Хамстери
Публикувано: 02 January 2009 - 11:42 PM
Ако ви няма за 2-3 дена не е проблем хамстерите да са си сами вкъщи. Оставяте им повечко храна... Голям кеф е да влезеш вкъщи и да почнеш да им говориш. Както са се натръшкали всички да спят, подават сънени муцунки от стърготините и почват да скачат из аквариума/ клетката от радост. ;D Ех весели времена!
Но мисля, че за сега, не бих си взела пак хамстери...
А този Хамилтън голям чаровник. Напомня ми за моята Белуша... ;D

Публикувано: 03 January 2009 - 07:18 PM
а иначе и аз много обичам да им говоря и те подават муцунки и са тоооолкова сладички ;D :wub:

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D
Публикувано: 03 January 2009 - 08:08 PM
бях разделила двете ми мъжки минита и сега когато ги събрах те почнаха да се боричкат но си помислих че само си играят но когато се опитах да ги отделя с помощта на ръкавица забелязах че не пускат и са захапали един друг здраво..както и да е много се уплаших и с 300 зора ги разтървах сега са отделени но забелязах че единия има кръв на коремчето ...какво мога да направя сега или трябва да изчакам чак до понеделник за да го заведа на вет-а ... не виждам да има рана просто малко кръв трябва си да го почистя някак...иначе той се държи съвсем нормално..чисти се пощи се яде.. плс хора :'( :'(страх ме е да не му стане нещоо :'( :'( :'(

Хамстеско семейство:
Публикувано: 03 January 2009 - 09:17 PM
Публикувано: 03 January 2009 - 10:04 PM
за щастие само се е одраскал и няма рана промих го и вече всички сме добре..
но в понеделник водя и 4-етирите хамстерчета на вет. все пак са-1 бременна,този мъник и двама пенсий мъжкото от които мисля че има нещо на оченцето но в пон ще се разбере какво ... стискайте палци сичко да е наред :'(
всъщност направо да ви питам за очето на Бебо от няколко дена си е променило цвета!! доста ме стресна ... станало е едно такова много старнно а по прънцип са червенооки иначе няма оток или секрет случвало ли ви се е ?? :'(

Хамстеско семейство:
Публикувано: 03 January 2009 - 10:57 PM
Публикувано: 03 January 2009 - 11:54 PM
А за очето - ако е станало сиво-синкаво е сляпо вече. Имам предвид не кожата около окото, а самото око. Все пак го заведи на вет. Стискаме палци всичко да е Ок и да няма проблеми!!!
Публикувано: 04 January 2009 - 08:58 PM

Хамстеско семейство:
Публикувано: 05 January 2009 - 08:22 PM
Цитат
ПЛС-пишете дали става :blink: -снимано е отгоре
Искам да съм хамстер ;D Супер къщичка си направила :yahoo:
Публикувано: 10 January 2009 - 07:53 PM
има ли промяна в изпражненията? Нормални ли са? Ако са си нормални, значи е това, което ти казвам. Спокойно!