Говорилня
Публикувано: 11 November 2008 - 08:33 PM
JunCHJamakov's Leprikons Ines
Баща :JunCHJamakov's Leprikons Out In The Dark
Майка:MulCHJamakov's Leprikons Paula
Производител и собственик Борис Ямаков

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 11 November 2008 - 08:38 PM
JunCH Jamakov's Leprikons Ikea
Баща :JunCHJamakov's Leprikons Master of Puppets
Майка:Jamakov's Leprikons Uptoun Girl
Производител и собственик Борис Ямаков

Публикувано: 11 November 2008 - 08:45 PM
на 9група за 2008г в Пловдив миналия уикенд.
Клубен шампион за млади женски касокосмести за 2008 и Junior CH Mini Muzzles Seleste,
Баща :Microschihuas Whith Love
Майка:Jamakov's Leprikons Bolla
Производител и собственик Евгения Димитрова

Публикувано: 11 November 2008 - 11:01 PM
Виждам имало е клубна изложба и искам да помоля за повече инфо за участниците.Хубаво е да се знае каква е била конкуренцията и кое куче е било на второ и трето място. Кой беше съдия ?
Явно има проблем със снимките , защото нищо не се вижда на тях или са умишлено намалени.
Публикувано: 11 November 2008 - 11:02 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 November 2008 - 12:09 AM
[/quote]Липсваше ми (ни) :drugarche:
[/quote]
:blink: Бушка и ти ми липсваше, но известно време просто реших да не пиша и така е по-добре ;)
Публикувано: 12 November 2008 - 09:31 AM
Цитат
Баща :JunCHJamakov's Leprikons Out In The Dark
Майка:MulCHKitti
Производител и собственик Евгения Димитрова

Много малки ми излизат снимките, мога ли да помоля да ги увеличиш, или да ми пратиш този красавец на лични, че искам да го огледам, плс!
Публикувано: 12 November 2008 - 02:13 PM
Цитат
един въпрос... не се заяждм.. но да не би да сте имали предвид 500гр.? Ако не извинете ;)
Публикувано: 12 November 2008 - 05:49 PM
Цитат
Цитат
един въпрос... не се заяждм.. но да не би да сте имали предвид 500гр.? Ако не извинете ;)
Публикувано: 13 November 2008 - 11:58 AM
А каква беше класацията ? Хубаво е да има повече инфо за участниците и съдията . Все пак е било специалка, а тук е мястото където е добре да се даде подробна информация.
Скоро се надявам да организирам една фотосесия на нашите бебоци . Но отбор Черешка , както си ги наричам , е много щур и определено ми трябва асистент ;D
Ето ги като бебета :blink: