Говорилня
Публикувано: 01 July 2009 - 07:47 PM
TokioHotel, в Jul 1 2009, 04:21 PM, написа:

Времето е облачно. :(:( С тела не стават хубави снимки, ако няма слънчева светлина. Пробвах да го снимам с фотоапарата, ама снима 3 сек. след натискането на копчето и следователно на повечето снимки няма куче, а на тези, на които има, се вижда само някакво шарено петно, очевидно в движение. Дано утре поне да има слънце за няколко снимки. Тази сутрин се показа, ама бързо-бързо се скри.
Аааа няма такива положения

Публикувано: 01 July 2009 - 08:24 PM

Спайки го чакаме всички с огромно нетърпение. Щракни някоя снимка и пусни да се порадваме па и ухо да е само

techichi, явно Палитра ще си е истинска палитра

Знаете ли кое обожавам у малките бебета- когато го вземеш и го сложиш на ухото си издава един звук "пук - пук" и гъделичкат с малките нослета. Направо си умирам от удоволствие и все си ги мачкотя

Публикувано: 01 July 2009 - 08:32 PM

Кажете си мнинието за името на мъжлето.От малка си харесвам Пако.Познавах в детството си един пекинез Пако и много ми харесваше и той и името.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 July 2009 - 08:48 PM
Цитат
Изпревари ме

Публикувано: 01 July 2009 - 08:53 PM
Цитат

Хе хе ,Тайрата нищо ,че вече е голяма ,нали още не може "да говори" ама тоя звук "пук - пук" го издава-малко като "хъм" -кане звучи...

Публикувано: 01 July 2009 - 09:14 PM
Правих снимки с тела, но качеството е ужасно. Правих снимки с фотоапара /който снима 3 сек. след натискането/, но или няма куче на тях, или се виждат размазани шарени петна. А ние спим на такова място, че се вижда само опашката, главата от другия край, пък на снимка нищо не излиза. :( Искам да направя сносни снимки, не някви там, дето са размазани, с лошо качество и са правени през нощта. Да, и такива съм виждала. И очите на кучето да светят от светкавицата. Така чеее... Ще чакам времето да се оправи. :D
Публикувано: 01 July 2009 - 09:14 PM
Ancheto, в Jul 1 2009, 07:24 PM, написа:

Спайки го чакаме всички с огромно нетърпение. Щракни някоя снимка и пусни да се порадваме па и ухо да е само

techichi, явно Палитра ще си е истинска палитра

Знаете ли кое обожавам у малките бебета- когато го вземеш и го сложиш на ухото си издава един звук "пук - пук" и гъделичкат с малките нослета. Направо си умирам от удоволствие и все си ги мачкотя

Ооо към това "пук-пук " съм пристрастена още откакто имах пудела

Публикувано: 01 July 2009 - 10:04 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 July 2009 - 10:45 PM