Говорилня
Публикувано: 03 January 2012 - 10:56 AM
Бъдете здрави,щастливи и ДОБРИ! Радвайте се на най-хубавите чихита-вашите! Обичайте живота,какъвто и да е той,обичайте ЖИВОТНИТЕ,които и да са те!Обичайте всеки,дори и и враговете си!Каквото има да се случи,ще се случи,дано да е само добро! Уважавайте добрината!Лошотията сама се наказва!!!
Нека тази година да бъдем една по-голяма компания тук,да се забавляваме,да се учим взаимно,да бъдем приятели!!!
Желая на тези,които все още нямат чихи,а искат да получат мечтаното кученце и да му се радват такова,каквото е!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 31 January 2012 - 02:04 AM
Purvo iskam da Vi se izvinq che pisha na latinica, no nqmam drug nachin za sega.
Bih iskala da zadam vuprosa si-
Vliza li v standarta chihuahua, na koeto bashtata e KUSOKOSMESTO Chihuahua, a maikata DULGOKOSMESTA?
Shte sum Vi mnogo priznatelna za otgovora, zashtoto moq priqtelka e namerila edin razvudnik v Germaniq, tq jelae da go vzeme i ni pratiha snimki, kato kazvat che kucheto shte bude kusokosmesto i dori ne e evtino(na 4 sedmici e blizo, izglejda i golqmo v rucete i).
Ne bihme jelali da ni izlujat.
Blagodarq vi mnogo predvaritelno
Publikuvam vi snimki i na roditelite mu.
Мод: МОЛЯ, пишете на кирилица!!!
Публикувано: 31 January 2012 - 11:33 AM
Публикувано: 31 January 2012 - 12:16 PM
Къде се губиш толкова време?!
На въпроса ти-да у нас е разрешена връзката между късокосместо и дългокосместо.Кученцето което е на снимката ще приятен домашен любимец,но както каза Теди вече тук определено приятелката ти може да намери доста по красиви представители у нас...

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 31 January 2012 - 12:38 PM
Вече от чужбина купуват нашите кучета , защото са по-евтини и по-качествени!
Публикувано: 31 January 2012 - 01:08 PM
az sum v München veche godina i moqta priqtelka e tuk i ne se pribira chesto. Az si idvam, a i gledah vashi saitove, no sa dulgokosmesti. a tq iska mujko i kusokosmesto. Ako moje da mi pomognete s imena i vruzki kum drugi, moje i v chujbina. Cena do 1500 euro.
Molq vi pomognete mi
Публикувано: 31 January 2012 - 03:04 PM
Публикувано: 02 February 2012 - 11:09 AM
Та нали това е форум да споделяме емоцийте си, радостта която мъниците ни носят, независимо шампиони ли са родителите му или не. Защо е тази злоба и форума е така западнал, преди имаше приятелско настроение, всички пишехме, споделяхме истории, снимки, какво ви става!?
А на някой от вас, бих казала да си направите тема-‘‘само за чихуахуа с родословие-елате при нас след първата си титла‘‘
Публикувано: 02 February 2012 - 02:44 PM
А за темата си до някъде права!Цялата е доста грозна картинка.Но това е нормално, защото всеки човек е с различно мнение.На никого не му харесва да не го одобряват и повечето хора не носят на критика.Всеки иска да е прав за неговото положение и нещата автоматично се разделят на страни.Да, това е форум за всички и всички са добре дошли! Е, може би освен тези, които прекаляват с простащината си! Но все пак този форум е с цел съхранение на дадена порода!!! А това става с ограмотяването на участниците,разбира се не по грубият начин!Казвала съм го и пак ще го кажа-от всяко куче и стопанин човек може да научи нещо полезно за породата, която го интересува,независимо дали е с родословие или не! Хора,гледайте реално на любимците си и си ги обичайте такива каквито са,но не правете глупости!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 02 February 2012 - 08:39 PM
techichi, в 02 February 2012 - 01:44 PM, написа:
А за темата си до някъде права!Цялата е доста грозна картинка.Но това е нормално, защото всеки човек е с различно мнение.На никого не му харесва да не го одобряват и повечето хора не носят на критика.Всеки иска да е прав за неговото положение и нещата автоматично се разделят на страни.Да, това е форум за всички и всички са добре дошли! Е, може би освен тези, които прекаляват с простащината си! Но все пак този форум е с цел съхранение на дадена порода!!! А това става с ограмотяването на участниците,разбира се не по грубият начин!Казвала съм го и пак ще го кажа-от всяко куче и стопанин човек може да научи нещо полезно за породата, която го интересува,независимо дали е с родословие или не! Хора,гледайте реално на любимците си и си ги обичайте такива каквито са,но не правете глупости!
Добре казано, просто в един момент добрият тон не беше спазен. Да, темата е чихуахуа, а не пинчер например , но има такива тук чихита, който само с професионално око може да се забележат неостатъците. Тези хора са си взели кучето и не твърдят, че е с родословие, но това непременно не значи, че е толкова лош представител. Аз лично съм изявявала възмощение, към някой предишни хора, даващи некомпетентно мнение, че дадено куче било много хубав екземпляр или отличен с отлични пропорции. Подобно изказване заблуждава новодошлите. Но имаше такъв момент, който тук се натъртваше, че щом кучето не е с родословие е некачествено, да се върне... а съм сигурна че от подобно изказване никой няма нужда и хората си взимат кучетата за да си ги обичат, а не за разплод и задължително да са изложбени. Просто трябва да са запознати, че с връзка съхраняването на породата, е хубаво да се кастрират.
Извинете, че пак отворих темата, на никой не му е нужно.
Просто един апел до хората, който развъждат тази порода–Опитвам се да се поставя на ваше място и разбирам, че по този начин все едно трудът Ви се обезценява. Знам и че Ви е писнало от едни и същи въпроси и то пост фактум, невежестта трябва да се намали, но нека дадем шанс на всеки и да го приветстваме с добре дошъл, а не с Имаш ли родословие/пропуск?
Благодаря Ви и да са живи и здрави кученцата ви.
Публикувано: 03 February 2012 - 03:52 PM

А сега един апел от мен!
Хора къде изчезнахте???Замръзнахте ли?! Никой нищо не разказва! Всички четете и си трайкате,я не така!Точно аз ли да ви ръчкам!Покажете поне едно ухо или краче!Изфръцкайте се с някоя нова дрешка,ако не се га ,кога?!Снимайте някоя беля и я покажете!Хайдеееееее....

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 03 February 2012 - 09:48 PM
techichi, в 03 February 2012 - 02:52 PM, написа:

А сега един апел от мен!
Хора къде изчезнахте???Замръзнахте ли?! Никой нищо не разказва! Всички четете и си трайкате,я не така!Точно аз ли да ви ръчкам!Покажете поне едно ухо или краче!Изфръцкайте се с някоя нова дрешка,ако не се га ,кога?!Снимайте някоя беля и я покажете!Хайдеееееее....
Ама я наистина преди за един ден се изписваха по страници, а сега на седмица по един два коментара. Я всички по едно здравейте да кажете :)
ЗДРАВЕЙТЕ
Публикувано: 07 February 2012 - 11:27 PM
Преди около 3 месеца и аз се сдобих с нея- малка, дългокосместа дама на име Моли. Вече е на 5 месеца и е голямо съкровище. Когато я взех имах безброй въпроси, въпреки, че за голяма част от нещата бях подготвена, защото съм гледала куче и преди. Неувереността обаче и нежността на малкото кутре доведоха до необходимостта да си потърся още инфо и тогава попаднах на един английски форум, изцяло посветен на чихуахуа. Ако щете вярвайте, но там представителите на породата са твърде далеч от красивите представители, които съм виждала тук /в този форум/, но хората си помагат и са позитивни, и от къде ти е кучето и дали има родословие е последното нещо, което ги вълнува. Всеки ден следя, както този, така и другия, но тук да видиш нов коментар си е цяло събитие.
Наистина се надявам да не ме разберете погрешно, защото именно тук се влюбих в породата....
Желая здраве на вас и на любимците ви!

Публикувано: 08 February 2012 - 05:38 PM
Прекрасно е,че има сериозно четящи тук и не само! Аз се нядявам,че не само ще участвате тук с приятно чувство,но и ще можем и ние да почерпим от вас полезни знания след като сте имала удоволствието да се запознаете и с други форуми!
Ще бъде хубаво,ако разкажете нещо за Моли!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 08 February 2012 - 05:47 PM
Добре дошла и кученцето ти е много сладко,(Надявам се с това свое мнение да не нарушавам правилата на форума ) да е живо и здраво.
Публикувано: 08 February 2012 - 11:52 PM

Помните ли ни?
Ето ни прясно-прясно туко-що фотнати

Около нас няма нищо интересно....Зимата принцеса Тайра не излиза навън,особено пък ако има сняг.Не я насилвам да излиза като не ще....,ходим на разходка само при бабите,в къщи...Въобще не иска да стъпва върху сняг или лед.
Даже забелязах,че и се окосмиха лапичките