи.....май, май скоро няма да сме с килими....
Публикувано: 20 July 2009 - 03:53 PM
Рошавите килими са лоша идея!....поне недобра...
Ако са и вълнени - съвсем! Често проявяват алергия към вълната.
Скоро имахме подобен случай.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница

Вход

Горе
Цитиране +