Хамстери
Публикувано: 16 February 2008 - 09:07 AM
аз не искам да се заяждам с никого.и не съм имала намерение да те вбесявам(lizata)но просто ти как се изказа 4е съм съдист и 4е ги гледам как се бият.не си права,те ако се бият така злобно аз няма да ги оставя те са ми наи-милото нещо заедно с заи4ето(след родителите ми)а като казах 4е се бият имах предвид 4е мъжкият обръща женската по гръб и и прави там нещо(може да се опитва да я оплоди,но тя църка.а може и да си играят)и за това се извинявам 4е така се изказах,но просто много ме изнерви като каза 4е съм садист и си пазя парите.и пак казвам те са ми наи-милото(вси4ки животни.дори и ули4ните)аз много оби4ам животните.и дори ако аз трябва да гладувам ще нахраня пътрво тях(хамстерите,заи4ето,моето ку4е и ули4ните).и пак се извинявам... :wub: :blink: ;)
Публикувано: 16 February 2008 - 01:43 PM
Добре, няма проблеми. Аз не съм се ядосала. Аз казвам като съдя по това какво чета в постовете. Както го описа това излизаше. Докато женската сама не даде не може да я оплоди. Когато се разгони, женската замръзва на място като я докоснеш, и си вдига опашката. Стой като препарирана. Най-добре ги раздели да не са заедно. Така се мъчат, понеже мъжкия си иска своето(да я оплоди), женската не дава.
А ще може ли все пак да ми отговориш- на колко години си ? Мерси предварително.
А ще може ли все пак да ми отговориш- на колко години си ? Мерси предварително.

Публикувано: 18 February 2008 - 09:00 AM
аз съм на 12 и половина(по4ти 13)но не съди по възрастта ми,имала съм всякакви видове животни(с малки изклю4ения)и мисля 4е знам толкова колкото ми трябва.а по въпросат за хамстерите-ще ги разделя щом трябва.но мисля 4е ще им е ску4но сами,защото свикнали заедно.но...щом трябва за тяхно добро е :wub:
Публикувано: 11 March 2008 - 04:34 PM
Ехе!Мишенца малки.Да са ти чеситити - живи и здрави.Ще видиш после като им порасен козинка какви ще са! :blink: :wub:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 March 2008 - 05:13 PM
Колко са бебоците, от снимката е малко неясно- мисля, че са около десетина(може и повече) . ;D Рекордът на едната ми хамстерка беше 14-15 хамстерчета, от които загина само едно...
Покажи мамата, таткото, нека и тях да видим. :P След седмица-две ще станат по-интересни от сега, когато само спят и цвърчат. ;D И да са ти честити... :P За първи път ли имаш бебоци?
Поздрави! :wub:
Покажи мамата, таткото, нека и тях да видим. :P След седмица-две ще станат по-интересни от сега, когато само спят и цвърчат. ;D И да са ти честити... :P За първи път ли имаш бебоци?
Поздрави! :wub:

Публикувано: 30 March 2008 - 03:38 PM
Здравейте! ;)
имам въпрос
има ли значение вида на хамстера за размножаването
имам предвид мъжкия ми е бял с червени очи,а женския е кафеникав на цвят.имам една книжка според която мъжкия ми хамстер се води Руски златист,а женския е обикновен.
Има ли значение това за размножаването Благодаря много B)
имам въпрос
има ли значение вида на хамстера за размножаването
имам предвид мъжкия ми е бял с червени очи,а женския е кафеникав на цвят.имам една книжка според която мъжкия ми хамстер се води Руски златист,а женския е обикновен.
Има ли значение това за размножаването Благодаря много B)
Публикувано: 30 March 2008 - 05:08 PM
Мерси много!
Тъкмо преди 10 минути имаше леко спречкване(всъщност нищо сериозно само се гонеха)
Ако стане нещо по сериозно ще ги разделя ;)
Също така искам да попитам самия процес на оплождане как става.
Защото моите като загася всичко виждам как се гонят и се обръщат (прилича на бой но няма кръв),а и видях на мъжкия ( срам ме е ) пениса еректирал(надървен)
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много се извинявам за последното изречение но нямаше как да го напиша по-цензурно ;D
Тъкмо преди 10 минути имаше леко спречкване(всъщност нищо сериозно само се гонеха)
Ако стане нещо по сериозно ще ги разделя ;)
Също така искам да попитам самия процес на оплождане как става.
Защото моите като загася всичко виждам как се гонят и се обръщат (прилича на бой но няма кръв),а и видях на мъжкия ( срам ме е ) пениса еректирал(надървен)
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много се извинявам за последното изречение но нямаше как да го напиша по-цензурно ;D
Публикувано: 31 March 2008 - 09:30 PM
Хм...хм... ;D Говоря от това, което си спомням, когато имах хамстери...
Не ги дръж постоянно заедно хамстерите. Женските са по- агресивни и може да се стигне и до "сериозни спречквания"(цитирам, за това е в кавички).
Как да разбереш дали женската е разгонена? - Когато я изкарваш от аквариума/ клетката и я оставиш някъде да се разхожда, то когато я пипнеш замръзва на място и си вдига опашката. Не мърда.. като статуя е... (сериозно говоря :P). Тогава може да стане "нещо" между двамата. Събираш ги няколко пъти на ден, докато женската вече не дава да й се качва. По време на този акт, не ги безпокой (пипаш и прочие). Само следи как се развива "действието".
Еми, мисля че успях да ти обясня горе- долу каква е "картинката".
Ако има нещо- питай ! ;) И не забравяй- не си прави експерименти с болнави животинки. Гледай да са здрави, с хубава козина(да не е опадала и прочие) и т.н.
Ами това е ..
Поздрави! :P
Не ги дръж постоянно заедно хамстерите. Женските са по- агресивни и може да се стигне и до "сериозни спречквания"(цитирам, за това е в кавички).
Как да разбереш дали женската е разгонена? - Когато я изкарваш от аквариума/ клетката и я оставиш някъде да се разхожда, то когато я пипнеш замръзва на място и си вдига опашката. Не мърда.. като статуя е... (сериозно говоря :P). Тогава може да стане "нещо" между двамата. Събираш ги няколко пъти на ден, докато женската вече не дава да й се качва. По време на този акт, не ги безпокой (пипаш и прочие). Само следи как се развива "действието".
Еми, мисля че успях да ти обясня горе- долу каква е "картинката".
Ако има нещо- питай ! ;) И не забравяй- не си прави експерименти с болнави животинки. Гледай да са здрави, с хубава козина(да не е опадала и прочие) и т.н.
Ами това е ..
Поздрави! :P