Говорилня
Публикувано: 29 June 2008 - 10:57 PM
Цитат
хахахахахаха и аз нещо не разбрах , а бе кой го интересува , кокво сте щели да си взимате и кокво сте взели хахаха.
ivan-z razvadnik KOMEL-v Moskva,Rusia.
ivan-z razvadnik KOMEL-v Moskva,Rusia.
Публикувано: 07 July 2008 - 10:48 PM
Здравейте чихита :wub: Скоро не съм влизала в нета ... много сте се разхубавили , но ти си ви е в кръвта :rolleyes: :yahoo: :wub: :wub: Честити нови попълнения.Много поздрави и целувки от мен :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 July 2008 - 01:00 PM
Цитат
Искам да ви се похваля
днес в Бургас имаше киноложка изложба и заведохме Джинджир-това му беше първата изложба :blink:
Полу4ихме оценка мн добър-може6е и по ве4е ама заради нагръдника...
Съ6то полу4и медал за първо място в конкурса :Дете и ку4е
Обявиха го за наи-послушното ку4е ;D
Оценката на съдията е 4е мерките му са перфектни -у6и, крака ,4ереп,опа6ка...
само гръдния му ко6 не бил достата4но виснал.
Изоб6то мн съм доволна като за първа изложба :blink:
днес в Бургас имаше киноложка изложба и заведохме Джинджир-това му беше първата изложба :blink:
Полу4ихме оценка мн добър-може6е и по ве4е ама заради нагръдника...
Съ6то полу4и медал за първо място в конкурса :Дете и ку4е
Обявиха го за наи-послушното ку4е ;D
Оценката на съдията е 4е мерките му са перфектни -у6и, крака ,4ереп,опа6ка...
само гръдния му ко6 не бил достата4но виснал.
Изоб6то мн съм доволна като за първа изложба :blink:
mn hubavo che iskash da se pohvalish obache dokolkoto pomnq nai dobriqt mi priqtel specheli purvoto mqsto s negoviq bigul :huh:
Публикувано: 14 July 2008 - 06:26 PM
beriinkaa що не вземе да се запознаеш с правилата, преди да се заиаждаш с момичето. не ми се виарва да си измисля и фантазира за доказуеми неща. всичко това го има черно на бяло ,по скоро ти не си разбрал -ла нещо.

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 14 July 2008 - 08:45 PM
Здравейте,
ето малко нови снимки и от моя разбойник :P Вече можем да се похвалим и с едно премеждие, при което за малко да останем без мъника. Направо косата ми се изправи. Господинът решил да си скокне от колата зад гърба ни и да се разходи, а ние добре че забелязахме навреме, иначе не ми се мисли какво щеше да стане. :huh: Очите ми са все на шест страни докато го разхождам. Толкова е малък, че лесно ми се губи от полезрението
ето малко нови снимки и от моя разбойник :P Вече можем да се похвалим и с едно премеждие, при което за малко да останем без мъника. Направо косата ми се изправи. Господинът решил да си скокне от колата зад гърба ни и да се разходи, а ние добре че забелязахме навреме, иначе не ми се мисли какво щеше да стане. :huh: Очите ми са все на шест страни докато го разхождам. Толкова е малък, че лесно ми се губи от полезрението
Публикувано: 14 July 2008 - 10:17 PM
Цитат
beriinkaa що не вземе да се запознаеш с правилата, преди да се заиаждаш с момичето. не ми се виарва да си измисля и фантазира за доказуеми неща. всичко това го има черно на бяло ,по скоро ти не си разбрал -ла нещо.
Не знам дали ти се вярва или не,но ето малко снимки
На първата сме тримата на награждаването---аз съм момчето
На втората...се вижда,че gabitoo1693 лъже.Не виждам смисъл да си измисляш подобни простотии заради някаква изложба,която беше,доколкото знам -малко измислена
Публикувано: 24 July 2008 - 11:21 PM
Цитат
Публикувано: 27 July 2008 - 02:58 PM
Абе тия фолк певици напоследък нещо взеха да окопирват породата ни . какво ще кажете. То Малина ли не беше Мария ли не беше и сега и Татяна. лелеее..... страшна мафия са ;D http://www.youtube.c...h?v=OejMptfICkM