Говорилня
Публикувано: 03 August 2009 - 05:10 PM
Здравейте на всички 
Винаги адски много съм искала да имам чихуахуа,но тъй като са много скъпи досега не съм имала възможност да си взема.Сега ми се отвори възможност да ми донесат мъжко чухуахуа от чужбина,тъй като семейството ,при което е има вече 3 кучета и не могат да се грижат и за него.Проблема е,че кученцето е на 1 годинка вече и се питам дали ще ме приеме...?Като знам колко се привързват към този,който се грижи за тях...като дойде при мен как ли ще е?От друга страна много искам този сладкиш при мен.
Надявам се да ми отговорите.Пиша тук,за да не правя нова тема.Благодаря
Винаги адски много съм искала да имам чихуахуа,но тъй като са много скъпи досега не съм имала възможност да си взема.Сега ми се отвори възможност да ми донесат мъжко чухуахуа от чужбина,тъй като семейството ,при което е има вече 3 кучета и не могат да се грижат и за него.Проблема е,че кученцето е на 1 годинка вече и се питам дали ще ме приеме...?Като знам колко се привързват към този,който се грижи за тях...като дойде при мен как ли ще е?От друга страна много искам този сладкиш при мен.
Публикувано: 03 August 2009 - 08:32 PM
Цитат(sun4e93 @ Aug 3 2009, 06:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички 
Спокойно,кучето много бързо ще се привърже към вас.Практиката показва,че чихуахуа са с кратка памет в това отношение и дори след месец ще лае по старите си стопани.
На притежателите на чихуахуа никак няма да се харесат думите ми и веднага ще възникнат спорове,но мисля,че имам достатъчно наблюдения върху тези кученца и твърдя,че е така

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 03 August 2009 - 11:49 PM
Здравей и много се радвам , че пишеш при нас. Първо искам да те предупредя , че в момента има измамници , които измислят всякакви обяви, взимат дори и 100 лв и ....дим да ги няма и в повечето случай практикуват , че кученцето е от чужбина . Парите в някой случаи ги прекарват през чужди банки с пренасочване до банка в София(това е един от вариантите) .За това плати само при получаване на кученцето.А за привързването гарантирам на 100% , че до седмица-две ще е все едно е отрасло при вас. Чакаме снимки и новините )))
Публикувано: 04 August 2009 - 01:15 AM
Много ми е интересно било винаги това по колко яде едно Чихи
Публикувано: 04 August 2009 - 11:31 AM
Цитат(techichi @ Aug 4 2009, 08:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами зависи от зависи.Най-вече дали е на диета.Имам ядящи и по 100гр на ден и такива по 60 гр,че и дори по по-малко пак зависи дали не трябва да смъкват.
Освен това зависи и от качеството на храната.
Благодаря за тази информация
Публикувано: 05 August 2009 - 11:05 AM
Цитат(angel75 @ Aug 4 2009, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
eto ni i nas moqta malka princesa....[img]
Здравейте и добре дошли.Да е жива и здрава момата
Цитат(dki @ Aug 4 2009, 11:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Как сте? Мони е решила да приватизира всичко, което види. :)
Сигурно вече креватчето и прилича на пещерата на 40 -те разбойници
Публикувано: 06 August 2009 - 07:41 PM
Цитат(чери1 @ Aug 6 2009, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Стискаме палци за Лили,за леко раждане и здрави и хубави бебета
Нас пък на разходката за малко да ни ухапят,на косъм и се размина на Тайра,още ми треперят ръцете
Нас пък на разходката за малко да ни ухапят,на косъм и се размина на Тайра,още ми треперят ръцете
Ужас
Публикувано: 06 August 2009 - 08:21 PM
Не, една шпицка( поне 4 пъти по-голяма от нас
Тайра си ходеше на повод,другото куче свободно тичащо по тревата и дойде да ни подуши.И отпърво нищо,даже Тайра почна да се отпуска и да се заиграва,ама онова стана по -напористо,аз видях,че Тайра е уплашена и се наведох да я вдигна,а шпицката заръмжа и челюстите и изтракаха доста силно на косъм от ръката ми,даже първо си помислих,че я е захапала и се разтреперих,вдигнах я нависоко,а онова взе да лае и да скача да я достигне и тук се намеси стопанката и ни спаси.....Ех,с тия дребосъци трябва да си държим очите на четири и все да сме в бойна готовност за спасяване.
Публикувано: 06 August 2009 - 09:11 PM
Докато ние още се мъчим и чакаме...Чери,никога не прави повече така.Шпицката за това е скочила,защото си я вдигнала.Това е основна грешка на много стопани.За да си спасят кученцата ги вдигат,а така шансът да остане краче,опашка или друго в устата на противника е по-голям.Ти и дърпаш плячката от хватката,тя трябва да си я отстои.И става белята.Не би трябвало да я нападне ако им позволиш да си се надушат на спокойствие.Шпицовете по принцип са приказливи и от страни изглеждат малко страховити.Просто е трябвало като се запознаят да си разяснят йерархията.Малко звуци и плюнки и това е.После обикновено стават приятели.А по-дребното не става пък страхливо,а уверено и наясно с по-едрите себеподобни.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +