Хамстери
Публикувано: 26 April 2010 - 01:08 PM
дали да пробвам с МОКРА РЪКА леко да го намокря .. ама незнам
Да не те излъжа прочети цялата тема...ама мисля че можеш само без главичката...от бузките надолу но след това трябва да го изсушиш! Но да не те излъжа по добре иди на вет...той ще каже най - точно.
Да не те излъжа прочети цялата тема...ама мисля че можеш само без главичката...от бузките надолу но след това трябва да го изсушиш! Но да не те излъжа по добре иди на вет...той ще каже най - точно.
Публикувано: 28 April 2010 - 08:49 PM
Еми.. аз ги убедих така ... Много ме беше страх дали ше се съгласят щото толкоз се бях привързал че... и така отидох у нас ии казах на баща ми,че искам да го питам нещо,той дойде питах го..Първо каза НЕ , но после му казах,че аз ЩЕ ХРАНЯ ХАМСТЕРА,ЩЕ СМЕНЯМ ТАЛАЖА и т.н.След малко си дойде и майка ми попитах я тя казаа,че не се занимава с такива работи с баща ми да говоря молих се,те видяба,че съм много "НАДЪХАН" така да го кажа ии се съгласиха.. и така.Първо,ако искаш много хамстерр ПОКАЖИ ИМ ГО,те като видят,че го желаеш МНОООГООО няма как да ти откажат !!! .. УБЕДИ ГИ .. !!! ДРУГИ ВЪПРОСИ ?
Публикувано: 28 April 2010 - 10:27 PM
Еми.. аз ги убедих така ... Много ме беше страх дали ше се съгласят щото толкоз се бях привързал че... и така отидох у нас ии казах на баща ми,че искам да го питам нещо,той дойде питах го..Първо каза НЕ , но после му казах,че аз ЩЕ ХРАНЯ ХАМСТЕРА,ЩЕ СМЕНЯМ ТАЛАЖА и т.н.След малко си дойде и майка ми попитах я тя казаа,че не се занимава с такива работи с баща ми да говоря молих се,те видяба,че съм много "НАДЪХАН" така да го кажа ии се съгласиха.. и така.Първо,ако искаш много хамстерр ПОКАЖИ ИМ ГО,те като видят,че го желаеш МНОООГООО няма как да ти откажат !!! .. УБЕДИ ГИ .. !!! ДРУГИ ВЪПРОС
Те знаят че искам хамстер и виждат че и аз съм много надъхана, но мама каза че ще требва тя да им чисти, но аз и виках че няма и така спорихме 1 час. От 2 седмици говоря само колко много ще се грижа за него.. Направо съм разочарована
Те знаят че искам хамстер и виждат че и аз съм много надъхана, но мама каза че ще требва тя да им чисти, но аз и виках че няма и така спорихме 1 час. От 2 седмици говоря само колко много ще се грижа за него.. Направо съм разочарована

Публикувано: 07 May 2010 - 09:01 PM
Публикувано: 30 May 2010 - 10:34 PM
http://vbox7.com/play:4a10b374 tova e jestoko (v lishiq smisal na dumata)
Публикувано: 04 June 2010 - 05:44 PM
Здравейте ние сме нови тук тъче сега ще ви се представим ,но както повечето си имаме въпроси
.Първо да кажем,че имате много сладки мишоци
.А сега да се представим ние сме Джери и Тами..после ще има снимки.Сега въпросчето:когато си зех мойте мишленца жената в магазиан каза,че са женско и мъжко ,но слочайно са еднакви отдоло или нещо аз недовиждам не се бият а са доста добри еидн към друг и спят заедно,ядът заедно,повярвайте и вода пият заедно
те са на около седмица или нещо такова ми казаха и незнам как да ги различа..а другото което иска мда питма е на колко дни хамстерите вече мога тда имат бебоци..,че да съм готова ако Тами е женска
Благодаря предварително а ето ни и нас
Джери и Тами.На първата и втората снимка е Джери.

Публикувано: 04 June 2010 - 11:51 PM
много са сладки малките :) Преди 2г си взех едно мини хамстерче от зоомагазин, оказа се бременно, роди, така лека-полека от 1 се сдобих с 16 броя :) Не съм наясно с живота на хамстерите, но ми направи впечатление, че след третото раждане спряха, а ако някое роди и след това - всички изяждат малките...много неприятна картинка. Явно не е само до привикване със собственика, всички са много дружелюбни с изключение на едно, което е свикнало с мен от раждането си, но не спира да хапе и не позволява да се доближа до него...

Мод: Редакция на подпис!