Хамстери
Публикувано: 18 December 2008 - 10:43 PM
Ако не съм те разбрала - извинявай! Да, това със смесването е добре и аз така правя.
А за нитратите - да, това е проблем, но все пак не са в такова количество, че ако дадеш адно малко парче и да умрат. А и плодовете са доста по-безопасни. Краставици - белете, а марули...аз не купувам. Сега по пазарите има спанак, който обикнавено е домашен. Кепевайте от разни пазарчето гравно от баби и продавачи, които продават собствено призводство храна - доста по.безопасни са, най-малкото защото бабите нямат пари за торят с толкова изкуствени препарати. Давайте зеле, но не много, защото затлъстяват ако се дава много често. :blink:
А за нитратите - да, това е проблем, но все пак не са в такова количество, че ако дадеш адно малко парче и да умрат. А и плодовете са доста по-безопасни. Краставици - белете, а марули...аз не купувам. Сега по пазарите има спанак, който обикнавено е домашен. Кепевайте от разни пазарчето гравно от баби и продавачи, които продават собствено призводство храна - доста по.безопасни са, най-малкото защото бабите нямат пари за торят с толкова изкуствени препарати. Давайте зеле, но не много, защото затлъстяват ако се дава много често. :blink:
Публикувано: 19 December 2008 - 10:08 PM
Зная. Внимавам винаги, но при мен повечето са от селото ми, така че са в безопасност.
Иначе от магазините - вече писах как да се процедира. Аз поне така правя и досега не съм имала проблеми, да чукна на дърво!
Моите малчовци са добре. Растат и дебелеят. Днес май стреснах едното, че ме ухапа. За първи път хапе. Ама тя май беше по-уплашена от мен ;D Утре може да ги обзаведем с нови клетки. Ще ходим да избираме. Ако купим ще сложа снимки да ви ги покажа.
Иначе от магазините - вече писах как да се процедира. Аз поне така правя и досега не съм имала проблеми, да чукна на дърво!
Моите малчовци са добре. Растат и дебелеят. Днес май стреснах едното, че ме ухапа. За първи път хапе. Ама тя май беше по-уплашена от мен ;D Утре може да ги обзаведем с нови клетки. Ще ходим да избираме. Ако купим ще сложа снимки да ви ги покажа.
Публикувано: 19 December 2008 - 11:49 PM
:blink: Хубава е клетката! На мен много ми харесва. Само да ти кажа, че съм чела, че тези с пластмасата са доста добри инкубатори за бактерии и може чат-пат да я дезинфукцираш ако не с някакъв специален препарат, то поне с 90% спирт за дезинфикция.
А какво ти е хамито? Дай някаква снимка за на него
А какво ти е хамито? Дай някаква снимка за на него
Публикувано: 20 December 2008 - 06:40 PM
Много са ви хубави и хаминцата, и клетките!!! А хамстерчето на Гризко е точно като моето Хами, което вече го прекръстихме, иначе беше Изи.
Част от моите клетки може да видите някъде из предните страници. Има и малко снимки на хамстерчетата.
Но от днес вече имаме 3 нови клетки! :yahoo: Много се радвам!!! Клетките са абсолютно същите като предните 2, но са с по 6 лв по-евтини ;D ;) Различни цветове са. Вече мъниците са в новите си домове и са доста доволни. Скоро обещавам снимки. Още не съм им направила.
Част от моите клетки може да видите някъде из предните страници. Има и малко снимки на хамстерчетата.
Но от днес вече имаме 3 нови клетки! :yahoo: Много се радвам!!! Клетките са абсолютно същите като предните 2, но са с по 6 лв по-евтини ;D ;) Различни цветове са. Вече мъниците са в новите си домове и са доста доволни. Скоро обещавам снимки. Още не съм им направила.
Публикувано: 29 December 2008 - 05:58 PM

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D
Публикувано: 01 January 2009 - 09:36 PM
Охх и на мен често ми се случва да пътувам,а не искам да ги тормозя да пътуват с мен в колата че ще вземат да се стресират ;D та ги оставям на баба и дядо..те много си ги обичкат..иначе аз бих гледала нечий хамстери за ден-два но моите приятелки твърдо отказват,..адски са безчувствении към малките сладури нали?? ;D ;) п.п. от Пловдив съм : )

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D