Говорилня
Публикувано: 27 July 2008 - 11:34 PM
Цитат
Brad Pit SHOLIN VIKRIS днес замина за столицата на Естония - Талин. Надяваме се да ни представи подобаващо по изложбените рингове на Северна Европа :->). Пускаме снимки от изпращането му :'(.
Публикувано: 03 August 2008 - 03:54 PM
Цитат
Цитат
Искам да ви се похваля
днес в Бургас имаше киноложка изложба и заведохме Джинджир-това му беше първата изложба :blink:
Полу4ихме оценка мн добър-може6е и по ве4е ама заради нагръдника...
Съ6то полу4и медал за първо място в конкурса :Дете и ку4е
Обявиха го за наи-послушното ку4е ;D
Оценката на съдията е 4е мерките му са перфектни -у6и, крака ,4ереп,опа6ка...
само гръдния му ко6 не бил достата4но виснал.
Изоб6то мн съм доволна като за първа изложба :blink:
днес в Бургас имаше киноложка изложба и заведохме Джинджир-това му беше първата изложба :blink:
Полу4ихме оценка мн добър-може6е и по ве4е ама заради нагръдника...
Съ6то полу4и медал за първо място в конкурса :Дете и ку4е
Обявиха го за наи-послушното ку4е ;D
Оценката на съдията е 4е мерките му са перфектни -у6и, крака ,4ереп,опа6ка...
само гръдния му ко6 не бил достата4но виснал.
Изоб6то мн съм доволна като за първа изложба :blink:
mn hubavo che iskash da se pohvalish obache dokolkoto pomnq nai dobriqt mi priqtel specheli purvoto mqsto s negoviq bigul :huh:
Публикувано: 03 August 2008 - 04:08 PM
Цитат
Цитат
beriinkaa що не вземе да се запознаеш с правилата, преди да се заиаждаш с момичето. не ми се виарва да си измисля и фантазира за доказуеми неща. всичко това го има черно на бяло ,по скоро ти не си разбрал -ла нещо.
Не знам дали ти се вярва или не,но ето малко снимки
На първата сме тримата на награждаването---аз съм момчето
На втората...се вижда,че gabitoo1693 лъже.Не виждам смисъл да си измисляш подобни простотии заради някаква изложба,която беше,доколкото знам -малко измислена
Публикувано: 03 August 2008 - 04:11 PM
Цитат
beriinkaa що не вземе да се запознаеш с правилата, преди да се заиаждаш с момичето. не ми се виарва да си измисля и фантазира за доказуеми неща. всичко това го има черно на бяло ,по скоро ти не си разбрал -ла нещо.
Публикувано: 08 August 2008 - 06:33 PM
Здравейте!
Мъниците ви са повече от невероятни. Всички са големи бонбони... :wub: Разгледах всички снимки и останах очарована. Нямам търпение да пуснете още снимки на тези сладури! =)
От съвсем скоро и аз се запалих по тази порода, но за жалост едва ли ще се сдобия с такова сладкишче. :'(
Мъниците ви са повече от невероятни. Всички са големи бонбони... :wub: Разгледах всички снимки и останах очарована. Нямам търпение да пуснете още снимки на тези сладури! =)
От съвсем скоро и аз се запалих по тази порода, но за жалост едва ли ще се сдобия с такова сладкишче. :'(
Публикувано: 12 August 2008 - 07:50 PM
Някой продава ли късокосместо чихи мъжко-бебе?Мои приятели търсят.
Публикувано: 28 August 2008 - 09:03 PM
Цитат
Здравеите, от днес и АЗ съм горд собственик на тази порода по-късно ще пусна снимков материал.
Имам един въпрос, нормално ли е да е с обратна захапка Чихуахуа-то (дългокосместо е)
Имам един въпрос, нормално ли е да е с обратна захапка Чихуахуа-то (дългокосместо е)