Dog.bg Форуми : Продавам рибки.поради броя им

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Продавам рибки.поради броя им

#1 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 December 2007 - 07:50 PM

Рибките ми в последните месеци стана много,а аквариума ми е само 30 литров.Имам чети сомчета-две лепящи ;D огромни за 30 литров акварим :rolleyes:,а и не са хич малки и за по-голям аквариум-другите две са с мостачета  :P лепящите са мъжко и женско и друти две са мъжко и женско.
Гупи-мъжки с два шипа единия вид ацки красиви,другите са с големи оранжеви опашки.Женските не са ми мн,а и са още малки(сомо те от гупите)и не са с цветове по опашките още  :blink:
Хелери-само един мъжки,който беше женски,но си смени пола,това как стана не знам :rolleyes: рибешка му работа ;D мн красиво тъмно оранжево е.Женските също са оранжеви,но по-светли и са бременни.
Това са ми рибетата,който продавам.Ще пиша цена като им се намери куповач  :blink: ,който ги иска да пише тук аз ще му отговоря  :blink:
Пишете шрекки  ;)
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#2 Потребителят е офлайн   T_H_A1984 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 08:59 PM

Първо напиши от кой град си. Ако си от София, от кой квартал си. Напиши цени, за да не се спами постоянно с въпроса това колко струва, онова колко струва. И на края ако можеш сложи снимки макар и с лошо качество за ориентир на заинтересованите.

#3 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2007 - 01:00 PM

От София сам от квартал Люлин5,снимки не мога да кача защото нямам нужната техника да ги кача в момента на компютъра,и можеби някои ден ще кача,но за момента е невъзможно.
За цените,бях написала,че ще ги кажа когато се намери някои да ги купи,но щом трябва ще ги напиша:
Сомове-2.00лв. единия(брой четири)
Гупи-всички 1.00лв. само с двата шипа 1.50лв.(брой много)
Хелери-мъжки 1.50лв. женски-1.00лв.(брой един мъжки,три женски)
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#4 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 03:32 PM

Аз само да добавя ако не е проблем от Стара Загора съм и ако някой иска продават се аквариум- 35 литра,  три скаларии - бели с червени петна по горните перки и гърба и два хелера- мъжки, светло оранжев с много интересен шип, отдолу е черен отгоре е жълт и женски хелер, наситен цвят, много тъмно оранжево. Също нагревател 40W. Цената е 5 лева. И ако може по бързо. А и да не забравя има бонус малка гупа на няколко месеца е, не помня колко точно, черен принц.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни