drjeliazkov, в May 29 2009, 08:17 AM, написа:
...пише се космонаВт....! Образоването все почва отнякъде...
Всяка група или клуб или тесен кръг трябва да си имат жаргон...!! Който не е наясно с жаргона на групата, значи е нов и докато не го усвои няма да е член на бандата....
Уникална е тази снимка наистина.....Браво на ....който там беше да ме прости не запомних прякора...
Много елземпляри на едно място....
Имам и фаворити....сещате се --- най-напред са мотористите, космонавтите (с шлемовете) . От всички, само две са в тази категория...
post_543...43538435.jpg
П.П.: И ако някой тук много настоява за някаква голяма предствителност и се стреми да определя тона като официален, нека най-напред да се покаже с истинското си име пред аудиторията !!!
Нали се сещате, че думата ФОРУМ не е измислена с появата на интернет.
.
Желязков,
разбирам,че ме мразите и в червата,но като злобеете така само разваляте настроението на четящите.Лично мен само ме забавлявате!Забележете все още се обръщам към вас на ВИЕ,макар,че не заслужавате уважението ми!Да, истината винаги боли ,но вие сте невероятно упорит в глупостите си и все още не желаете да разберете,че.....не мога да го кажа!По-добре да съм неграмотна,отколкото невменяема и досадна!
Отново Ви моля от името на няколко човека да не определяте Вие какво представлява темата тук.Не сме група,камо ли КЛУБ и не ни налагайте своят жаргон,не го искаме!
Така не запомнящият се мой прякор от вас е TECHICHI.Аз не настоявам за някаква представителност,а просто спазвам добрият тон и уважавам тук четящите и пишещите.За това има ,,прякори,,за да не си представяме житието.Това,че ВИЕ сте се изтупанил с какви ли не писания за себе си не означава и ние да го правим.Аз не се крия от никой,не съм нова и който трябва ме познава.А тези които не ме познават и го желаят има как да го направят .ДОБРЕ СА ДОШЛИ ВСИЧКИ!Ако прелистите достатъчно страници на зад ще ме видите на снимки мен и някои от кучетата ми,дори и името ми.