Любителски снимки
Публикувано: 07 June 2008 - 05:23 PM
тъп съм кво да направя ;D ;D ;D
Публикувано: 09 June 2008 - 05:57 AM
Позволявам си да сложа една снимка от времето, когато някой тръгваха, а други още не са били родени.
Поне един от младите господа на снимката би трябвало да ви е познат.
Поздрави!

Поне един от младите господа на снимката би трябвало да ви е познат.
Поздрави!

The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !
[img width=400 height=122]http://i039.radikal....038883730e5.jpg[/img]
Публикувано: 10 June 2008 - 01:02 PM
благодаря много-щом нещо се прави с желание и оби4 дава резултати.така,4е умолявам ви дайте да си пи6ем за приятни не6та,за6тото вси4ки сме тук ,за да си помагаме със съвети и т.н.,а не да си губим времето ... не смятам,4е на някой му е интересно да 4ете глупости/макар,4е преди малко мн се смях/,но с неразбирателство няма да стане.по-яко ще е да се събираме вси4ки -да играят ку4енцата,да си правим барекюта,ако щете../потекаха ми лигите :)/ и така:))))))))))
Публикувано: 10 June 2008 - 01:15 PM
аз ли4но ги харесах вси4ки,за6тото съм фенка на породата като цяло,а не само на моя бебешок :wub: аз ,затова и умирам за още един мъж,но 6те из4акам,за6тото този,който ми плени сърцето ще си остане при неговата майка и татко :'( имала съм ве4е два булла на куп вкъщи и е мн забавно.имахме 2съседни легла и те трябва6е да спът на другото легло,но разбира се посреднощт идваха и лягаха върху краката ни,а сутришно ни събуждаха с грозни скандали помежду си върху нас/майка и син/-никога не е ску4но с булл до теб. :yahoo: двама са малко-трима са много :rolleyes:
Публикувано: 10 June 2008 - 01:49 PM
Да. Такава е идеята. Да се помага на всички,да има добри и чисти отношения. За момента,на практика е неизпълнима. Принципът е същият като при глутница вълци. Болните,недъгавите и т.н. се ликвидират.

Камъкът си тежи на мястото,а Бултериерът-навсякъде!!!
Николай Котов
Bull-X-Plosion Kennel