Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#2481 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 May 2009 - 03:54 PM

Показване на мнениетоAncheto, в May 27 2009, 04:17 PM, написа:

В спора няма нищо лошо, но ...."дъвчете" една и съща "дъвка" и става банално. Повечето от тук пишещтите, говоря за имащите повече от едно чихи , имат и дългокосмести и късокосмести чихуахуа,аз също . Стига с това изкуствено разделяне- породата е ЕДНА и както беше написано по-горе си има приет стандарт, който естествено с годините се обновява.
Няма само чихуахуа като тип на породата, както няма и сърнист пинчер и други подобни измишльотини на месно ниво , а късокосместо и дългокосместо чихуахуа , които са два отделни типа на породата ЧИХУАХУА . Породата е една !!!

Не мисля , че някой се интересува от дадена лична поща. Моите уважения , на мен лично не ми е интересно и забавно. Нека говорим за палетата ни и техните лудории ....и дано по-рядко проблеми.

:ba_025: :ba_025: :ba_025:

Та в тази връзка да кажа,че търкането на дупето на мойто мишле има и една добра страна - като я видя ,че прави така и казвам "Тайра -тук" и потупвам с ръка памперса и тя веднага дотичва и си прави "голямата работа" където трябва :ab_041: досега нямаме засечка....:) шегувам се де...,в събота сме при вета и поле ще видим резултата,дано да няма нищо и това да е от чистотност,пък ако трябва ще бършем дупе с мокра кърпичка. :wub:
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2482 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 May 2009 - 03:59 PM

Чери , ако не са паразити, което може да проверите с изледване в някоя лаборатория, може да е запушеви жлези , но дно е чистоплътност , което също е много вероятно.

Shonned, не се притеснявай, каква доминантност у чихуа ....освен , че ще е гордо , че е до теб в леглото друго не очаквай. Мога да препоръчам докато само не се научи да се качва на леглото не е добре да стои там , защото може да се научи да пика на дивана понеже го е страх да слезе или ако пък се увлече в игра и тупне от дивана да се удари лошо. Всяко куче е индивидуално и се променя с възрастта си .
Снимките ще ги чакаме с нетърпение , чудесно е , че идват нови чихуа и то шоколадови . Дано скоро има и някой уникален шоколадов пикльо , но да не е дребосък

#2483 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 27 May 2009 - 04:18 PM

Чери, не беше ли малко вашето...Заради околоаналните сакове. Може да се проверят, но само проверка. Това не означава изтискване. С туширането им не бива да се избързва, много е важно това.

Shonned - калци плюс на Вирбак е най-добрия препарат, особено за малки...Изключително балансиран препарат.
Може да давате по 1/4 през ден, постоянно....
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2484 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 04:48 PM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в May 27 2009, 05:18 PM, написа:

Чери, не беше ли малко вашето...Заради околоаналните сакове. Може да се проверят, но само проверка. Това не означава изтискване. С туширането им не бива да се избързва, много е важно това.

Shonned - калци плюс на Вирбак е най-добрия препарат, особено за малки...Изключително балансиран препарат.
Може да давате по 1/4 през ден, постоянно....

Да ,малка е мойта дунда - на 52 дена ,имам я от седмица.И аз се съмнявам да са жлезите,лекарката пипна дупето лекичко и каза че си е наред,пък и не мисля,че има някаква болка в тази област,позволява докосване,не се дърпа .Стремя се да и осигурявам повече движение,като превенция,ама тя като реши,че не и се тича вече и на бегом се окопира в къщичката ,гледа умно , ляга по гръб и чака да я почеша по тумбачето и се кефи.Няма да се учудя и ако почне да мърка ,нали е захранена с котешка храна....:)
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2485 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 04:57 PM

забелязвате ли, че все тъпчем на едни и същи спорове създадени от drjelqzkov. То не беше за Хартийката,наречена родословие, а сега говорим за Дългокосместите...имащи смелостта да се наричат Чихуахуа :db_046: . мисля, че трябва да спрем да се РАЗБИРАМЕ ПОМЕЖДУ СИ КАКВО ДА ПИШЕМ... всеки създаден спор пада на елементарно ниво след постоянното му дъфкане и понякога видими противоречия от страна на drjelqzkov
User's Signature

Качена снимка

#2486 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 05:46 PM

Това за наговарянето кой какво да пише определено ми хареса :ab_041: Доктора хем иска да чува различни мнения хем ако мнението е нещо не както той го мисли или не му обръща внимание или почва с цитати и метафори . Аз лично мисля вече да не коментирам негови постове . САМО ОщЕ ВЕДНЪЖ щЕ ГО ПОМОЛЯ ДА СПРЕ ДА ИЗКАЗВА МНЕНИЯ ПО СТАНДАРТА НА ПОРОДАТА ПРЕДИ ДА СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С НЕГО И ДА НЕ ПРЕДСТАВЯ КУчЕТО СИ ЗА ЕТАЛОН НА ПОРОДАТА . (хората се заблуждават и объркват ) п.п. Относно Виртуалните диагнози и съвети се надявам да са малко хората които ги вземат насериозно .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#2487 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 27 May 2009 - 09:46 PM

Поздрав за Tokio Hotel от мен!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2488 Потребителят е офлайн   tedy_iv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 09:56 PM

Показване на мнениетоtechichi, в May 27 2009, 12:13 AM, написа:

Tedi iv, добре дошла при нас!
Мъничето ти е много хубавко!Спомена,че има сестричка и братчета и имаш наблюдения върху тях!Това означава,че са родени тук,така ли е?
Винаги храня и препоръчвам да се хранят бебетата на корем докато растат на височина.Каквото му е програмирала генетиката като големина на кученцето ти ще си го достигне,независимо че би го спирала с недостатъчно храна.Просто ще стане по-бавно и за сметка на правилното му развитие. :smile:

Да,бебта са родени тук,но майката и бащата са донесени от Мексико от една жена,която ни е много близка и от нея купихме Чери.Като се роди мислих,че е teacup,беше 70гр.,но като я гледам май няма да остане прекалено малка,докторът каза,че ще стане поне килограм и двеста,което пак не е много.Много ми е миличка и любвеобилна,още на 1-я ден започна всички в къщи да ни целува и общо взето веднага се адаптира.Имах проблем само първите три вечери-много плачеше като я оставехме вечер в нейното легло,искаше да спи при мен,но аз се страхувам да не я ударя или затисна докато спя,вече нямаме проблеми с това,ходи и сама си ляга.Голяма занимавка е,от нея не мога да си върша нормално задълженията :ab_041:
Пускам ви малко снимки на :

1.Това е бащата
2.Всички бебета,тя е най-отдолу

Надявам се,че не ви досаждам с тези снимки :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2489 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:05 PM

Показване на мнениетоtedy_iv, в May 27 2009, 07:56 PM, написа:

Мъничето ти е много хубавко!Спомена,че има сестричка и братчета и имаш наблюдения върху тях!Това означава,че са родени тук,така ли е?
Винаги храня и препоръчвам да се хранят бебетата на корем докато растат на височина.Каквото му е програмирала генетиката като големина на кученцето ти ще си го достигне,независимо че би го спирала с недостатъчно храна.Просто ще стане по-бавно и за сметка на правилното му развитие. :smile:

Да,бебта са родени тук,но майката и бащата са донесени от Мексико от една жена,която ни е много близка и от нея купихме Чери.Като се роди мислих,че е teacup,беше 70гр.,но като я гледам май няма да остане прекалено малка,докторът каза,че ще стане поне килограм и двеста,което пак не е много.Много ми е миличка и любвеобилна,още на 1-я ден започна всички в къщи да ни целува и общо взето веднага се адаптира.Имах проблем само първите три вечери-много плачеше като я оставехме вечер в нейното легло,искаше да спи при мен,но аз се страхувам да не я ударя или затисна докато спя,вече нямаме проблеми с това,ходи и сама си ляга.Голяма занимавка е,от нея не мога да си върша нормално задълженията :ab_041:

1.Това е бащата

Браво Теди!Страхотно!Но ,моля никога друг път не казвайте,че досаждате със снимки!Напротив,аз поне много им се радвам.Случили сте всички собственици на тези кученца на разкошни цветове.Синьото е все още непознат цвят тук,цвят фон пък въобще/това е един от любимите ми/.Прекрасно е,че има свежа кръв тук и то от Мексико.Ще е хубаво да можем да работим заедно,ако разбира се имате желание! :smile: :smile: :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2490 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:10 PM

techichi, благодаря за невероятно сладкия поздрав! Не мога да му се нагледам!! :wub: :wub: :wub:
tedy_iv, много са сладки! Сигурно и в чиния ще се съберат. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2491 Потребителят е офлайн   tedy_iv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:13 PM

Показване на мнениетоtechichi, в May 27 2009, 11:05 PM, написа:

1.Това е бащата

Браво Теди!Страхотно!Но ,моля никога друг път не казвайте,че досаждате със снимки!Напротив,аз поне много им се радвам.Случили сте всички собственици на тези кученца на разкошни цветове.Синьото е все още непознат цвят тук,цвят фон пък въобще/това е един от любимите ми/.Прекрасно е,че има свежа кръв тук и то от Мексико.Ще е хубаво да можем да работим заедно,ако разбира се имате желание! :smile: :smile: :smile:

Разбира се , че имам :smile:
Между другото много се колебаех в началото да вземе сивата,тя се води blue chihuahua,нали?Но честно да си призная,смутиха ме сините очи,тя е много красива,но друго си е като има очи черни като маслинки :wub:

#2492 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 10:27 PM

Да, не ни досаждайте с ТОЛКОВА МАЛКО СНИМКИ......ПУСКАЙТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ.tedi_iv, мъника е уникален. ние досега с Аладар бяхме на стадиона да тичам. първоначално ми беше жал да го уморявам толкова, но след четвъртата обилколка в която аз бях оплезила език :zg_074: :tongue: , а Аладар търчеше бодро до мен, ми стана жал за моя милост :smile: .боже тези кучета са неуморими. после тичахМЕ още 4 обиколки, а сега когато съм си в къщи, той ми носи играчката си... :dog:
User's Signature

Качена снимка

#2493 Потребителят е офлайн   tedy_iv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:33 PM

Наистина са много жизнени и пъргави,Чери по цял ден тича из апартамента и все хапе някой по крака,за да й обърне внимание и да се гони с нея .Обаче хапе адски силно като си играе,вчера,както си лежах,тя скочи и ме захапа по носа.
Искам да ви попитам кога ще мога да я извеждам навън?Казаха ми,че е хубаво да й се бият всички ваксини и чак след това.

#2494 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:34 PM

Показване на мнениетоtedy_iv, в May 27 2009, 08:13 PM, написа:

Показване на мнениетоtechichi, в May 27 2009, 11:05 PM, написа:

1.Това е бащата

Разбира се , че имам :smile:
Между другото много се колебаех в началото да вземе сивата,тя се води blue chihuahua,нали?Но честно да си призная,смутиха ме сините очи,тя е много красива,но друго си е като има очи черни като маслинки :wub:

Да ,всичко е въпрос на вкус!Но за съжаление и вашето куче никога няма да има черни очи.Сивата мишонка наистина се води синьо с подпал/blue/tan/ и очите както на шоколадовите ,така и на синята ще са или жълти или зелени ,може и смес.Синята сега с какви очи е?И на каква възраст казахте,че са.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2495 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:38 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 27 2009, 08:10 PM, написа:

techichi, благодаря за невероятно сладкия поздрав! Не мога да му се нагледам!! :wub: :wub: :wub:

Тогава ето и още малко подобни!Вече сме доста наперени!А и се очертава като умничък.А пък и не го свърта много на едно място,очертава се разбойник!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2496 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:41 PM

Показване на мнениетоtedy_iv, в May 27 2009, 08:33 PM, написа:

Наистина са много жизнени и пъргави,Чери по цял ден тича из апартамента и все хапе някой по крака,за да й обърне внимание и да се гони с нея .Обаче хапе адски силно като си играе,вчера,както си лежах,тя скочи и ме захапа по носа.
Искам да ви попитам кога ще мога да я извеждам навън?Казаха ми,че е хубаво да й се бият всички ваксини и чак след това.

Най-рано 10 дни след третата ваксина.До тогава никакъв контакт с чужди кучета или хора имали такъв преди да я пипат нея.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2497 Потребителят е офлайн   tedy_iv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:42 PM

Синята е с небесно сини очи,а моята е с все още мъно зелени,но сте права,че няма да бъдат с черни очи,защото и двамата родители,особено майката,са със зеленикави.Бебетата са на 3 месеца вече,но доколкото разбрах от жената,която ги гледа,синята ще остане с такива очи.Майката при всяко раждане има по едно сиво,може би и Чери ще роди синьо бебе,кой знае...

#2498 Потребителят е офлайн   tedy_iv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:45 PM

Показване на мнениетоtechichi, в May 27 2009, 11:38 PM, написа:

Показване на мнениетоTokioHotel, в May 27 2009, 08:10 PM, написа:

Тогава ето и още малко подобни!Вече сме доста наперени!А и се очертава като умничък.А пък и не го свърта много на едно място,очертава се разбойник!

Страхотно е малкото мишле :wub: ,така искам да си взема и дългокосместо,но няма как да се справя за съжаление ...

#2499 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:46 PM

А това е за всички ВАС! :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2500 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 10:54 PM

Показване на мнениетоtedy_iv, в May 27 2009, 08:42 PM, написа:

Синята е с небесно сини очи,а моята е с все още мъно зелени,но сте права,че няма да бъдат с черни очи,защото и двамата родители,особено майката,са със зеленикави.Бебетата са на 3 месеца вече,но доколкото разбрах от жената,която ги гледа,синята ще остане с такива очи.Майката при всяко раждане има по едно сиво,може би и Чери ще роди синьо бебе,кой знае...

Е,щом са вече на три месеца значи това ще бъде.Тези цветове са генетично обвързани да са със светли очи,никога с черни.Чери би могла да роди синьо,ако се пусне с подходящ мъжки.Майката сама ли ражда или с цезарово?
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »