Говорилня
Публикувано: 13 September 2009 - 09:05 PM
Добре дошли на всички нови
Уши , крачета , зурлички ги има в борсите , зоомагазините и вет кабинети.Но е хубаво да ги подушите , някой не са много за харесване,но за залъгалки са супер.
Нека спинка бебо и така ще порасне здрав и силен ))) Родословието не отнема никакво време от ваша страна , вие просто го получавате само трябва да сте си дали личните данни на развъдчика, в повечето случаи той изготвя всички документи.
Мале моите диванета малки са откачили.Постоянно провеждат операция "Опълченците на Шипка" или "крий се в окопа" и бранят завзетата територия....ама поне по-тихо да я бранеха,че да се наспиват съседите.
Уши , крачета , зурлички ги има в борсите , зоомагазините и вет кабинети.Но е хубаво да ги подушите , някой не са много за харесване,но за залъгалки са супер.
Цитат(n_aris @ Sep 13 2009, 01:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте, отново. Мъника ми е късокосмест, светлобежовичък
и ми го донесе брат ми, от негов приятел, който си има мъжко чихи. Нямам представа за родословие( извинете ме, развъдчиците), но и не ме касае, а и честно - нямам време в момента за такива неща. Предпочитам да успея да се "обуча" как се гледа такъв мъник, а и да го понауча и него на "основните" хигиенни навици. Днес съм изчистила навсякъде с препарат за под и съм "заложила" п амперс за чишкането.( По съвет на Jorkata и на Valia).Обаче много спи днес, вече око 1.5 - 2 часа следобеден сън. При вас така ли е като са ви бебета?
Нека спинка бебо и така ще порасне здрав и силен ))) Родословието не отнема никакво време от ваша страна , вие просто го получавате само трябва да сте си дали личните данни на развъдчика, в повечето случаи той изготвя всички документи.
Мале моите диванета малки са откачили.Постоянно провеждат операция "Опълченците на Шипка" или "крий се в окопа" и бранят завзетата територия....ама поне по-тихо да я бранеха,че да се наспиват съседите.
Публикувано: 15 September 2009 - 08:41 AM
Хе,хе....пък Тайра се плаши от малки кученца и от шпицове,а с големи няма проблем-тича да ги целува,нищо че не може да им достигне муцуните даже и изправена на два крака.
Принципно като види каквото и да е куче иска да ходи при него и после като го подуши решава дали и харесва.А при повторна среща със същото куче вече си има мнение по въпроса и това си личи по поведението и.
Публикувано: 15 September 2009 - 10:01 AM
Цитат(чери @ Sep 15 2009, 09:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хе,хе....пък Тайра се плаши от малки кученца и от шпицове,а с големи няма проблем-тича да ги целува,нищо че не може да им достигне муцуните даже и изправена на два крака.
Принципно като види каквото и да е куче иска да ходи при него и после като го подуши решава дали и харесва.А при повторна среща със същото куче вече си има мнение по въпроса и това си личи по поведението и.
Хаха...а пък мойта Доли дето е толкос надута (ръмжи,джафка),вчера видя една котка и за малко не припадна от страх
Публикувано: 16 September 2009 - 01:25 AM
Малката Доли е почнала да расте и станала много игрива
.Давайте и калций за ушичките и зъбките
Публикувано: 16 September 2009 - 06:02 PM
Здравейте, Ancheto благодаря за информацията относно родословието. Доколкото разбрах, майче и ние сме с "потекло" и вероятно ще си оправя документите следващият месец. В петък съм на втора ваксина и става на 2 мес. Аз ли трябва да питам ветринаря за калций и други добавки или да не нахалствам, и да изчакам той да ми каже, как мислите?
Публикувано: 17 September 2009 - 10:54 AM
Цитат(Ancheto @ Sep 16 2009, 02:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Даваме й калций и витамини
Ето още снимки от днеска
Публикувано: 18 September 2009 - 10:38 PM
Цитат(n_aris @ Sep 16 2009, 06:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте, Ancheto благодаря за информацията относно родословието. Доколкото разбрах, майче и ние сме с "потекло" и вероятно ще си оправя документите следващият месец. В петък съм на втора ваксина и става на 2 мес. Аз ли трябва да питам ветринаря за калций и други добавки или да не нахалствам, и да изчакам той да ми каже, как мислите?
След като си вземете документите ги пратете по пощата или куриер до клуба, такъв е реда.Нужно е да получи всяко куче регистрационен номер.
За калцият си "нахалствайте" вие
Цитат(Mimet0 @ Sep 17 2009, 10:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето още снимки от днеска
Ллелелелеее, направо сте копие на моя пинчерка Мая
Публикувано: 21 September 2009 - 08:42 AM
Цитат(Ancheto @ Sep 18 2009, 11:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(n_aris @ Sep 16 2009, 06:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
След като си вземете документите ги пратете по пощата или куриер до клуба, такъв е реда.Нужно е да получи всяко куче регистрационен номер.
За калцият си "нахалствайте" вие
Цитат(Mimet0 @ Sep 17 2009, 10:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето още снимки от днеска
Ллелелелеее, направо сте копие на моя пинчерка Мая
имаш ли нейна снимка ?
Публикувано: 22 September 2009 - 06:30 PM
Здравейте и от нас с чери,да ви се похвалим.Днес ни беше първата разходка навън и бяхме мноооого щасливи и доволни.Тя милата доста се поумори и цял следобяд спи.Иначе срещнахме друг предстсвител на породата и даже се целунахме
,но тя нашта не беше много очарована от господинчото..все пак и беше първата разходка имаше по-важни неща за гледане...и душене.

Вход

Горе
Цитиране +