Направи си сам!
Публикувано: 16 November 2012 - 05:07 PM
Някой ако иска мога да му взема.
Публикувано: 16 November 2012 - 05:47 PM
Едвам се сдържам да не кажа, че искам. Последният път, когато исках легло, мъжкият човек каза, че ако купя още едно, ще започне да ходи по легла, вместо по пода, а не иска това да му се случва. И не ми дава вече.

Но пък във тази връзка ми се иска да покажа нещо, което с оглед на 15-те страници сигурно вече е показано и казано, в такъв случай се извинявам. Но ако не е, много е готино!

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 16 November 2012 - 06:01 PM

Като не включвам и 3-те котешки

А това,което си показала е мега яко.Как не ми е хрумвало.Единствения въпрос ,който възниква е как това нагънатото не се разплита?
Публикувано: 16 November 2012 - 07:27 PM

Изобщо не съм сръчна и никога не съм успявала да си направя нещо домашно.

Като каза котки, ето това много ми харесва:

Обаче естествено не мога да го направя, аз с едно одеалце не мога да се справя.

Публикувано: 17 November 2012 - 01:10 AM

Ще мисля в тази насока от снимката

Ако имаш още такива идеи не ги стискай само за себе си

Публикувано: 17 November 2012 - 12:02 PM

Тук човекът е разказал как е направил катерушката. А ето това е просто очарователно!
Между другото, на мен не ми се получава, но милата ми майка (която все гледаше на котките ми с лошо око, но когато най-после взехме кутрето така се размекна, че идваше всеки ден вкъщи под разни предлози

Беше осакатила собственоръчно една олекотена завивка, за да направи този размер, за калъфката не й достигнал плат, за да е едноцветно, затова решила да го направи карирано, и именцето, ех, бродираното именце.

Друг въпрос е, че обикновено една майка се държи така с кучето на дъщеря си, когато всъщност иска внуци.

Публикувано: 02 December 2012 - 04:07 PM

Ще отгледам Маугли.

Аз дойдох тук да питам за нещо, което не е точно направи-си-сам, но мисля, че не си струва нова тема.
Искам да направя дълъг повод за условия тип планина-обаче-точно-сега-не-мога-да-го-пусна-да-търчи-като-луд. И да е от алпинистко въже. Никакъв алпинист не съм и нищо не разбирам от въжета, но една бърза справка в интернет даде ето този резултат: например. Взимам 5 метра, после купувам карабинка, която някак си закачам?! С двете леви ръце? И си правя, огъвайки го в другия край, дръжка, която пак по незнаен начин закачам.
Дори не знам защо искам точно такова въже. Щото е красиво.

Публикувано: 02 December 2012 - 04:17 PM
Аз съм с такова въже и сама си направих възлите от двете страни и не е сложно,дори въжето не е алпинистко,а обикновено от една железария,но по-дебело т.к е с по-голяма издръжливост така да кажа.
ПП. Въжето ми излиза 8 лева горе долу,а карабината 3 лв. Демек за около 11 лева си се водиме докато не реша да си сменя въжето.
Публикувано: 02 December 2012 - 09:50 PM
Аз имам 2 такива повода от алпийско въже и в двата края са с метална пластина(скобичка) с малко болтче.Използват се за гумени тъби и уплътнения в магазин за части за коли струват 20-30 ст.Няма късане вече 3 год.

А смятам,че в който и алпинистки маазин да влезеш няма да ти откажат да ти направят възел

Публикувано: 03 December 2012 - 06:51 AM
ShiBumi_GirL, в 02 December 2012 - 10:50 PM, написа:
Много ме заинтригува с тези пластини.Можеш ли да ги визуализираш по някакъв начин,че да имам представа какво търся

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 03 December 2012 - 10:39 AM

Обмислях и такъв вариант - когато отида да го купувам, да помоля да ми го завържат, а аз само да си сложа карабинка и дръжка след това.
Пак благодаря, като го направя, ще ви го покажа.

Публикувано: 03 December 2012 - 11:41 AM
Rinusha, в 03 December 2012 - 04:51 AM, написа:
ShiBumi_GirL, в 02 December 2012 - 10:50 PM, написа:
Много ме заинтригува с тези пластини.Можеш ли да ги визуализираш по някакъв начин,че да имам представа какво търся

Мога да ги покажа на снимка как изглеждат(но не съм си вкъщи сега).
Ще потърся в интернет скобичката как изглежда.
Ето горе долу така изглеждат скобичките.Отидох на място с повода,прегъваш на две където ще влезе карабината и където ще правиш дръжката ,нахлузваш скобичка,която да пасне по размер и с една малка отвертчица завинтваш болтченцето и готово.Не се изхлузва,не се къса.(аз платих 0,30ст за 1 скобичка.)
Недостатък- малко,но не много ръждясва.Но и ние ги ползваме вече 3 година без прекъсване-море,сняг,дъжд.
Якото на тези поводи е че като се омърлят с една по твърда четка за килим ги запирам с малко веро и стават като нови

http://prospeed.bg/en/product/4037/52
Публикувано: 03 December 2012 - 12:30 PM
Наистина съжалявам че нямам възможност да ги покажа реално как изглеждат в момента

Публикувано: 03 December 2012 - 05:59 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 03 December 2012 - 07:45 PM
Но гарантирам ,че не се изхлузва като се стегне добре.
Публикувано: 16 January 2013 - 11:55 PM