Мила ми и '' Трогателна ''--durka както не веднъж е писано тук ВСЕКИ е свободен да пише тук и да качва симки . Но в момента в , който започне да претендира колко му е истинско кучето и е с родословие а това не е така , няма как да се ТОЛЕРИРА

ФОРУМА СИ ИМА ПРАВИЛА , хубаво е всеки да ги прочете преди да почне да пише . Колкото и да се пенят много хора тук ,1 . НЕ СЕ ОДОБРЯВА РАЗМНОЖАВАНЕ НА НЕРОДОСЛОВНИ КУчЕТА . 2 . КУПУВАНЕ НА ТАКИВА ОТ ЗООМАГАЗИНИ И БОРСИ .

3. ЗАБЛУЖДАВАНЕ НА НЕЗАПОЗНАТИ С ПОРОДАТА ОТНОСНО ТОВА КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ЕДНО чИХУАХУА

П.П. Не може всяко мини кученце да се нарича чихуа хуа

колкото и да е сладко колкото и да си го обичате и да си го обличате това няма да го направи дадена ПОРОДА . нАшАТА цел тук е да помогнем да се спре тази ЗАБЛУДА и да има по малко излъгани хора . Всеки който е имал възможност да види типичен представител на породата чихуа хуа съм сигурен е запленен от тази Порода , Нека не побългаряваме и нея

Колега, не се впрягай!Няма смисъл!Това което злобничко подхвърля Дурка е към мен!Отношението и е лично и то мноооого отдавна.По едно време се заблудих,че малко е проумяла нещата,но се оказа че е невъзможно

/щях да използвам по-точна дума,ама като я знам каква е ...

/Виждам,че успешно продължава да ни плюе и тези които са и на акъла стабилно се сформират!Не че ми дреме,ама като няма какво друго да напише и току реши да се направи на нещастна,като че ли ние сме и виновни!
Сори Дурка,но както явно ти няма да си промениш отношението към нас,така и ние няма да си го променим към такива като вас!Няма да си плюем на къртовският труд,за да толерираме възхваляването на домашните любимци.От всяко РОДОСЛОВНО/така мразено от теб/ и качествено куче става домашен любимец,но от такъв ценно чихуахуа не става.А хората искат все по-красиви и качествени чихуахуа и все повече се ограмотяват!така,че ако обичаш не се опитвай да настройваш четящите тук против нас!Казвано е многократно и ще се налага явно още да се казва-без такива като нас/развъдчиците/няма да я има и породата,колкото и да ти е неприятно!
Отношението ни е такова каквото го предизвика самият пишещ!