Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#3641 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 01 July 2009 - 11:23 PM

А сега съвсем сериозно искам да се обърна към всички.Искахте подфорум с теми,но не смятате ли че сегашният брой е прекалино голям и то за породата дето няма и седмица от както я разширихте.Някой хубаво беше пуснал тема ,,въпроси и отговори,,но тя стои празна, а вие създавате нови и нови.Така не само,че не става приказка,но и е напълно излишно за всяка подробност да се създават темички.Какво ли ще бъде след месец,а да не мислим след година!!!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3642 Потребителят е офлайн   valia77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 07:47 AM

techichi, аз точно за това симислех вчера, че всеки ден се пуща нова тема -ето например тема за куче и лифт ...и честно си мислех да пиша,ама си викам да не се меся уж.....всеки въпрос е с нова тема, а наистина темичката за въпроси и отговори е празна.....я вземи и разчисти малко тия нови темички....
User's Signature

Качена снимка

#3643 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 July 2009 - 07:51 AM

Аз също мисля така :ae_085:
Админите да размахат томахавкитеееее :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#3644 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 July 2009 - 08:27 AM

Преместих темата за лифта в тази " На почивка с чихуахуа".
Наитина са доста темите и не по всички се пише, но пък още не са ни намерили повече хора, за да се получи по-раздвижено. Аз виждам доста хора с чихита по улиците. Много е приятно... усмихвате се, спирате, говорите.

Между другото как се оправяте с натрапниците по улиците, които на всяка цена искат да пипнат? Особено минавайки покрай близката градинка, децата се скупчват, пищят, викат. Бамби се плаши от това.
Позволявате ли чужди хора да пипат кучетата ви?

#3645 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 July 2009 - 08:32 AM

Ама тя Бамби е едно малко бижу, на мен ще ми е малко само да я пипна. :ab_041: Като ви гледах при Гала направо ми идеше да я намачкам, нагушкам и нацелувам тази малка сърничка :wub: така, че не се сърди на хората, който и се радват :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#3646 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:00 AM

Дааа,неизбежно е това като си с дребно кученце. :wub: ...лошото е,че се плаши Бамбината ,но предполагам ще свикне.На Тайра даже и харесва да получава внимание...надува се като въшка и се фръцка на поразия.....но пък аз се плаша....-най вече да не я изпуснат,стиснат или наранят и на деца не давам все още,на големи може -неохотно и трепереща отстрани и държейки я за повода :ab_041: Даже не съм я обявила все още на племенниците...които са съответно на 6, 9 и 12 години,щото няма да ми издържат нервите да се притеснявам....Ама вече поотрасна малко,по-друга я усещам в ръката си ...и скоро ще разберат че пак си имам куче .... :dog: и ще съм най-любимата леля на света:af_089:
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3647 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2009 - 09:39 AM

Против натрапници прпоръчвам охрана с по-голямо куче :ab_041: Аз като изведа да речем некое от чихитата с НИКИ и повечето хорица пресичат на отсрещния тротоар :ae_085: Не им минава и на акъл да ни доближат . Ето снимка от една такава разходка , на нея НИК даже е още малък :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#3648 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:48 AM

Цитат

Против натрапници прпоръчвам охрана с по-голямо куче

Ха ха ....сега разбрах защо и е на techichi ротвайлера... :af_089: ....я как са си решили проблема развъдчиците :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3649 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 July 2009 - 09:57 AM

Показване на мнениетоtechichi, в Jul 1 2009, 11:49 PM, написа:

Е те са били джуджета!Той си е нормален от яките,но не извънгабаритен :ab_041: А пък и на мен ръката ми е малка :ab_041:

Това пале в ръката на мъж ми ще има други размери. Идеален си е. Много често кученцата родени с по-ниско тегло от другите може да ги изпреварят и да станат по-големи. Теглото при раждане изобщо не е определящо. Дори и 2-3 седмици след отбиването теглото не може да го равнявме по таблиците. Някой майки са много млечни и палетата са дундьовци , а после изведнъж спират растежа и стават дребчовци , често ( обикновено такива са в зоомагазините ) или майката няма мляко много или нарочно са ограничавани от храна с цел да са по дребни. Но уви, това не е вярно !!Едно добре гледано дебелаче е много по-добре да се вземе отколкото слабо мъниче

Аз не давам на всеки да ми пипа кучетата. Зависи от характера на кучето и от човека , който иска да го пипне. Например Тайга е много общителна. Като види някой и се спуска да се радва и да си фръцка дупето , а в това време повечето пък се скъсват да лаят и не искат да ги пипат.

Ееее, Иване , то ще ми трябва конюшня :ab_041:

#3650 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 10:07 AM

Показване на мнениеточери, в Jul 2 2009, 10:48 AM, написа:

Цитат

Ха ха ....сега разбрах защо и е на techichi ротвайлера... :af_089: ....я как са си решили проблема развъдчиците :ab_041:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Определено върши работа. :ab_041: Но има и много нагли,безстрашни,кухи лейки дето не си дават сметка за някои неща :ab_041: Е,много е обидно когато започнат да се лигавят с присъщатото си българско възпитание,,виж,виж,виж какви малки сладки кученца,аааааааа,, и поглеждайки гигантският добродушко да правят гнусни физиономии сякаш виждат рогатия.Аз разрешавам да ми пипат кучетат само ако ме попитат културно могат ли да ги погалят и ако аз съм решила че някой ми е симпатичен.За съжаление хората са с нагласата,че ти си им длъжен и те могат да правят каквото си поискат с кучето ти и да ти говорят каквото си пожелаят.Пък иди и им обяснявай,че точна това кученце да речем за пръв път излиза и си е глътнало граматиката и не трябва чуждият човек да го натоварва с изблиците си.Или че това куче ти е с някакъв проблем и за тях е по-здравословно да не го тормозят.повечето ми кучета обожават хората,но това не значи всеки да си бърше ръцете в тях.Не ме разбирайте погрешно,но аз като видя дете или готин мъж не отивам веднага до него да му се радвам както си искам :ab_041:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3651 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 10:10 AM

Показване на мнениетоvalia77, в Jul 2 2009, 08:47 AM, написа:

techichi, аз точно за това симислех вчера, че всеки ден се пуща нова тема -ето например тема за куче и лифт ...и честно си мислех да пиша,ама си викам да не се меся уж.....всеки въпрос е с нова тема, а наистина темичката за въпроси и отговори е празна.....я вземи и разчисти малко тия нови темички....

Валя,от мен не зависи.Аз само давам предложения! :smile: :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3652 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 July 2009 - 12:43 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jul 2 2009, 08:07 AM, написа:

Показване на мнениеточери, в Jul 2 2009, 10:48 AM, написа:

Цитат

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Определено върши работа. :ab_041: Но има и много нагли,безстрашни,кухи лейки дето не си дават сметка за някои неща :ab_041: Е,много е обидно когато започнат да се лигавят с присъщатото си българско възпитание,,виж,виж,виж какви малки сладки кученца,аааааааа,, и поглеждайки гигантският добродушко да правят гнусни физиономии сякаш виждат рогатия.Аз разрешавам да ми пипат кучетат само ако ме попитат културно могат ли да ги погалят и ако аз съм решила че някой ми е симпатичен.За съжаление хората са с нагласата,че ти си им длъжен и те могат да правят каквото си поискат с кучето ти и да ти говорят каквото си пожелаят.Пък иди и им обяснявай,че точна това кученце да речем за пръв път излиза и си е глътнало граматиката и не трябва чуждият човек да го натоварва с изблиците си.Или че това куче ти е с някакъв проблем и за тях е по-здравословно да не го тормозят.повечето ми кучета обожават хората,но това не значи всеки да си бърше ръцете в тях.Не ме разбирайте погрешно,но аз като видя дете или готин мъж не отивам веднага до него да му се радвам както си искам :ab_041:

На мен пък винаги ми е приятно, когато някой се спре да се порадва на Габката макар, че тя не се радва.... никак деже, веднага се наежва Ежкото и почва едно лаене и ръмжене ужас....и от отсрещната страна веднага " малко пък злобно" :ab_041:
Още не съм попадала на кухи лейки :ab_041: опс имаше една такава, която обаче не се радва ами почна да пищи от страх :ab_041: щото моят Доберман ще я изяде
User's Signature

Качена снимка

#3653 Потребителят е офлайн   valia77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 02:30 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jul 2 2009, 08:10 AM, написа:

Показване на мнениетоvalia77, в Jul 2 2009, 08:47 AM, написа:

Валя,от мен не зависи.Аз само давам предложения! :smile: :smile:

Опс, объркала съм .....

За разходките това с пипането сигурно и мен ще ме вбеси....ще видим как ще се справям....с нетърпение чакам да минат 14-те дни след третата ни ваксина и да изведа Ричко на първата му разходка....
User's Signature

Качена снимка

#3654 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 July 2009 - 02:43 PM

Махнах някой теми и обединих други макар и не точно както исках. Не се притеснявайте ако стават повечко темите, които е нужно ще обединяваме, други ще се налага да останат.Целта е да улесняваме новодошлите и интересуващите се от породата.Всички вие сте много отзивчиви и благодарение на вас попълваме инфото,за което ви благодаря много.

#3655 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 05:18 PM

Хайде пак аз с пресни снимки!Още парят! :ab_041:
От току що, 10 ден :zz_224:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3656 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2009 - 05:39 PM

хех мишленца малки сладинки :wub: как са се гушнали всички иска ми се и аз да ги гушна! :wub: а пък синия бебчо как блести... като звездичка :af_089: с нетърпение чакам снимки с отворени оченца!
User's Signature

Качена снимка

#3657 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 July 2009 - 05:55 PM

Цял ден хвърлям по едно око във форума и нищо ......изчака ми се чакалото :zz_207: :zz_207: И сега - УаУ - кРаСотА :wub: ,ееее струваше си чакането .... :ag_204: Значи имаме си Палитра и Пако, и Патриция(Пати)..... коя остана без име....да не е мойта любимка :hc_184: Дайте да мислиме дружно....най -хубавото име заслужава момичето....последно се роди и последно ще получи име...ама дано пък в други неща да е първа (на изложба например хе хе....)
User's Signature

Качена снимка

#3658 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 06:16 PM

Е, на другото да не се изсилваме,но поне именце да си има момиченцето.А коя от двете ще бъде Патрисия и коя еди какво си ще ви оставя вие да решите. :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3659 Потребителят е офлайн   valia77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 06:28 PM

Лелеее, страхотни са десет дневните мъници...пу-пу-пу...
User's Signature

Качена снимка

#3660 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 July 2009 - 06:39 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jul 2 2009, 07:16 PM, написа:

Е, на другото да не се изсилваме,но поне именце да си има момиченцето.А коя от двете ще бъде Патрисия и коя еди какво си ще ви оставя вие да решите. :smile:

Не се изсилваме ,а пожелаваме....ако не тя,поне някой от кучилото да е първенец....дали при теб,дали при нов стопанин- както дойде,все ще е хубаво :ae_085: А за имената ти си решаваш,както и трябва да бъде....ние само помагаме с предложения.....Пагане,Петра,Панда,Полина,Пандора,Пейган,Павлета,Перла,Панделка,
Петя,Парола,Приста....стига толкова от мене да има и за другите :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема