Роуз
Хамстери
Публикувано: 11 February 2010 - 07:58 PM
Здеавейте , имам хамстер от няколко месеца , но когато го купих забравих да попитам какъв пол е , и искам да ви питам как мога да разбера. И още нещо понеже прочетох че хамстерите били много чисти животни , но моят като го взема да го погаля извън аквариума започва да ака, незнам от страх ли е?
Публикувано: 24 February 2010 - 09:22 PM
Аз имам хамстер казва се - Хами . Мися че е женска , но е още много млка и немога да разбера . Поне за сега е женско пък ще видим по натам момиче ли е момче ли е ? Засега е мистерия !!!
Породата не и я знам . Знам само , че маика и е дълъгокосместа , а бащата и е късокосмест . Като я гледам е доста бухкава . С нея обаче си имаме малък проблем . Много е страхлива имначе вобще не хапе . Имам я вече почти от седмица.
Дали ще свикне с мене ???
Породата не и я знам . Знам само , че маика и е дълъгокосместа , а бащата и е късокосмест . Като я гледам е доста бухкава . С нея обаче си имаме малък проблем . Много е страхлива имначе вобще не хапе . Имам я вече почти от седмица.
Дали ще свикне с мене ???
Публикувано: 22 March 2010 - 11:16 PM
Ако някой иска имам 3 мини хамстера днес съм ги отбил :)
От Стара Загора съм
От Стара Загора съм

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 25 March 2010 - 05:47 PM
Цитат(Aragoen @ Mar 22 2010, 08:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако някой иска имам 3 мини хамстера днес съм ги отбил :)
От Стара Загора съм
От Стара Загора съм
Малките вече си имат домове :) ,но ако някой иска да пише имам още 3 бебета на 4 дни след 15-16 дни и те ще си търсят домове :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Публикувано: 24 April 2010 - 02:31 PM
ЦИТАТ:
az predi edna sedmica si vzeh hamster i sled tova i kletka s drug hamster,kak moga da gi poznaq koi koi pol e i vzeh jenskiq bremenen oba4e toi go misleh za majki.....rodi 2 divaka i za tva da pitam za pola pls kajete iz4etoh vsi4ki komentari
Когато се родиха малките нали махна от клетката другия хамстер, трябва да останат само майката и бебетата. За пола ще си проличи мисля че беше 15 дена след като се отбият.
az predi edna sedmica si vzeh hamster i sled tova i kletka s drug hamster,kak moga da gi poznaq koi koi pol e i vzeh jenskiq bremenen oba4e toi go misleh za majki.....rodi 2 divaka i za tva da pitam za pola pls kajete iz4etoh vsi4ki komentari
Когато се родиха малките нали махна от клетката другия хамстер, трябва да останат само майката и бебетата. За пола ще си проличи мисля че беше 15 дена след като се отбият.
Публикувано: 24 April 2010 - 02:41 PM
Знам много за хамстерите, но нашите не искат да ми вземат и се нуждая от помош относно това. Повечето ми приятели си имат и аз искам. Когато им ходя на гости много добре се разбирам с тяхните пухкавелчета. Та въпроса ми към вас е следния: Вие как убедихте вашите да ви вземат хамстер и аз как да о направя. Когато попитам майка та казва "Къде ще я гледаме тая мишка" или "Трябва ми време да свикна с мисълта". ПОМОЩ!
Публикувано: 24 April 2010 - 02:45 PM
ЦИТАТ:"Ей здравейте всички ! Днес си взех хамстерче на 1 месец многоо е сладкоо казва се <b>Winky</b> .Как да разбера какъв пол е ии също така май го е страх като тръгна да го галя то пищи,но мисля,че още не е свикнало. Вие какво ще кажете ?"
Най-вероятно не е свикнал. Подавай му храна от ръката ти за знае, че няма да му навредиш!
Най-вероятно не е свикнал. Подавай му храна от ръката ти за знае, че няма да му навредиш!
Публикувано: 25 April 2010 - 12:32 PM
ЦИТАТ: Незнам,ноо това е само при вадене,после си седи в ръката ми не хапе и т.н.Преди 30 минути откачи,бягаше като луд,сърбеше се и скимтеше.. махнах му талажа и му сложих някакъв парцал да спи на него,но още го сърбии МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
Незнам, може би да има бълхи незнам, заведи го на вет
Незнам, може би да има бълхи незнам, заведи го на вет

Вход

Горе
Цитиране +