Хамстери
Публикувано: 07 February 2008 - 09:58 PM
Публикувано: 08 February 2008 - 03:11 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 February 2008 - 04:35 PM
Понеже сестра ми ми го донесе , тя твърди , че от човека , то когото го е взела не им давал . Това ми звучи много странно . Вие как мислите ?
Публикувано: 08 February 2008 - 04:44 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 February 2008 - 08:25 PM

Публикувано: 12 February 2008 - 08:17 PM
Публикувано: 12 February 2008 - 10:57 PM
Хамтерите много обичат да се изправят на задни лапички и да се ослушват. Така проверяват за други животни или заплаха наблизо, подобно като сурикатите. Хамтерите ядат и нямат спиране. Колкото и да му дадеш ще си го напъха в бузите, ще го сложи в някои ъгъл и ще си яде. Не бива да се дава по много. Може да умре от преяждане. Звучи ми супер нереално да хапе, ако не му дадеш повече храна..... Мои хамстери като намерят храната, събарят ктията влизат вътре и ядяха, но като им извиках по име идваха при мен. Не са били никога нападателни, зарафи това... Не знам за твоите.... Сложи храната на високо където не я стига и му давай храна от твоята ръка, за да разбере че не си лоша и нищо няма да му направиш. ;)

Публикувано: 13 February 2008 - 07:57 AM
Публикувано: 13 February 2008 - 09:41 AM
Така че , не си прави опити да събираш хамстери, които се бият, защото някой ден може като се събудиш да намериш само единият хамстер.Сега може да са спрели да се бият, но не означава че никога няма да се сбият пак. Ако все още са малки на възраст, то като порастнат определено отново ще се сбият.

Публикувано: 13 February 2008 - 09:08 PM

Публикувано: 13 February 2008 - 11:01 PM
Просто , когато имаш домашни любимци е нужно да полагаш грижи за тях, а не да си пестиш клетките и парите, за да бъдат по два в една клетка...Така животните се измъчват. Ти отсрани си като един съдист, който чака да се сбият до кръв, че да ги раздели.... Еми не те разбирам пък ! :rolleyes: :-

Публикувано: 15 February 2008 - 01:02 PM
Мойте хамстери живееха в отделни аквариуми, но когато ги изкарвах навън нямаха пререкания освен ако мъжкия не вземеше да досажда много на женската ;D
Имах доста любопитни колеги и когато ги пуснеха в един аквариум обаче ставаше лошо.
Поздрави!
Публикувано: 15 February 2008 - 05:41 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 06:02 PM
И извинявай,не се засягай толкова!Просто хората остават с такова впечатление от посответе ти.Недоизказване или нещо такова.Поне аз се обърквам докато чета.Обаче с това,че половина неща са глупости не съм съгласна! :rolleyes: Съжалявам не го приемай толкова навътре.

Публикувано: 15 February 2008 - 09:08 PM
Ако си мислиш, че ще ме засегнеш по някакъв начин грешиш. Не си ти човекът,който ще ми казва каква съм и прочие. :P
Маги, отново мерси за подкрепата! ;) :blink:
Отправено към котето - на колко години си ? Ако питаш- защо...защото излгежда ако някой те насоли веднага гледаш да върнеш топката, и от друга страна - питам просто така.

Публикувано: 15 February 2008 - 11:03 PM
И пиши на кирилица ако обичаш!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)