Ххахах да и при нас ситуацията е същата, само че може да продължи с часове, ако не го прекъснеш.... Голяммо облизване пада...
Говорилня
Публикувано: 16 August 2009 - 05:07 PM
Ххахах да и при нас ситуацията е същата, само че може да продължи с часове, ако не го прекъснеш.... Голяммо облизване пада...
Публикувано: 18 August 2009 - 11:29 PM
Ще следя за малки и е вероятно да се свържа с някой от вас, който предлага. Да го капарирам
и да дочакам да стане на 3-4 месеца и декември да си го взема.
Вече даже съм си избрала имена... Ако е момиченце ще бъде или Алия или Ема, а ако е момченце - Алекси.
Много ме забавлява вашето форумче - всички тук сте страхотни и имате прекрасни кученца.
Много се смях на последните 2 страници с облизванията :D
Надявам се да нямате против от по-рано да ви пиша в темата и ако има нещо важно за питане да ви петам :)
Публикувано: 18 August 2009 - 11:40 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 August 2009 - 12:05 AM
Апък и в момента да си го взема сега няма как толкова пари и затова малко трябва да се спестят
Имам въпрос... Какво означава да се даде кученце да се предложи на договор?
Публикувано: 19 August 2009 - 12:30 AM
Публикувано: 19 August 2009 - 01:05 AM
Да знам
Издирвах породата от любопитство ,но като осъзнах че това са единични бройки се отказах да търся такова куче.
И да знам - искам чихуахуа
Публикувано: 19 August 2009 - 06:03 PM
Апък и в момента да си го взема сега няма как толкова пари и затова малко трябва да се спестят
Имам въпрос... Какво означава да се даде кученце да се предложи на договор?
Здравей отново мило дете!Относно въпросът ти за куче на договор остави!Съветвам те изобщо да не се интересуваш от това.Ти въобще не си подходяща за това.Това е много сериозно и на теб никой не би се замислил дори да ти обърне внимание по този въпрос.Само за информация на четящите ще кажа,че по закон никой няма право да продава куче на непълнолетен,камо ли да сключва договор.Тук мислех да кажа и още нещо,но рискувам доста хора да не ме разберат и да извъртят казаното.На теб ти трябва куче домашен любимец,с което да започнеш да се учиш на кучешкият свят.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 August 2009 - 06:43 PM
Колкото до цената , пансиона и възрастта на кучето - това зависи от наличните кученца и естествено от развъдчика.Не представяй така драматично всичко , нещата не са чак толкова сложни.
Публикувано: 19 August 2009 - 07:07 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 August 2009 - 08:21 PM
Публикувано: 19 August 2009 - 09:15 PM
Майка ми чете редом с мен и гледа репортажите в на кафе. Имала съм 2 кучета преди това - едното беше пекинез но умря на 12 години... Другото беше кокер шпанйолче но него трябваше да го дадем на леля ми защото заминавахме в чужбина и после се беше отровило от някакъв вид гъби... Как може да не знае(леля ми) че то ще яде/дъвче каквото му падне...
Та имам някакъв опит с кучетата...
Да любителка съм на дребните породи
Таа или ще си зема кученце в близките 2 месеца ако намеря някое от сегашно родените или когато се роди в бъдеще,не е точно определено дали декември,януари или пък ноември ще си го взема. Просто от 1 месец някъде се запалих по тези 2 породи и... Не съм имала време да си спестя парите...
Публикувано: 19 August 2009 - 09:31 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 August 2009 - 09:58 PM
Абе не вярвам някой да устои да не се размекне пред бебе-куче от дребна порода....Но бебешкия период свършва много бързо ,а куче се взима дългосрочно,голяма отговорност си е и човек трябва много добре да премисли и анализира нещата,да се запознае както с плюсовете,така и с минусите на избраната порода и да е готов да понесе евентуалните неудобства които може да възникнат.
А с хората ,които взимат куче заради децата си внимавайте - много е важно отношението на самите родители към животинката и дали просто не изпълняват поредния каприз на детето....Защото децата като се "нарадват" на кученцето и като вземат да се вълнуват от други неща и ги понесе живота в незнайна посока,именно родителите са тези ,които остават да се грижат за домашния любимец.Аз лично имам 2 чифта съседи,отстъпили пред настоятелните молби на децата си,без те самите да имат топло отношение към кучетата.....Ами познайте колко се задържаха клетите животинки- за по-малко от година едното го "командироваха" при бабата на село ,другото го подариха на някой.....Абе развъдчиците си ги знаете тези неща,ама и аз да кажа,че ми е много болно така като се случи
ПП Това го писах по повод коментара на Mariyah Foxy Nose че момичето не знае каква порода иска,ама понеже и готвя в момента и сума време мина докато го завърша...... сега виждам,че междувременно някои неща са се изяснили
Публикувано: 19 August 2009 - 10:53 PM
ПП И понеже явно съм технически идиот някакси успях да изтрия снимките вместо да ги кача от фотоапарата
Ще чакате за снимков материал до следващата баня
Публикувано: 19 August 2009 - 11:15 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 August 2009 - 11:36 PM
Ще се пробвам "да я увековеча щърба" като я напипам спяща.Че сега се закачат с кака и, и е като живак,не може да я улови апарата
А за къпането -така ни каза ветката - да не бързам.....Та до сега се миехме частично - крачета,коремче,дупе и муцунка и то със влажни кърпички за бебешко дупе
Публикувано: 19 August 2009 - 11:46 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +