Наслушал съм се на уникални на моменти изказвания. Но аз си мълча и не коментирам, освен ако не ме попитат.
Примерно от любимите и фаворити, които съм запомнил , които са ме разсмивали дълго и силно са:
1. Кучето трябва да се заплоди поне веднъж, за здраве
2. Кучето е от биткаджийски родители, бойна кръв
3. Кучето е чистокръвно има си евро паспорт и чип
4. Ооо аз моето го храня само с месо
5. Еййй как си дал толкова пари за куе бе, ти не си нормален. Аз знаеш ли колко каси ракия ще изпия за тия пари
6. Гранули давам, когато е болно, да го лекувам
7. Ииии знаеш ли колко обича хляб и вода и да му забъркам остатъците
8. Куче се гледа само на двор, аз много обичам животните, но куче в апартамент, НИКОГАААААААА! Затормозяваш го и го измъчваш в апартамента
9. Ооо аз моето го насъсквам, че да има характер и да не стане помиар
10. Ходих да гледам едни биткаджийски питбули дето сърби и руснаци идват да купуват от тях, и им хвърлят улични кучета и гледат как ги изяждат
11. Аз давам на моет кокали, фенери, пилешки кости за костен мозък
12. Ние си обичаме кучетата, не сме "маркови" като вас, и породата няма значение. (това последвано от муцка някаква и фръцване) знаеш ли колко кучета улични сме нахранили, не като вас, със скъпите аксесоари и кучета за луди пари. Като има балами да плащат скъпо кучето ваша си воля.
13. Оооо много си обичам моя шаро, ама мнооооооооооого, и лед 2 месеца, търся му дом или стопани грижовни, защото съм болен/а, заминавамв чужбина, семейни проблеми, нямам възможност да го гледам
14. Знаеш ли, колко хубави гранули му давам на моето, Любимец и са скъпи най-добрите
15. Мажа му ушите и очите с мас и вазелин, да гони кърлежите.
И много други, но за тия се сещам така винаги с усмивка.