Зелена игуана
Публикувано: 13 August 2008 - 12:57 PM
Цитат
зеленият е мн хубав:)как някой стават зелени,а други ...сиви? :o

Моята змия НЕ яде кучета и котки!
Публикувано: 14 August 2008 - 04:37 PM
нещо важно при определяне пола на игу

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 15 August 2008 - 08:22 AM
Цитат
нещо важно при определяне пола на игу
Точно така, само да уточня, че снимка В е мъжкият. За да се разбере обаче по този белег игуто трябва да е поотраснало, не помня точно кога станаха такива задните крачета на Гонзо, но мисля че беше на около 5 -6 г.
Публикувано: 16 August 2008 - 09:37 AM
току що попаднах на този форум,и искам да споделя с вас,че отглеждам китайски воден дракон.различава се от игуаните,но няма теми за него и затова ще пиша тук.ако някой има информация за това животно,моля Ви пишете.храня го с сурово пилешко месце,с новородени мишлета,с щурци(изяжда по 40-50бр.за около час)и съм се запасила със смес гамарус на "sera".сместа я яде само в краен случай.във времето, което е у дома,животното само си каза какво обича.когато я пуснем да се разхожда,задължително е на най-високото цвете,или покатерена на пердето.за нея високо,означава-сигурност.терариума и е голям и с много клони.по стените на терариума има ситна мрежа,да се захваща и да може спокойно да се разхожда.през април снесе 12 яйца и през юни още 5.и накрая само да уточня,че животното със цялото обзавеждане ми го донесоха,защото собствениците й заминаха в чужбина.
МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ ОЩЕ ИДЕИ КАК ТОЧНО ДА СЕ СПРАВЯМ,че все си мисля,че не я гледам достатъчно добре.благодаря Ви предварително.
МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ ОЩЕ ИДЕИ КАК ТОЧНО ДА СЕ СПРАВЯМ,че все си мисля,че не я гледам достатъчно добре.благодаря Ви предварително.
Публикувано: 18 August 2008 - 01:39 PM
Цитат
mojeli da popitam nali pola na iguanite se razpoznava ot to4kite na krakata i trqbva da e na 5 ili 6 god. za da moje da se razmnojava :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Да, на женските е като точки, крачетата са им гладки, а "точките" на мъжките са изпъкнали, нещо като бутончета.
Публикувано: 18 August 2008 - 11:39 PM
Този терариум съм го виждал някъде в нета :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 23 August 2008 - 06:05 PM
tonislava игуанката ти е много хубава!
Публикувано: 24 August 2008 - 12:05 AM
Здравейте на всички любители на тези прекрасни екзотични животни!Искам да се похваля с новият ни член на семейството.Казва се Иги и е на 6 месеца,кръстихме го така понеже още неможем да разберем дали е мъжки или женски,въпреки че всички му говорим в мъжки род.Голяма душичка е,имаме го отскоро,но е свикнал страшно много с нас,нито един път не е посегнал с опашката си или да си издуе гушата от страх.Много любопитно и подвижно животно.Обича много да седи при майка ми,или на рамото или върху главата й докато мие чиний ;D .Скоро ще пусна снимки :blink: