techichi, съжалявам за кученцата! Дано бялата красавица да си остане бяла и да е много здрава!

Как са другите бебоци?
Ние пък се върнахме от море. Снимки после ще кача, защото не мога да си намеря кабела. Много беше весело!

Учудена съм колко хора познаха породата и даже знаеха, че ушичките не трябва да се пипат заради хрущялите и други такива работи. Персоналът но хотела много ни заобича.
А пък Спайки, слад като цопка малко във водата, но ме беше страх да го пусна заради вълните, успя целият да се намокри и следователно после да разбута хавлиите и да се овъргаля в пясъка. И така стана целият в пясък, от там и аз.
После се разхождахме до Балчик. Реших да пусна Спайки да върви и следователно изостанах с няколко стотин метра от семейството. Но после се намерихме. Срещнахме се с френски булдог, много добричък, но за малко.
Най-смешната случка: отиваме на море за втори път и след дълги приготовления Спайки е в преноската и никой не се сеща да му вземе повода. Отиваме на плажа и се сещаме, ама не можем да се върнем, защото пътуваме до друг курорт на плаж. В един момент аз оставам сама с бебето и то ми се изплъзва от ръцете. Хуква из плажа, а аз с болния крак след него. Накрая спря до хавлията на брат ми и аз се хвърлих върху него /моят метод/. Докато съм във въздуха обаче, осъзнавам, че не мога да скоча върху такова крехко същество и се приземявам до пухчето, но все пак го хванах с ръце. И така, след гонитбата аз, цялата намазана с крем от глама до пети, се пльоснах в пясъка, който си седя по мен още много дълго време.