Много сте пораснали
 , как растат само. И вече харесва да я снимат.
 , как растат само. И вече харесва да я снимат.А иначе Тайра къде пишка, на памперс ли? Или си имате други тоалетни навици.

Публикувано: 09 February 2012 - 11:12 AM

Даже не е необходимо да си има постоянно място,като ходим на гости си носим памперс,показваме и къде е застлан и после Тайра си има грижата да го ползва,дори да е затворена вратата драска с краче да я отворим
 Даже не е необходимо да си има постоянно място,като ходим на гости си носим памперс,показваме и къде е застлан и после Тайра си има грижата да го ползва,дори да е затворена вратата драска с краче да я отворим  Много съм горда с хигиенните и навици
 Много съм горда с хигиенните и навици  През топлите сезони ,когато излизаме редовно обаче предпочита "да общува с природата" и памперс почти не ползва.Когато е навън много маркира,оставя "визитки" на всяко храстче
 През топлите сезони ,когато излизаме редовно обаче предпочита "да общува с природата" и памперс почти не ползва.Когато е навън много маркира,оставя "визитки" на всяко храстче  ,даже вдига и краче,а понякога и двете,голяма е смешка.
 ,даже вдига и краче,а понякога и двете,голяма е смешка. 

Публикувано: 09 February 2012 - 12:21 PM

Публикувано: 09 February 2012 - 01:39 PM
 ,голям кураж е да има с кой да се допитваш.
 ,голям кураж е да има с кой да се допитваш. Иначе  приравнени с човешките годините и би трябвало да са някъде около 30-те
 Иначе  приравнени с човешките годините и би трябвало да са някъде около 30-те  

,ама ми стана много мъчно като се сетих как си общувахме тук преди и как вече не е същото...
 ,ама ми стана много мъчно като се сетих как си общувахме тук преди и как вече не е същото...  И намерих време пряко сили да драсна някой ред...по-нататък ,след десетина дена повече ще пиша,обещавам
 И намерих време пряко сили да драсна някой ред...по-нататък ,след десетина дена повече ще пиша,обещавам  

Публикувано: 13 February 2012 - 02:40 PM

Публикувано: 15 February 2012 - 08:26 PM

Публикувано: 16 February 2012 - 12:15 AM

Публикувано: 25 February 2012 - 07:45 AM

Публикувано: 25 February 2012 - 06:04 PM

Публикувано: 25 February 2012 - 09:57 PM
 Фейт, в 25 February 2012 - 09:06 PM, написа:
Фейт, в 25 February 2012 - 09:06 PM, написа:

:af_089:
:af_089: Да жи е жив и здрав любимеца!Чакаме снимчици
Да жи е жив и здрав любимеца!Чакаме снимчици 

Публикувано: 02 March 2012 - 09:26 AM
 Фейт, в 25 February 2012 - 08:06 PM, написа:
Фейт, в 25 February 2012 - 08:06 PM, написа:

Публикувано: 02 March 2012 - 09:32 AM
 . Не мисля, че трябва да правиш такъв компромис, по-вероятно е после да съжаляваш, но ако желаеш може да спасиш това животинче... Успех и пиши
 . Не мисля, че трябва да правиш такъв компромис, по-вероятно е после да съжаляваш, но ако желаеш може да спасиш това животинче... Успех и пиши

Публикувано: 02 March 2012 - 06:28 PM
 nivea, в 02 March 2012 - 09:32 AM, написа:
nivea, в 02 March 2012 - 09:32 AM, написа:

Публикувано: 08 March 2012 - 04:47 PM

Публикувано: 09 March 2012 - 11:23 AM
Цитат