Dog.bg Форуми : Направи си сам!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Направи си сам!

#121 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 May 2008 - 12:01 AM

ето въпросните снимки на lusi_ta
User's Signature

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2008 - 12:03 AM

ето и последната
User's Signature

Качена снимка

#123 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 11:55 AM

За сега сме направили само това....нямам повече средства....разходите дойдоха в повече....В 1-вата клетка  ще бъде моята лигла а 2-рата  татко ще си гледа пиленца :) А на полянката ще се разхожда....то това  :prase: всичко умачка ама.....вече и свикнахме.... ;D

#124 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 01:59 PM

Ех колко е хубаво да живееш в къща  :'( Браво, браво ;) Много е яко иначе  ;)
User's Signature

Качена снимка

#125 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 May 2008 - 10:04 AM

ето една идея за легло

сега търся такъв куфар само, че по голям
:blink: ;)

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 May 2008 - 10:32 AM

Оригинално!  ;)  :blink:  :blink:

#127 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 May 2008 - 11:03 AM

Цитат

ето една идея за легло

сега търся такъв куфар само, че по голям
:blink: ;)
Ууу, това е супер. Много ги харесвам тези старите куфари. Обаче голям, като за хъски не вярвам да намериш, май няма. Виждала съм само стандартния размер.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#128 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2008 - 11:18 AM

Цитат

Знаете ли колко може да струва една най-обикновена кучешка къщичка за средно куче? И от къде мога да купя?

Еми на мен за моя кучо ми предстои да му правя (или поръчвам) нова къщичка защото старата ни вече бая поомаля. До нас има един склад за дървен материал в който съм редовен клиент, разпитах и за къщурка с примерни размери 120х80х100см ми обявиха цена от 120лв. Къщичката ще е с формата на тази като на снимката, но покрива ще е с керемиди. Ако искам да направя двойни стени с минерална вата по средата цената ще ми излезе около 160-170лв.

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 May 2008 - 01:24 PM

bushkata
уф, ма много хубаво легло
тя Анук и без това спи завита на руло
може и да се събере
;D ;D

бях хвърлила око на един някой си беше разчиствал вехториите
ама докато се върна от магазина
ми го бяха грабнали под носа

П.С. и една кошница имаше и ня я бяха отвлекли
:blink:

#130 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 02:00 PM

Цитат

бях хвърлила око на един някой си беше разчиствал вехториите
ама докато се върна от магазина
ми го бяха грабнали под носа

П.С. и една кошница имаше и ня я бяха отвлекли
:blink:

Ммм, знам го това занимание - оглеждане на боклука  ;D И аз го практикувам, именно за кошници и стари куфари. Куфарите са много удобни за събиране на домашните инструменти - клещи, чукове и т.н.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#131 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 09:29 PM

абе хора, давате толкова пари за кучето си, купете му поне свиастна колипка,легло или квот е там, кво са излагате с тиа боклуци...куче струващо поне 1000-ка  да го сложа да спи в куфар или ниакав смотан иурган....  аз ли не сам добре-вие ли сте толкова зле незнам....

#132 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 09:41 PM

Цитат

абе хора, давате толкова пари за кучето си, купете му поне свиастна колипка,легло или квот е там, кво са излагате с тиа боклуци...куче струващо поне 1000-ка  да го сложа да спи в куфар или ниакав смотан иурган....  аз ли не сам добре-вие ли сте толкова зле незнам....
Много умно мнение. Като за 11-то подред - бива  ;D Ама ако всичките ти са такива - трудно ще ти е в този форум.
User's Signature

#133 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 09:58 PM

колега, аз сега започвам.... неможе да имаш апартамент за 300 000 а да се влачиш сас скапан Рендак... тва за мен е горе долу сащото... ще си купя маратонки за 200лв а няма да отида да дам 10 лв за фризиор... все пак не всички хора май мислят като мен... де да знам...

#134 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2008 - 10:39 PM

Цитат

колега, аз сега започвам.... неможе да имаш апартамент за 300 000 а да се влачиш сас скапан Рендак... тва за мен е горе долу сащото... ще си купя маратонки за 200лв а няма да отида да дам 10 лв за фризиор... все пак не всички хора май мислят като мен... де да знам...

Еми до тук сме двама ;)
Хораа цигарите месечно ми струват над 200лв. Само за кучо давам месечно по 50лв. за калции, над 100лв за храна и още сумати пари за витаминки, кокалчета, ветеринар, глезотиики, екстрички... и т.н. а да не мога да дам  20-30 лв за едно легълце или колибка ли?  :huh: Е това е луда работа.  Ако толкова човек има желание сам да си го направи това е чудесно и заслужава адмирации, но НЕ и да се ровиш по кофите за боклук като първия клошар. Аз също обичам сам да си правя от ремонтите в къщи те до кучешката колибка ама отивам в склада, купувам си хубави добре изшлайфани дъски, безир, лак, боя.... и си я правя както трябва а не обикалям по квартала да видя съседите какви боклуци са си изхвърлили та да скалъпя с тях нещо. Напълно подкрепям SpeedFox, казал(а) си го е много точно и на място!

#135 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 10:56 PM

колега, радвам се да срещна сродна душа както се вика,значи напално ме разбираш какво имам в предвид.... аз съм на тва мнение и никои неможе да ме накара да го променя... штели сме да дадем удобство на любимото домашно животно Да ама не с некви вехтории..... поне от малко искам и то да изпита удобство от скапаниа живот....все пак живеем в 21-ви век.... а, и май влиазохме в европа бе ;D  :yahoo:  то си пише навсиакаде по форумите и сайтовете  ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ  не после да се чудисх как да го храниш и каде да му направиш място да спи и на какво.....

#136 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 11:03 PM

Хеххе, снобчетата.  ;D Стар куфар можеш ли да направиш? С дизайна и здравината на тези старите?
Браво на вас за парите които харчите за кучетата, аз моите им изравям квото намеря по кофите. Ако ме срешнете - да ме поздравите - ще ме познаете по миризмата и счупената пазарска количка.  :wub:

Цитат

незнам точно от каде ще го вкарат но не е от унгариа....но пък тук за расово коли ми предлагат 1000-ка...сажелиавам но не бих дал толкова за нещо дето ще лае покраи мен...

Странно изказване, а? Малко си противоречиш ми се струва?
User's Signature

#137 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 11:10 PM

да ама маи ги дадох.... и се радвам че е породисто... а не ниакво дет незнам какво ще стане... и се радвам,че хората от форума ме посъветваха.... а не си взех ниакои мелез дет после ще ме е иад да го гледам и да немога да го оставя.... маи съм взелправилното решение а.... иа кат човек с толкова мнениа  и си чел кажи правилно ли ми е решението???/

#138 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 11:16 PM

Мен ако питаш "нещо дето ще лае покраи мен..." и "не си взех ниакои мелез дет после ще ме е иад да го гледам " - май добре си направил. Че такива като теб после си изхвърлят кучетата от срам, че не са "маркови". Така че дано да му "върже" на това куче.
А забележки от неграмотен човек са доста дразнещи, да знаеш.
User's Signature

#139 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 11:23 PM

колега незнаеш образованиата ми нали.... хаиде сиа да не се обиждаме... тва нали е форум всеки има право на собствено мнение.... и междо другото дори и да не е "марково" както ти го нарече по ниакаква случайност за тебе не бих го оставил на произвола на садбата  и то диша и яде нали....  :wub:

#140 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 11:27 PM

Цитат

и междо другото дори и да не е "марково" както ти го нарече по ниакаква случайност за тебе не бих го оставил на произвола на садбата  и то диша и яде нали....  :wub:
:OK:

p.p. В интерес на истината си от малкото хора, които първо питат, после си взимат куче. А си и от още по-малкото, които слушат съвети. Така че, поне за това - браво.
User's Signature

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема