Плъх
Публикувано: 01 June 2008 - 03:15 PM

Моята змия НЕ яде кучета и котки!
Публикувано: 02 June 2008 - 11:08 AM
Дано новите младежи да са ти по-късметлийски и много да те радват! :blink:
Пусни снимки да ги видим ;)
Публикувано: 06 June 2008 - 09:07 AM
За съжаление не мога да ти кажа цени, обаче ако искаш утре може да се разходиш до животинския пазар в Подуене. Там на алеята с екзотичните животни има и плъхчета обикновено (питай за Рости).
Поздрави!
Публикувано: 06 June 2008 - 11:13 AM
Само в събота са там и то до обяд.
Публикувано: 22 July 2008 - 07:46 AM
Наистина е трудно в жегите за тях. Веднъж и ние претоплихме предишното ни плъхче, но слава богу оцеля.
Преди всичко не трябва да го пече слънце.
Нашата плъшонка пътува обикновено на задната седалка. Там правя разни съоръжения от фланелки, които да и пазят сянка, откъдето и да пече слънцето. Пускаме и климатика.
Важно е да не се запарява, но не трябва и да е на течение. В тази връзка е от значение и в какво го транспортирате.
Когато започват да прегряват им се "изпотява" муцунката.
Публикувано: 26 July 2008 - 08:41 AM
Публикувано: 03 November 2008 - 07:34 PM
Дали има на пазара на Подуене?
Ще съм благодарна за бърз отговор.
Публикувано: 04 February 2009 - 11:49 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 07 February 2009 - 07:34 PM
Имам коте в къщи, но е адски страхливо, та надали ще е проблем.
Предлагат ми чинчила. Били много лесни за гледане и чисти. Важи и за плъшоците? Защото аз искам потчо сив плъх. Чувала съм, че са умни и лесно се учат /и тук прочетох за това/.
Дайте ми съвет или връзка с някой който има такива. :blink:
Публикувано: 11 February 2009 - 10:03 AM
Изчетох всичко, което намерих за плъховете - то било различно от мишата, не просто мъжка мишка.
Сега Ви моля за практични съвети.
Раста, в темата за мишките те питам за разни неща, да не се повтарям и тук.
Ще бъде самичко и в колко голям аквариум/ваничка - стъклена, да го гледам, то нали и ще расте?
Как да закрепя мрежа към стъклото, за да излиза като поотрасне?
Играчки?
Приемам всякакви съвети и насоки :sos:
БЛАГОДАРЯ!!!