Говорилня
Публикувано: 12 March 2007 - 07:32 PM
nono E не! Снимката с прозявката на Мачо направо трепе рибата! bravoS
Кажете много ли джавкат мъниците като са в къщи?
Ако може и да ми кажете от кой размер дрешки им купувате - 1 или 2. То зависи най-вече от дължината на гръбчето. Скоро ще си взимам чи и искам да му купя дрешки предварително.
Кажете много ли джавкат мъниците като са в къщи?
Ако може и да ми кажете от кой размер дрешки им купувате - 1 или 2. То зависи най-вече от дължината на гръбчето. Скоро ще си взимам чи и искам да му купя дрешки предварително.
Публикувано: 12 March 2007 - 11:07 PM
Цитат
moiat savet e da ne mu vzema6 predvaritelno, za6toto ako si go vzeme6 malko, niama da znae6 kolko 6te porasne b)
4akai da go vzeme6 pak togava mu misli....! az na moite im 6ia, za6toto ne moga da nameria xubavi dre6ki r) a iskam da sa garari de!!! b) w) r)
4akai da go vzeme6 pak togava mu misli....! az na moite im 6ia, za6toto ne moga da nameria xubavi dre6ki r) a iskam da sa garari de!!! b) w) r)
Знам, че е тъпо от сега да купувам, ама като ме човърка отвътре... s)
P.S. Мария, може ли да ти задам едно въпросче на лични?
Публикувано: 13 March 2007 - 10:10 PM
Спят по мебелите по принцип, единия много обича да спи на моите дрехи. наскоро обаче им взех къщичка с покривче и сега се надпреварват кой първи да се настани там. много са смешни. Боби ми каза, че и двамата са изложбени, но аз не искам да ги мъкна по такива мероприятия. Иначе през ноща ако заспят някъде я по мебелите я в къщичката, то на сутринта се будя задължително в компанията и на двамата в леглото. r)
А ти чакаш да си вземеш чихи ли?

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 13 March 2007 - 10:22 PM
Цитат
Да, ще си взема, но след няколко месеца. В момента нямам физическата възможност да се грижа за кученце и сигурно ще стане като се поосвободя към края на лятото. Но иначе меракът ми е голям. Ако можех още сега бих си взела, но... s)
Затова искам да виждам повече снимчици и много историйки за вашите кученца. Така по-лесно ще мине времето до края на лятото... w)
Публикувано: 14 March 2007 - 06:54 PM
Абе аз се чудех дали да му взема къща, ама щом "бротовчедите " имат и й се се радват трябва да не изоставаме.
А иначе аз мисля ,че всички кучета на Боби могат да ходят на изложба ,но не знам какво точно имаш превид под изложбени ,защото и моят не съм го водила.
А иначе аз мисля ,че всички кучета на Боби могат да ходят на изложба ,но не знам какво точно имаш превид под изложбени ,защото и моят не съм го водила.

Публикувано: 20 March 2007 - 03:42 PM
Всъщност ето , че намерих една. Това е прослувутата къщичка за която се карат кой да влезе в нея ;)
Прикачени файлове
-
KU6TI4KA.jpg (15.92K)
Брой сваляния: 433

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 20 March 2007 - 03:42 PM
ето и още снимчици на сладурите b)
Прикачени файлове
-
FREDDIE01.jpg (9.15K)
Брой сваляния: 391