Морски свинчета
Публикувано: 11 April 2008 - 07:08 PM
Е,не.Праската преди 3 седмици горе-долу беше с другия мъжкар.Жената си мислеше,че за 2 седмици,ако е бременна ще проличи,но...
Публикувано: 14 April 2008 - 04:30 PM
Разкошни снимки!!!
Сигурна ли си че е от друг мъжки?
Да ти кажа една приятелка имаше подобен проблем!Беше си завела кучето при една женска седя там 5 дни!!!Накрая момичето каза че той не си е свършил работата и щяла да я води при друг!В последствие се оказа че нащо момче е станал татко, но тя не казва за да не и искаме кученце...
и така мн заплетена история но както и да е!
Сигурна ли си че е от друг мъжки?
Да ти кажа една приятелка имаше подобен проблем!Беше си завела кучето при една женска седя там 5 дни!!!Накрая момичето каза че той не си е свършил работата и щяла да я води при друг!В последствие се оказа че нащо момче е станал татко, но тя не казва за да не и искаме кученце...
и така мн заплетена история но както и да е!
Публикувано: 14 April 2008 - 06:28 PM
От друг са,не може да са от Джеси,защото вече и личи,че е бременна. :kisel:
Нямаме други кандидатки,които да живеят в София,така че...
Нямаме други кандидатки,които да живеят в София,така че...
Публикувано: 15 April 2008 - 03:17 PM
Как така :'( :'( :'( Миличката Теди...съчувствам ти мног Снуп ми е 2ри и съм го преживяла вече...много съжалявам...но все пак какво стана имаше ли му нещо да беше спрял да яде или нещо....много ми е мъчно за Топчо беше ми един от любимците :wub: :'( на колко годинки беше миличкия пух? Още веднъж съболезнования :'(
Публикувано: 15 April 2008 - 03:46 PM
:o :o,много съжалявам за Топчо :'(...да е ял крставици,нещо зелено...може да са нитрати