Направи си сам!
Публикувано: 24 May 2008 - 11:53 AM
Публикувано: 24 May 2008 - 01:22 PM
Публикувано: 24 May 2008 - 01:29 PM
Публикувано: 24 July 2008 - 05:08 PM
Публикувано: 24 July 2008 - 05:13 PM
Обаче ще ви трябва паничка, която ама хич да не се хлъзга или трябваше да има бордове масичката. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 July 2008 - 07:13 PM
С Обич:ЦеЦи :wub:
Публикувано: 24 July 2008 - 08:31 PM
Ние също трява да ядем така- но не сме с масичка. Купих едно обикновено кошче от тия старовтремските, дето бяха в класните стаи в училище ( в разкошен синцвят) а върху него слагам голячма пластмасова чиния ( бяла на сини цветя) която се държи отгоре върху кошчето много стабилно. та е хем красиво, хем удобно. тия дни ше снимам да ви покажа ако има интерес :)

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 24 July 2008 - 11:19 PM
Цитат
Високите ;D
Цитат
На голяма част от кучетата трябва да им държа паницата, защото като почнат да я разхождат и има опасност да се блъснат в паницата на друг ядящ, а тогава може да стане от нищо-нещо. И понеже са много тия, дето си разхождат паниците седя в средата между тях като регулировчик и местя и връщам в изходна позиция, докато с краката си стискам паницата на някой, особено напорист.
Такива, които няма опасност да се скарат за паници оставям да се хранят без надзор - после заничам под дивани и шкафове да вадя празните и облизани до блясък паници, които са много далече от началното си местонахождение и са бутани и лизани, докато е имало достъп до тях.
Та - късметлийка си, че кучето ти се храни толкова внимателно. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 July 2008 - 09:06 AM
съвсем обикновена чиния от магазин за един лев е ( струва 2 щото е голяма), аз на фаби и направих цял сервиз от тия чинии- 2 големи купи за вода, една по малка, една купа с капак в която кисна храната и голямата чиния от която яде + един черпак с който си вадя храната от чувала. довечера ше снимам и ше ви покажа. церия сервиз + кошчето не излезнаха повече от 12-13 лв. лично аз смятам тия кучешките паници за леко неудобни

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 25 July 2008 - 10:35 AM
Цитат
Цитат
...........Та - късметлийка си, че кучето ти се храни толкова внимателно. ;)
Не пада, щото е лакомийка и е като прахосмукачка - като забие муцунка в паничката, докато не я опразни, не я вдига. А може би и защото е сам вкъщи и няма конкуренция за храната, знам ли........Иначе за внимателен - дето има един лаф - като слон в стъкларски магазин - толкова ми е внимателен. Щур, щур та луд! :wub:
Ето и как е хваната, че на горната снимка не личи:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 25 July 2008 - 11:48 AM
може да си спретнете нещо такова
аз го купих на АНук, още несъм го тествала и незнам дали ще го разхожда
защото макар и злояда, задължително се похапва разхождайки се
иначе по темата направих си сама ето това

избродирано ена ръка
направих още няколко проекта, но още несъм си купила тениски
като ги направя пка ще споделя как са станали
Публикувано: 25 July 2008 - 12:18 PM

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.