Хамстери
Публикувано: 06 November 2008 - 06:49 PM

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn
Публикувано: 07 November 2008 - 12:26 AM
А за моя проект - измислих как онова чудо ще го домъкнем у дома и ще го нарежем така, че да е максимално уползатворено. Остава да си купя лепило за дърво или силикон и каквото зависи от мен щке е направено. Не знам кога ще се започне същинската работа, защото стъклата не са в София и ще тр да се ходи до провинцията. Много ме изнервя това, че не зависи от мен нищо!!! Но ще взема да ида да видя за мрежи или решетки, но къде??? Имате ли идеи? Не знам къде да проверя за такива неща. Може би в Практикер ще има, но там е такава скъпотия...ще купя дървото оттам, че няма от къде, но ми се ще да не давам пари току така. Ако някой се сети нещо да казва!
Публикувано: 07 November 2008 - 01:17 PM
А мен специално ме вълнува дали ще има бежовки или бяло с бежово, защото искам да взема/купя 2, ако няма да си ги запазиш, разбира се! :blink: Пишиии, разкажи за бебешорите.
Публикувано: 08 November 2008 - 10:36 AM
Това попринцип е форум за кучета. Знаете ли изискванията една "тема" да стане подфорум? НЕ СА чак толкова любителите на хамстери, които посещават дог.бг...
20-тина странички НЕ СА съвсем много за създаването на подфорум.
А пък... кой пише тук? Броим се на пръстите на двете ръце. :blink:
Сега видях страниците на зайците- 70та отива...
Лично според мен, това е прекалено нереално предложение.
И моля, без нападки.
Лек ден!

Публикувано: 08 November 2008 - 12:21 PM
Публикувано: 08 November 2008 - 03:43 PM
Аз на моите хамстери НЕ съм им давала вода. Бяха си в перфектно здраве, който каквото и да казва. Единият ми хамстер живя.. пет..години... Но за сметка на това, ядяха плодове и зеленчуци съдържащи необходимата вода за организма им(краставица, ябълка ... например). Избягвах да им давам домати, праскови, кайсии... Много се омазваха с тях.
*
А относно снимката, това съвсем не са всичките ми хамстери, които съм имала...
*
Зависи от купичката... Моите, колкото храна да им сложех, си я набутваха в бузите и я складираха в ъгъла на гнездото си.

Публикувано: 08 November 2008 - 04:44 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 09 November 2008 - 06:45 PM
Цитат
Ами предполагам са към 8 затова казвам че е ужас.А иначе не са на повече от 5 дни .Другият хамстер е мъжки но на може да роди за 1 седмица
Публикувано: 09 November 2008 - 07:19 PM
Имам питане - когато се разгони женската - кърви ли?
И - да сте чували за кастрация на хамстер :rolleyes:?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 November 2008 - 07:39 PM
Публикувано: 09 November 2008 - 07:49 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 09 November 2008 - 08:18 PM
Публикувано: 09 November 2008 - 09:45 PM
Днес си ги държах и разглеждах обстойно, когато с тъга установих, че са разнополови.
Виж, на вън не мога да ги пускам, пълно е с дупки, от които няма начин да ги извадиш.

Публикувано: 09 November 2008 - 11:18 PM
Публикувано: 10 November 2008 - 12:17 AM
Публикувано: 10 November 2008 - 01:45 AM
Цитат

Публикувано: 10 November 2008 - 12:57 PM
Буши, ти какво направи с твоите бонбони. Между другото онзи ден видях такива и ги разгледах обстойно. Такива са бонбони. Направо да ги изядеш ти идва. Бях виждала, но не ги бях заглеждала. Толкова ми харесаха. Но пък ми се иска да мога за ги изваждам и да ги пускам поне на леглото без да избягат. То аз и големите не ги пускам на пода, а само на леглото.
Публикувано: 10 November 2008 - 05:56 PM