techichi как са малчовците?
Говорилня
Публикувано: 09 August 2009 - 11:55 AM
Цитат(Mariyah Foxy Nose @ Aug 9 2009, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Чери Тайра е голяма сладуранка.
Нагушкай я от мен.
Мерси,'Mariyah Foxy Nose' ,ще я нагушкам.Тайра не е от еталоните за породата си,ама е много забавно,весело и мило същество
А твоята Марая е много сладко пухче
А techichi изчезна и ни държи в напрежение
Публикувано: 10 August 2009 - 09:09 AM
на 26-ти Юли, точно ден след киноложките изложби, мои познати са намерили в Шкорпиловци куче от породата Чихуахуа на видима възраст над 3-4 години. Най вероятно е изложбен екземпляр. Забравих да питам каъв пол е кучето. Ако имате информация, за някой който е изгубил кучето си по време на изложбите, моля насочете го за повече информация към мен на ЛС.
П.П. Кучето няма микрочип.
П.П. Кучето няма микрочип.
Публикувано: 10 August 2009 - 11:20 AM
Здравейте
!Някои от нас забравиха да си платят нета
Благодаря на всички за вниманието.
Шоколадчо си отиде още същата нощ
на мама и беше много горещо и е избутала пелената,той е изтинал и това е ускорило нещата.Той беше недоносен,трябвали са му още два-три дни,така че нещата бяха ясни.Всичко беше въпрос на време.Въпреки усилията ми да се преборя с природата,тя пак се оказа по-силна от мен.Е, сега на мама и остана само бялата принцеса.Те двечките са добре.Тя папка като змей и винаги е с пълно тумбаче

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 10 August 2009 - 06:19 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 10 August 2009 - 07:46 PM
techichi,съжалявам за момченцето,че не са му достигнали силиците да оцелее
Горката Лили,остана само с едно детенце,ама пък принцеската е много атрактивна с този белоснежен цвят.Да е жива и здрава и бързо да порасне и укрепне,сега цялото внимание и млекце ще са за нея
Какви очички се очаква да покаже?А Лили как се справя с майчинството.Окопити ли се след трудното раждане.
Пък Чече трябва да е много горд- какви хубави дечица е сътворил
Кажи с каква буква трябва да са имената на двете мушмурочета,да мислим имена ?
Пък Чече трябва да е много горд- какви хубави дечица е сътворил
Публикувано: 10 August 2009 - 10:13 PM
techichi, съжалявам за кученцата! Дано бялата красавица да си остане бяла и да е много здрава!
Как са другите бебоци?
Ние пък се върнахме от море. Снимки после ще кача, защото не мога да си намеря кабела. Много беше весело!
Учудена съм колко хора познаха породата и даже знаеха, че ушичките не трябва да се пипат заради хрущялите и други такива работи. Персоналът но хотела много ни заобича.
А пък Спайки, слад като цопка малко във водата, но ме беше страх да го пусна заради вълните, успя целият да се намокри и следователно после да разбута хавлиите и да се овъргаля в пясъка. И така стана целият в пясък, от там и аз.
После се разхождахме до Балчик. Реших да пусна Спайки да върви и следователно изостанах с няколко стотин метра от семейството. Но после се намерихме. Срещнахме се с френски булдог, много добричък, но за малко.
Най-смешната случка: отиваме на море за втори път и след дълги приготовления Спайки е в преноската и никой не се сеща да му вземе повода. Отиваме на плажа и се сещаме, ама не можем да се върнем, защото пътуваме до друг курорт на плаж. В един момент аз оставам сама с бебето и то ми се изплъзва от ръцете. Хуква из плажа, а аз с болния крак след него. Накрая спря до хавлията на брат ми и аз се хвърлих върху него /моят метод/. Докато съм във въздуха обаче, осъзнавам, че не мога да скоча върху такова крехко същество и се приземявам до пухчето, но все пак го хванах с ръце. И така, след гонитбата аз, цялата намазана с крем от глама до пети, се пльоснах в пясъка, който си седя по мен още много дълго време.
Ние пък се върнахме от море. Снимки после ще кача, защото не мога да си намеря кабела. Много беше весело!
А пък Спайки, слад като цопка малко във водата, но ме беше страх да го пусна заради вълните, успя целият да се намокри и следователно после да разбута хавлиите и да се овъргаля в пясъка. И така стана целият в пясък, от там и аз.
После се разхождахме до Балчик. Реших да пусна Спайки да върви и следователно изостанах с няколко стотин метра от семейството. Но после се намерихме. Срещнахме се с френски булдог, много добричък, но за малко.
Най-смешната случка: отиваме на море за втори път и след дълги приготовления Спайки е в преноската и никой не се сеща да му вземе повода. Отиваме на плажа и се сещаме, ама не можем да се върнем, защото пътуваме до друг курорт на плаж. В един момент аз оставам сама с бебето и то ми се изплъзва от ръцете. Хуква из плажа, а аз с болния крак след него. Накрая спря до хавлията на брат ми и аз се хвърлих върху него /моят метод/. Докато съм във въздуха обаче, осъзнавам, че не мога да скоча върху такова крехко същество и се приземявам до пухчето, но все пак го хванах с ръце. И така, след гонитбата аз, цялата намазана с крем от глама до пети, се пльоснах в пясъка, който си седя по мен още много дълго време.
Публикувано: 10 August 2009 - 10:27 PM
Благодаря ви,благодаря
Чери,дундалка е много добре и ще стане една праска с тоя монопол върху всички източници на папо
Лилето е прекрасна майка,много добре си се грижи за нея,само дето и е много горещо!Тя ми е от тихите кучици и не ми създава проблеми.
На нея не и е ясно какво е станало и си се радва на рожбицата без да преживява другото.Пък и аз като си я глезотя всичко е на ред
.Както вече казах има време да се види каква точно ще стане по цвят бебата.А за имената на другите прасета,които между другото утре стават вече на 30 дни,ми да времето си минава много бързо,мисля да са с буквата Е! Може би за момата-Елиза,първо мислех Елинор или Елия,но това име ще си го запазя за друга пикла
.А за момчето не знам-Елфио или
А за очичките на пикла още от раждането си личаха,че ще са черни или пък много тъмно кафяви.А тате Чече го вее вятър на бял кон.Само се надува
Прави се на голям пред пуберите и ми е толкова смешен и сладък тоя ситнеж
А как ми омекват коленете като се наведа за нещо,а той почва да ми прави едни физиономии и да ми се моли с ръчичките,сам си го е измислил това.Как да не му праснеш една целувка
Чери,дундалка е много добре и ще стане една праска с тоя монопол върху всички източници на папо

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +