Направи си сам!
Публикувано: 18 October 2008 - 02:18 PM
Ние пък сами си направихме спалня на кучето. Малко ми дойдоха парите този месец - в училище ме ушушкаха и ми се оказа невъзможно да отделя 40 лв за къщичка на Спайк. Обаче пък живеем в къща, а той - късметлията е в северната стая и си е студенко. Дрехите ни е страх да му обличаме, да не му подразни кожата нещо и започнахме да мислим за къща. Материалите са подръчни. Случайно намерих едно правоъгълно парче дунапрен, дебело 1 пръст. Майка ми го облече с един кариран плат и заши двата края на плата така, че да се получинещо като палатчица. После заши и едната дупка, да не е като тунелче и стана ощупанко, топличко. Като му навра вечер някоя играчка вътре, като се гушне в нея и не иска и да ме уважи с едно подаване на муцуната навън даже. ;D

Публикувано: 18 October 2008 - 03:37 PM
а ето и моито изобретение :yahoo: :yahoo: :yahoo:. Значи изрязах едно одяло на квадрат или превоъгалник разбирасе прегънато на две и след това изрязах краиштата и го заших от сички страни но оставих една дупка http://:kuchence: за да вкарам вата и хастар ( разпорих две якета :blink: :huh: ) вкарах всичко в него и после го заших и след това изрязах един кокал и него го заших и оставих дупка напълних го с вота и хастар и заших дупката след това на леглото заших сички краишта един за друг и това е даите коментар ако може. :angry: :->) :huh: ;D ;) :blink:
Публикувано: 18 October 2008 - 03:41 PM
Много добър опит! Страхотно е станало.
Ще зашиеш ли и последната "страна"?
п.п. за долния пост - супер е завършено!
Ще зашиеш ли и последната "страна"?
п.п. за долния пост - супер е завършено!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 October 2008 - 04:11 PM
Цитат
Хайде и тук да се похвалим - офис-къщичка за офис-куче!
:blink:
:blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 October 2008 - 04:22 PM
Няма вратичка! :blink:
И шеф няма - то май тя ни е шефа!
;D
Само че лявата предна стеничка е подвижна - плъзга се, така че отворът може да е в средата или в левия край.
В единия случай си подава навън носа, а в другия - края на опашката! :P
Лошото е, че сега с тая медицинска яка не може да влезе през входа, та сме сложили отпред кошчето за хартия като преграда, а тя ляга до него и хленчи! ;D
Е, малко й остава вече и ще може да си влезе в къщи! Много се кефи там! :yahoo:
И шеф няма - то май тя ни е шефа!
;D
Само че лявата предна стеничка е подвижна - плъзга се, така че отворът може да е в средата или в левия край.
В единия случай си подава навън носа, а в другия - края на опашката! :P
Лошото е, че сега с тая медицинска яка не може да влезе през входа, та сме сложили отпред кошчето за хартия като преграда, а тя ляга до него и хленчи! ;D
Е, малко й остава вече и ще може да си влезе в къщи! Много се кефи там! :yahoo:
Публикувано: 18 October 2008 - 05:57 PM
Браво! Много хубави снимки...и аз трябва да сложа някой нови ама нямаме време :(
Публикувано: 19 October 2008 - 01:45 PM
Здравйте, моето кученце е рот-че и се казва Сара...за нейното легло откраднах някоя друга идейка от Вас :izcherven: Много е готина темата ....Та за легото на Сара....то се състой дунапрен, един стар килим или по-скоро някаква постелка за легло не съм много сигурна ;D , две гъби за баня възможно наи-големите от магазин за домашни потребии пърче плат :)
Първо килима/постелката я разрязах и заших по същия начин като lusi_ta с юргана, след това направих нещо като калъвка за дунапрена и гъбите...и накрая сложих дунапрена в килима и готово
надявам се да ви хареса понеже Сара ми я подариха късно вечерта а аз избързах с снимките може би ще видите плюшени играчки :izcherven: :wub:
Ето и снимки:
Първо килима/постелката я разрязах и заших по същия начин като lusi_ta с юргана, след това направих нещо като калъвка за дунапрена и гъбите...и накрая сложих дунапрена в килима и готово
надявам се да ви хареса понеже Сара ми я подариха късно вечерта а аз избързах с снимките може би ще видите плюшени играчки :izcherven: :wub:
Ето и снимки: