Абе да не е лесно да реши човек,като всички дребосъчковци са такива сладури

пък да не говорим на живо колко по-сладки са отколкото на снимка.Аз дето съм на тия години лани като видях померанче на живо и цяла пряка вървях след него да му се радвам

Тая година на морето пък се натъкнахме на 3 месечно пекинезче

и 5 месечно йорки

- ако знаете какви сърцеразбивачи бяха

А преди Тайра не бях виждала на живо бебе-чихи и още помня как ми увисна мандибулата като я видях
Абе не вярвам някой да устои да не се размекне пред бебе-куче от дребна порода....Но бебешкия период свършва много бързо ,а куче се взима дългосрочно,голяма отговорност си е и човек трябва много добре да премисли и анализира нещата,да се запознае както с плюсовете,така и с минусите на избраната порода и да е готов да понесе евентуалните неудобства които може да възникнат.
А с хората ,които взимат куче заради децата си внимавайте - много е важно отношението на самите родители към животинката и дали просто не изпълняват поредния каприз на детето....Защото децата като се "нарадват" на кученцето и като вземат да се вълнуват от други неща и ги понесе живота в незнайна посока,именно родителите са тези ,които остават да се грижат за домашния любимец.Аз лично имам 2 чифта съседи,отстъпили пред настоятелните молби на децата си,без те самите да имат топло отношение към кучетата.....Ами познайте колко се задържаха клетите животинки- за по-малко от година едното го "командироваха" при бабата на село ,другото го подариха на някой.....Абе развъдчиците си ги знаете тези неща,ама и аз да кажа,че ми е много болно така като се случи

ПП Това го писах по повод коментара на
Mariyah Foxy Nose че момичето не знае каква порода иска,ама понеже и готвя в момента и сума време мина докато го завърша...... сега виждам,че междувременно някои неща са се изяснили