Хамстери

Публикувано: 29 June 2010 - 01:29 PM
 j_ADA_miki, в 29 June 2010 - 10:07 AM, написа:
j_ADA_miki, в 29 June 2010 - 10:07 AM, написа:
Ми за мене ,ако си има клетката или преносима чанта и всичко няма икакъв проблем

Клепоушко :)

Публикувано: 29 June 2010 - 01:30 PM
 Gabiityy, в 29 June 2010 - 01:34 PM, написа:
Gabiityy, в 29 June 2010 - 01:34 PM, написа:
 щот и тя мисли,че може да им стане нещо
  щот и тя мисли,че може да им стане нещонамерила съм т зайче(заедно с клетка и поилка),подарява го момчето,пиши,писах ти и в skype ,ама ти не се появи

Публикувано: 17 July 2010 - 12:40 PM
 pafata, в 17 July 2010 - 11:49 AM, написа:
pafata, в 17 July 2010 - 11:49 AM, написа:
здравей:),нормално е да се бият,ако са били 2 женски или две мъжки,в природата хамстерите са единаци,освен окато сучар от майка си или се размножават :)вземи си едно или повече,но ги гледй в отделни клетки :) аз имах 2 ,подарих едното и сега другара седмица ще ходим до подуенската борса,мн я хвалят да си вземем едно от там мини хамстерче,можеш и ти да го вземеш от там :) ако имаш други въпроси питай :)?

Публикувано: 17 July 2010 - 01:21 PM
 .Явно няма да имат бебета.Разделих ги и сега ако си сложа за 2 секунди тя го напада.Иии ужас..ще пробвам другия месец да ги сабера ,че вече ще са на 3 месеца..и може нещо да стане.Но по-добре си вземи мъжки и женски
 .Явно няма да имат бебета.Разделих ги и сега ако си сложа за 2 секунди тя го напада.Иии ужас..ще пробвам другия месец да ги сабера ,че вече ще са на 3 месеца..и може нещо да стане.Но по-добре си вземи мъжки и женски   .
 .

Публикувано: 17 July 2010 - 03:28 PM
сега имам 1 и мисля да си взема още 3 да са 2 2ки

Публикувано: 17 July 2010 - 07:41 PM
 pafata, в 17 July 2010 - 03:33 PM, написа:
pafata, в 17 July 2010 - 03:33 PM, написа:
сега имам 1 и мисля да си взема още 3 да са 2 2ки
в София е :db_046 ти си решаваш,да няма боеве!

Публикувано: 17 July 2010 - 07:42 PM
 pafata, в 17 July 2010 - 03:38 PM, написа:
pafata, в 17 July 2010 - 03:38 PM, написа:
ми зависи ако аквариума не е от най-малките поне 30 литра няма проблем,в клетка също е хубаво ,но е добре и тя да не е съвсем малка

Публикувано: 17 July 2010 - 10:17 PM
 pafata, в 17 July 2010 - 08:05 PM, написа:
pafata, в 17 July 2010 - 08:05 PM, написа:

ти така питаш все едно не си гледала хамстери
 пият от поилка за хамстери или стъклена или пластмасова,аз стъклените харесвам повече,но те са за аквариум
  пият от поилка за хамстери или стъклена или пластмасова,аз стъклените харесвам повече,но те са за аквариум  

Публикувано: 19 July 2010 - 01:39 PM
 .Вчера пак ги сабрах като нея я сложих при него (на негова територия),но тя като му се нахвърли...
 .Вчера пак ги сабрах като нея я сложих при него (на негова територия),но тя като му се нахвърли...  вече се чудя какво да правя с тях.Моля кажете ми.Тя го напада всеки път дори като ги исакрм да се разхождат..
  вече се чудя какво да правя с тях.Моля кажете ми.Тя го напада всеки път дори като ги исакрм да се разхождат..  На един приятел мъжкя и женскяи хамстер се биеха така и женската уби мъжкия..
 На един приятел мъжкя и женскяи хамстер се биеха така и женската уби мъжкия..  .Неискам Таминка да убие Джерико,но просто няма начин.Ако съм пипала него ме хапе ако не съм вобще не идва при мен и не ми дава да я вадя.От както я преместих в клетката на Джери тя се узлоби а той като беше в клетката много хапеше а от както е в аквариума си е моят мил стар Джери.
 .Неискам Таминка да убие Джерико,но просто няма начин.Ако съм пипала него ме хапе ако не съм вобще не идва при мен и не ми дава да я вадя.От както я преместих в клетката на Джери тя се узлоби а той като беше в клетката много хапеше а от както е в аквариума си е моят мил стар Джери.  Аз няма да ги събирма заедно и да ги извждам заедно вече...въпроса е ,че той  постояно е зарит и като излиза от талаша само ближе стъклото.А тя сега само върти колело.Пф...далие възможно той да не я харесва на външен вид и тя него за да се бият?Защото при някои животните бебетата и всичко става само ако се харесат.Поне така съм чувала.
 Аз няма да ги събирма заедно и да ги извждам заедно вече...въпроса е ,че той  постояно е зарит и като излиза от талаша само ближе стъклото.А тя сега само върти колело.Пф...далие възможно той да не я харесва на външен вид и тя него за да се бият?Защото при някои животните бебетата и всичко става само ако се харесат.Поне така съм чувала.

Публикувано: 05 August 2010 - 12:50 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

днес ни го подариха
 днес ни го подариха