Говорилня
Публикувано: 07 February 2008 - 11:36 AM
Публикувано: 07 February 2008 - 09:14 PM

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 08 February 2008 - 09:53 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 12:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Мимка, Йони е напълно права и не се притеснявай ако не заплодите Тедка. Изобщо не и пречи да си остане мома ;) винаги има риск.
аха много благодаря :blink:
Аз не мога да го карам по изложби нямам възможност.Но може би по нататък ще е добре да го дадем за разплождане
Ами, ако искаш да го развъждаш първо трябва да е покрил условията на клуба, които включват и определен брой оценки от изложби.
В една друга тема ти обещах да ти "разчета" родословието на Джинджър, ако още искаш помощ - само кажи!
ами да супер толкова се вълнувам :yahoo:
обаче как ще стане нищо не мога да разбера пише на словенски :rolleyes:
Ами, не знам, имаш ли възможност да ми го сканираш и да ми го пратиш?
добре ще се опитам
Публикувано: 09 February 2008 - 11:04 PM
Ето я Тенси , която се пече на слънчице B) . Направо са като козленца , има ли по-високо място там са покачени :rolleyes: пък аз да им треперя да не тупнат докато се боричкат .
Публикувано: 14 February 2008 - 11:00 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 23 February 2008 - 08:48 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 08:51 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 09:00 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 10:31 PM
Цитат
Ето ни е нас най на края :blink:. Огромни благодарности за хубавите снимки и приятната ви компания :wub: и искам да ви честитя големият успех на прекрасното черно кокерче да ви е живо и здраво и винаги да сте горди с усхехите му . Честито !!!!
Боби , браво на мъника , че е смел на разходките. Вече е променена муцунката му и навлизате в смешният период :wub: Супер си е да си излезе човек с мъничето си , защото като го мушне в якето и може да се вмъкне на всякъде ;D
Сега и ние да се похвалим с успехите ни от изложбите на 16 и на 17.02.
Вече в развъдника "Анфарис Кинг" си имаме още един Млад шампион на България - HELENA`S BAND SMILE FOR YOU ( Юрий )
А Ave Dekorum Fortuna Meitzher (Фаня ) на 16.02. получи оценка ОТЛИЧЕН и ІІ място , а на 17.02. за наша радост получи ОТЛИЧЕН и І място. Честито на Иван , чиято любимка е Фанечка :wub:. Милите мъници се прадставиха много по-добре от моите очаквания , защото пътят беше много тежък и закъсняхме много за изложбата. Наложи се почти веднага да влезем в ринга ;D
Поздравявам всички български чихуахуа , които бяха на изложбата :->) Не бих могла да кажа кое повече ми е харесало и единствено , че са нежни и малко се бяха стреснали от залата им попречи да победят чуждестранното участие. Другите чихуата просто са свикнали с изложбите и вървяха по-наперено в ринга , но нашите бяха по-хубави :->) . Поздравявам ви момчета и много се радвам , че се видяхме на изложбата ;)
Снимки в ринга нямаме , но се понащракахме на полянките пред хотела , където си поиграха мъниците. На Фанечка и беше доста студено и даже и личи на снимката как трепери :wub:
Огромни благодарности на всички от темичката за шпицовете ....вашите кученца са щастливци с такива стопани . Благодаря за топлото посрещане. На финала се прибрахме от летището с още едно попълнение , но ще оставя собственичката му сама да се похвали .
Поздрави на всички и много целувки на мъниците ви .
Публикувано: 24 February 2008 - 03:10 PM
Цитат
Легълцето го купих от един зоомагазин, който се намира до пазара на Красно село. В уличката, която излиза на спирката на трамвай 5-ца. На дъното има допълнително възглавничка, която се маха и цялото легълце може спокойно да се изпере в пералнята. Имаше различни размери, естествено нашето е най-малкото. И не е скъпо, струва само 14 лв. Преди това дълго търсих по другите магазини, но нещо все не ми харесваха, а цените им бяха от 50 лв. нагоре. Рони обаче определено предпочита да спи на леглото при мен и го използва само, когато остава сам :blink: Сега съм на вълна дрешки, но незнам откъде да му купя. Все още му е студено навън като излиза на разходка и трепери.
Публикувано: 24 February 2008 - 06:56 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 02:21 AM
Публикувано: 05 March 2008 - 12:26 AM
Ето и малко наши снимки от разходка с лудата банда на двата развъдника "FOKSY NOSE" и "ANFARIS KING" .
Публикувано: 05 March 2008 - 12:31 AM