Говорилня
Публикувано: 04 November 2007 - 04:12 PM
От доста време чета тази секция от форума но чак сега се реших да се регистрирам.Много искам да си взема кученце от породата chihuahua.Много съм търсила в интеренет но съм тотално разочарована от обявите които се пускат,всички кученца обявени за чихуахуа са далеч от истината за породата,продават ги дори на около 1 седмица,а понякога дори и неродени и ти казват да оставиш капаро :o шокирана съм.отказах се да търся по такива обяви.разгледах саитовете на Мисти Медоус и Хелена от Русия но няма кученца за продаване или поне не са ги обявили още.Искам да ви попитам за съвет от къде мога да се сдобия със такъв мъник,които да е наистина чихуахуа,как стои въпросът със транспорта(от италия или русия) и горе долу какви са цените на кученцата от качествените развъдници.а ако имате и вие някакви предложения ще съм много щастлива.
п.с имам декоративно заиче на 2 годинки и незнам дали няма да има проблем,моля изкажете мнението си.
Поздрави Петя :yahoo:
Публикувано: 04 November 2007 - 07:12 PM
Поздрав! :wub:
Публикувано: 04 November 2007 - 08:13 PM
За въпросът за зайчето, предполагам , че зайо си има свое място и не търчи из къщи постоянно свободен. Бъди спокойна и да е така , пак ще се разберат стига зайо да е кротушко.
Публикувано: 05 November 2007 - 12:03 PM

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 05 November 2007 - 03:33 PM
ами аз искам кученце точно от тази порода,защото са мънички и крехки.искам кученцето само за домашен любимец нещо като сестричка щото си нямам никои :) не искам да го водя по изложби или някаква подобна цел,но държа да е чихуахуа а не нещо от сорта на чихи представено за такова а всъщност да е нещо смесено,искам да е женско по възможност,кафявко или светло бежавко.Относно парите съм наясно че са скъпички но сега съм в процес на събиране на средства и мисля че една сума около 1000 лв (малко над или под) ще отделя.относно кученцата от русия искам да ви питам как става превоза на мъника и как ще съм сигурна че е здравичко и всичко е наред без да съм го видяла... незнам.. и още един въпрос каква е разликата дали кученцето е от русия или от Боби Ямаков(сигурно има голяма разлика)?и още един въпрос към тези на които кученцата са от чужбина-без познати в дадената държава ли ги взехте вашите манъци,в смисъл комуникацията я осъществихте само по интеренет или ...?
а иначе моето заиче е кротичко,пускам го да си тича когато съм си в нас само.
Поздрави и мерси предварително за помоща на всички ;)
Публикувано: 06 November 2007 - 09:45 PM
Вики малкото е много сладинко , но хубавият рошльо е едиин тъжен и уплашен .... :( да го развеселиш малко с повече :wub:
Аз лично си търся кученцата от интернет главно . А за доставката може да питаш и развъдчика , повечето имат готови варианти.
Публикувано: 08 November 2007 - 05:18 PM
Прикачени файлове
-
1.jpg (332.4K)
Брой сваляния: 62 -
1.jpg_thumb (53.21K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 08 November 2007 - 05:21 PM
Публикувано: 08 November 2007 - 05:22 PM
Прикачени файлове
-
2.jpg (149.54K)